ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

سونی LYTIA
موبایل

سونی از چند سنسور دوربین موبایل 50 مگاپیکسلی جدید از سری LYTIA رونمایی کرد

سونی هنوز به‌طور دقیق اعلام نکرده است که سنسورهای LYTIA جایگزین سنسورهای فعلی IMX خواهند شد یا خیر.

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۳۰ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۸:۰۰

خیلی از طرفداران دوربین‌های موبایل معمولاً در هنگام خرید به‌دنبال سنسورهای IMX سونی می‌گردند. این شرکت ژاپنی پارسال از برند جدید LYTIA برای سنسورهای جدید خود رونمایی کرد و حالا اولین محصولات از این خانواده معرفی شده‌اند.

سونی هنوز به‌طور دقیق اعلام نکرده است که سنسورهای LYTIA جایگزین سنسورهای فعلی IMX خواهند شد یا خیر؛ بااین‌حال، بعضی از این سنسورهای جدید با سنسورهای موجود از سری IMX هم‌پوشانی دارند. مدل پایه محصولات جدید سونی LYT500 نام دارد که یک سنسور 50 مگاپیکسلی با اندازه 1/2.93 اینچی و پیکسل‌های 0.6 میکرونی است.

این شرکت همچنین LYT600 را معرفی کرده که 50 مگاپیکسلی با اندازه 1/1.953 اینچی است و از قابلیت‌هایی مثل فوکوس خودکار با تمام پیکسل‌ها بهره می‌برد. در جایگاه بعدی LYT700 وجود دارد که بازهم 50 مگاپیکسلی با اندازه 1/1.56 اینچی است و از HDR پشتیبانی می‌کند.

مشخصات کلی سنسورهای جدید سونی LYTIA

چهارمین سنسور جدید سونی با نام LYT800 یک سنسور 53 مگاپیکسلی با اندازه 1/1.43 اینچی است که برای دستگاه‌های پریمیوم ساخته شده. این محصول اولین سنسور CMOS است که از ساختار پیکسلی با ترانزیستور دولایه پشتیبانی می‌کند تا سطح سیگنال را به بهترین حالت برساند.

درنهایت یک سنسور حرفه‌ای به نام LYT900 هم معرفی شده که 50 مگاپیکسلی با اندازه 1/0.98 اینچی است. این سنسور تقریباً 1 اینچی احتمالاً برای گوشی‌های پرچمدار به‌کار گرفته خواهد شد؛ هرچند هنوز اعلام نشده است که کدام محصولات میزبان سنسورهای جدید سونی خواهند بود. البته می‌توان حدس زد که جانشین دستگاه‌هایی مثل شیائومی 13 اولترا و اوپو فایند X6 پرو از این سنسورها بهره‌مند شوند.

سنسورهای CMOS جدید سونی همگی با حدود 50 میلیون پیکسل می‌توانند گزینه‌های خوبی برای بازار موبایل باشند و به‌راحتی جای سنسورهای IMX را بگیرند، اما هنوز نمی‌توان با اطمینان در این رابطه اظهارنظر کرد و باید منتظر بمانیم تا ببینیم این شرکت در آینده چه تصمیماتی را اتخاذ می‌کند.

ایمان صاحبی

علاقه من به فناوری به دوره نوجوانی برمی‌گرده اما از حدود سال ۹۴ کار جسته گریخته توی این فضا رو شروع کردم و از ۹۷ به‌طور جدی‌تر وارد این کار شدم. فناوری مخصوصاً بخشی که روی لبه حرکت می‌کنه، جذاب‌ترین قسمت این حوزه برام محسوب می‌شه، اما به مرور فهمیدم که همه حوزه‌ها حتی نقاط تلاقی علم و فناوری می‌تونن خیلی جذاب باشن. در کنار این‌ها دنیای فیلم، سریال و بازی‌های ویدیویی رو هم خیلی دوست دارم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی