ویژگی وب سایت استاندارد و حرفه ای
طراحی وب سایت ترکیبی از مهارت ، تکنولوژی و هنر است و نیاز به علاقه و دانش دارد . این حرفه صرفاً فقط این نیست که طراحی وب سایت را یاد بگیرید و تمام . ...
سلب مسئولیت: دیجیاتو صرفا نمایشدهنده این متن تبلیغاتی است و تحریریه مسئولیتی درباره محتوای آن ندارد.
طراحی وب سایت ترکیبی از مهارت ، تکنولوژی و هنر است و نیاز به علاقه و دانش دارد . این حرفه صرفاً فقط این نیست که طراحی وب سایت را یاد بگیرید و تمام . بلکه باید همیشه خود را به روز نگه داشت و با ابزارها و روشهای مختلف که روز به روز ارائه می شود آشنا بود . علاوه بر اینها لازم است دائماً با حوزههای گرافیک ، محتوا و تکنولوژی هم آشنا بود تا بتواند یک طراح حرفه ای سایت تبدیل شد.
اولین پروژه طراحی وب سایت در سال ۱۹۸۹ توسط تیم برنرز لی انجام شد . البته این پروژه تا سال ۱۹۹۳ به طول انجامید و اولین شرکتی که با رویکرد طراحی وب سایت تاسیس گردید شرکت Netscape Communication در سال ۱۹۹۴ بود که به همراه آن جستجوگر Netscape معرفی شد .
وبسایت های ابتدایی متشکل از مقدار محدودی از متون بودند اما همانطور که میدانیم وبسایت های امروزی همه چیز اعم از تصویر ، ویدئو ، صدا و ... را در خود جای میدهند .
برای یادگیری طراحی وب سایت به چه چیزهایی نیاز است ؟
برای یادگیری طراحی وب سایت راه طولانی در پیش رو است که به طور کلی:
- یادگیری زبان html
- یادگیری زبان css
- یادگیری جاوا اسکریپت
- یادگیری یک زبان برنامه نویسی سمت سرور
- داشتن بهترین ابزارهای برنامه نویسی و ویرایشگر ها
برای طراحی وب سایت مراحلی برای انجام پیش رو خواهد بود . اولین قدم برای طراحی وب سایت انتخاب یک نام مناسب ، کوتاه و به یاد ماندنی است . پس از آن باید یک Domain name ثبت کرد . مرحله بعد خرید هاست و در آخر بارگذاری سایت طراحی شده روی فضای هاست می باشد.
امروزه داشتن وب سایت برای همه کسب و کارها و حتی برای اینفلوئنسرها بسیار ضروری است . اما نکته حائز اهمیت این است که این وبسایت باید آنقدر حرفهای برنامهریزی شده باشد که بتواند کسب و کار شما را ارتقا ببخشد . شرکت نرمافزاری صنوبر پس از سالها فعالیت و استفاده از کارشناسان جوان، خلاق و با تجربه نیاز افراد به طراحی وب سایت را از صفر تا صد برآورده می نماید .
زمانی که تصمیم به طراحی یک وب سایت برای کسب و کار خود می گیرید کافیست با کارشناسان صنوبر تماس حاصل نمایید تا آنها نیاز شما را بر آورد کنند و با توجه به نیاز شغلی شما یک وب سایت کامل و بدون نقص به شما تحویل دهند.
به علاوه اینکه هر نوع وب سایت که در تصور می گنجد ، حتی می توانید وب سایت های سفارشی را از شرکت صنوبر بخواهید. در اینگونه موارد هر ویژگی که بخواهید به وب سایت اضافه یا از آن کم می شود .
در وب سایت مورد نظر شما حتی در گرفتن مجوز های قانونی لازم می تواند از صنوبر کمک بگیرید . مثلا اگر یک فروشگاه اینترنتی حرفهای بخواهید دیگر نگران دریافت نماد اعتماد الکترونیک نباشید این کار حتی به صورت رایگان برای شما انجام خواهد شد و حتی می توانید تعداد محدودی مقاله سئو شده هم برای وب سایت خود از کارشناسان صنوبر دریافت نمایید .
شرکت صنوبر با طراحی وب سایت های تخصصی ، هاست های محدود رایگان یکساله پشتیبانی فنی رایگان یکساله از هر نوع وب سایتی که بخواهید در جهت رضایت هرچه بیشتر مشتریان گرامی تلاش میکند .
ویژگی های یک وبسایت حرفه ای که شرکت صنوبر ارائه میدهد:
ریسپانسیو بودن وب سایت:
یک وب سایت حرفهای قطعاً ریسپانسیو طراحی می شود تا مخاطبان وب سایت بتوانند با هر وسیله ای به آن دسترسی داشته باشند و محدود نشوند. امروزه که اغلب کاربران از تلفن های هوشمند ، لپ تاپ و تبلت ها برای امور اینترنتی خود استفاده میکنند باید برای راحتی هرچه بیشتر آنها اهمیت فراوانی قائل شد.
