ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

رپورتاژ آگهی

راهنمای خرید آبگرمکن

اگر وظیفه خرید آبگرمکن به عهده شما گذاشته شده است، این مطلب می‌تواند راهنمای مناسب و کاملی برایتان باشد.

واحد تبلیغات
نوشته شده توسط واحد تبلیغات | ۱۸ مهر ۱۴۰۳ | ۱۵:۱۵

سلب مسئولیت: دیجیاتو صرفا نمایش‌دهنده این متن تبلیغاتی است و تحریریه مسئولیتی درباره محتوای آن ندارد.

آبگرمکن‌ها از ملزومات معمول و رایج هستند که برای گرم کردن آب در مکان‌های مختلف استفاده می‌شوند. در گذشته، بیشتر این آبگرمکن‌ها از نوع مخزنی بودند؛ اما در حال حاضر مدل‌های جدیدتری از آن‌ها هم تولید و به بازار عرضه شده‌اند که بدون مخزن کار می‌کنند. اگر وظیفه خرید آبگرمکن به عهده شما گذاشته شده است، این مطلب می‌تواند راهنمای مناسب و کاملی برایتان باشد؛ زیرا در اینجا می‌خواهیم به نکاتی اشاره کنیم که برای انتخاب آبگرمکن باید آن‌ها را بدانید.

10 نکته مهم برای خرید آبگرمکن

آبگرمکن‌ها تنها چند ویژگی ساده دارند و توجه به همین نکات کمک می‌کند تا بهترین مدل را برای خرید در نظر بگیرید. ما در این مطلب سعی کرده‌ایم تا این نکات را در 10 مورد و به‌صورت کاملا خلاصه در اختیار شما قرار دهیم:

1.    طراحی آبگرمن

آبگرمکن‌ها بر اساس طراحی‌ در دو دسته دیواری و ایستاده قرار می‌گیرند. آبگرمکن دیواری یا بدون مخزن، فضای بسیار کمی را اشغال می‌کند و بیشتر برای آپارتمان‌ها و فضاهای کوچک مناسب است. در مقابل، مدل‌هایی که ایستاده هستند، ابعاد بزرگ‌تری دارند و مخزن آن‌هاست که باعث گرم شدن آب می‌شود. این محصولات دارای سایزبندی‌های مختلف هم هستند و هرکدام مقدار مشخصی آب را در خود نگه می‌دارند.

2.    نوع سوخت مصرفی

دسته‌بندی دیگر آبگرمکن‌ها بر اساس نوع سوخت گازی یا برقی آن‌هاست. مدل‌های گازی با استفاده از گاز شهری یا کپسول کار می‌کنند و نمونه‌های برقی نیاز به برق دارند. آبگرمکن برقی میزان مصرف انرژی بیشتری دارد؛ درحالی‌که مدل‌های گازی انتخاب به‌صرفه‌تری هستند. البته به جز این دو مدل، آبگرمکن‌های چگالشی، خورشیدی (با پنل خورشیدی روی سقف‌ آبگرمکن) و نمونه‌های هیبریدی را هم در بازار می‌بینیم. انتخاب از میان این تنوع، کاملا به شرایط، سلیقه و محیط مورد نظر شما بستگی دارد.

3.    ظرفیت مخزن آبگرمکن

در آبگرمکن‌هایی که مخزن‌دار هستند، باید به ظرفیتی هم که آب در آن جای می‌گیرد، توجه کنید. ظرفیت مخزن به شما نشان می‌دهد که چند گالن آب در هر ساعت از طریق این محصول تولید می‌شود. به‌طور میانگین هر نفر به 50 تا 60 لیتر آب گرم در طول روز نیاز دارد و اگر قرار است از آبگرمکن در محیطی استفاده کنید که افراد زیادی در آن حضور دارند، باید آبگرمکنی با ظرفیت بالاتر را برای خرید در نظر بگیرید.

4.    توجه به کارایی آبگرمکن

موضوع مهم دیگر هنگام خرید آبگرمکن، توجه به کارایی آن است. کارایی آبگرمکن را باید با نماد EF بسنجید که روی آبگرمکن درج شده است و نشان می‌دهد که در طول یک روز به ازاء میزان آب گرم تولیدشده، چقدر سوخت مصرف می‌شود. هرچه عدد EF بالاتر باشد، به این معنی است که کارایی آبگرمکن بیشتر خواهد بود. به‌طور میانگین، EF در آبگرمکن‌های برقی بین 0.7 تا 0.95 و در مدل‌های گازی 0.5 تا 0.6 است.

5.    استاندارد مصرف انرژی

نکته بعدی، توجه به میزان مصرف انرژی آبگرمکن است. به‌طور معمول، مدل‌های دیواری نسبت به نمونه‌های مخزن‌دار، انرژی کمتری مصرف می‌کنند و با انتخاب آن‌ها می‌توانید چیزی در حدود 8 تا 50درصد در میزان مصرف انرژی صرفه‌جویی کنید. البته در برخی از آبگرمکن‌ها تکنولوژی‌هایی به‌کار رفته‌اند که مصرف انرژی را پایین‌تر هم می‌آورند. شما برای اطمینان از این موضوع می‌توانید به برچسب انرژی روی محصولات مورد نظر خود توجه کنید.