در طراحی وب سایت اطلاعات " تماس با ما " را در دسترس کاربر قرار دهید:
بدترین موردی که نباید در یک وب سایت حرفه ای رخ دهد این است که کاربر برای دریافت اطلاعات تماس وب سایت جستجوی زیاد ی کند و به سختی آن را بیابد یا اینکه در راههای ارتباطی به صاحب این وب سایت ، کسی پاسخگو نباشد . پس در یک طراحی وب سایت مناسب اول اینکه اطلاعات تماس باید کاملاً در دسترس و سپس همیشه پاسخگو باشد .
امنیت وب سایت:
طراحان یک وب سایت حرفه ای باید همواره به فکر ایمنی وب سایتشان باشند اطلاعات کسب و کار مشتری به خطر نیافتد. می توانید با قرار دادن یک گواهی امنیت ssl بر وبسایت خود اعتبار وب سایت را افزایش دهید.
اهمیت سئو:
طراحی وب سایت در ساختار وب سایت باید به گونه ای طراحی شود تا برای سئو بهتر بهینه باشد.
ظاهر جذاب برای کاربر:
وقتی یک کاربر وارد وب سایت می شود اولین موضوعی که نظر وی را به خود جلب می کند شکل ظاهری وب سایت است . یک اصل مهم در طراحی وب سایت این است که تیم طراح از طیف های رنگی که کارفرما میخواهد استفاده و بین آنها هارمونی ایجاد نمایند .
سرعت لود بالا:
متون و تصاویر ، قالب وب سایت و هر آنچه در یک وبسایت گنجانده می شود باید به گونهای بهینه گردد که سرعت لود صفحات بین ۲ تا ۵ ثانیه بیشتر به طول نمیانجامد. این امر موجب پایین آمدن نرخ بازدید کاربران خواهد شد .
پشتیبانی فنی وب سایت:
اغلب خریداران الکترونیکی از پشتیبانی فنی بسیار کمی برخوردار هستند . اما این مورد می تواند تجربه ، توانایی و مهارت پرسنل شرکت ارائه دهنده خدمات را به خوبی به نمایش بگذارد.
پنل مدیریت کامل و ساده:
هنگام طراحی وب سایت باید به این مورد توجه شود که صاحب کسب و کار یک طراح حرفه ای وب سایت نیست و پنل مدیریت آن به شکلی طراحی شود که یک فرد عادی بتواند به راحتی از آن استفاده نماید .
امکان نصب ماژول های سفارشی:
ماژول ها بازه ی وسیعی از امکانات را برای وب سرور فراهم میکند که این امکانات می تواند امنیت ، آمارگیری ، گزارش گیری ، پردازش محتوا و … باشد .
وجود بخش های مهم و ضروری در وب سایت:
■صفحه اصلی:
در یک وب سایت وجود یک صفحه اصلی و چندین صفحه مرتبط فرعی برای اشتراک مطالب وب سایت ضروری است.
■ارتباط با ما:
در این صفحه باید چندین راه ارتباطی بین کاربر و شرکت از قبیل شماره تلفن ، ایمیل ، فکس ، شبکه های اجتماعی ، آدرس و … قرار میگیرد.
■درباره ما:
این صفحه شامل اطلاعات کاملی از شرکت و اهداف و استراتژی ها و افتخارات آن میشود.
■اخبار و مقالات
■سوالات متداول:
نمایش سوالات متداول و پاسخگویی به آنها در یک صفحه میتواند برای کاربر جذاب و کارگشا باشد.
انواع وب سایت:
وب سایت استاتیک:
وب سایتی که فقط به معرفی می پردازند و نیاز به تغییر مداوم اطلاعات سایت ندارند که امروز این روش از طراحی وب سایت منسوخ شده است.
وب سایت داینامیک:
در این روش با داشتن پنل مدیریت ، قادر به روز رسانی سایت خواهید بود . به علاوه انواع تغییرات را می توانید در وب سایت ایجاد نمایید .
انواع وب سایت از نگاهی دیگر:
به طور کلی از دید کاربردی ، وب سایت ها به سه دسته وب سایت های شرکتی ، وب سایت های فروشگاهی و وب سایت های شخصی تقسیم می شوند. وب سایت هایی که در اینترنت میبینیم از جمله وب سایت های خبری ، ورزشی ، آموزشی ، اشتراک گذاری تصاویر و … یا در فهرست این سه نوع گروه بندی اصلی قرار می گیرند و یا زیر مجموعه آنها محسوب میشوند که طراحی هر کدام از آنها نیازمند ویژگی های خاصی می باشد.
وب سایت شرکتی:
این وب سایت ها برای معرفی شرکتها و نمایش محصولات و خدمات مختلف جهت تبدیل بازدیدکنندگان به مشتری طراحی میشوند.
وب سایت فروشگاهی:
برای فروش انواع کالاها به صورت اینترنتی طراحی میشوند.
وب سایت شخصی:
معمولاً برای اینفلوئنسرها طراحی می شود و هدف آن معرفی ، آموزش و اطلاع رسانی است.
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.