6.    میزان ایمنی آبگرمکن

ایمنی موضوع مهم دیگری است که هنگام خرید آبگرمکن باید آن را مدنظر قرار دهید. در برخی از این محصولات، شیر اطمینان، ترموستات حد و دودکش قرار داده شده‌اند که اجازه نمی‌دهند نشت گاز صورت بگیرد یا آب بیش از حد گرم شود. همچنین از بروز مشکلاتی مثل مسمومیت با گاز مونوکسید نیز پیشگیری می‌کنند.

7.    گارانتی آبگرمکن

معمولا آبگرمکن‌ها چیزی در حدود 3 تا 12 سال بدون مشکل کار می‌کنند؛ البته طول عمر مدل‌های دیواری دو برابر مدل‌های مخزن‌دار است. برای اطمینان از این موضوع بهتر است به سراغ برندهایی بروید که برای محصولات خود گارانتی و خدمات پس از فروش هم در نظر می‌گیرند.

8.    شمعک یا سیستم جرقه‌زن خودکار

در مدل‌های قدیمی آبگرمکن، شمعک وجود داشت؛ اما امروزه با نمونه‌های بدون شمعک هم روبه‌رو هستیم. در آبگرمکن شمعک‌دار، شعله همیشه روشن باقی می‌ماند؛ در نتیجه، میزان مصرف انرژی بیشتر می‌شود؛ اما مدل‌های بدون شمعک دارای جرقه‌زن خودکار هستند و تنها زمانی که آب گرم باز شود، این سیستم، آبگرمکن را روشن می‌کند.

9.    امکانات و قابلیت‌های مدرن موجود در آبگرمکن

در تعدادی از آبگرمکن‌های جدید، بعضی ویژگی‌ها و تکنولوژی‌های متفاوت هم دیده می‌شوند. برای مثال، صفحه نمایش دیجیتال که میزان دما و سطح آب گرم را نشان می‌دهد، ترموستات که برای کنترل دمای آب است، چراغ مربوط به عملکرد صحیح آب گرم، عایق بین منبع و بدنه خارجی، منبع آب گرم اضافی و رگولاتور برای کنترل فشار آب خروجی، از این موارد هستند. هرچه قابلیت و امکانات آبگرمکن بیشتر باشد، استفاده از آن راحت‌تر است و در عین‌حال قیمت آن نیز بیشتر می‌شود.

10. قیمت آبگرمکن

پس از همه نکاتی که در بالا به آن‌ها اشاره کردیم، باید به بحث جذاب قیمت بپردازیم. مبلغی که برای هر آبگرمکن در نظر گرفته می‌شود، با توجه به ویژگی‌هایی که دارد، متفاوت است. برای مثال، نوع سوخت مصرفی در آبگرمکن، کیفیت بدنه، ظرفیت، برندی که آن را تولید کرده و... همگی روی قیمت نهایی آن تاثیر می‌گذارند. البته به جز این موارد، باید به میزان مصرف انرژی این آبگرمکن‌ها هم توجه کنید و تخمین بزنید که به ازاء یک سال، چه میزان هزینه‌ای را باید برای آن پرداخت کنید.

برندهای معتبر و شناخته‌شده تولید آبگرمکن

در بازار فروش آبگرمکن‌ها با تولیدکننده‌های بسیار زیادی روبه‌رو هستیم که هرکدام سعی دارند با تولید محصولات باکیفیت‌تر، بخشی از فروش بازار را به خود اختصاص دهند. در اینجا نام 5 نمونه از برندهای مطرح در زمینه تولید آبگرمکن‌ها را نام می‌بریم:

  • برند بوتان Bootan: این شرکت فعالیت خود را از سال 1332 در زمینه تولید انواع لوازم خانگی آغاز کرد و اکنون می‌توانیم انواع آبگرمکن‌های دیواری و ایستاده را در بین محصولات آن ببینیم. آبگرمکن بوتان از برترین و قدیمی ترین محصولات بوتان است که طرفداران زیادی دارد.
  • برند خروشان اصفهان Khorooshan Isfahan: این گروه تولیدی محصولات سرمایشی و گرمایشی تولید می‌کند و آبگرمکن‌های آن با تنوع بالا و قیمت مناسب در بازار در دسترس هستند.
  • برند ایران شرق Iran Shargh: این شرکت در نیشابور تاسیس شده و شروع فعالیت آن از سال 1355 بوده است.آبگرمکن‌های ایران شرق هم بسیار باکیفیت هستند.
  • برند برفاب Barfab: برفاب فعالیت خود را در سال 1369 آغاز کرد و در حال حاضر، کالاهای متنوعی از آن در بازار موجود هستند. از مهم‌ترین ویژگی محصولات این تولیدکننده می‌توانیم به رعایت استانداردهای جهانی در ساخت آن‌ها اشاره کنیم.
  • برند ویتو Veito: ویتو یکی از بزرگ‌ترین و باکیفیت‌ترین برندهای تولیدکننده آبگرمکن است. محصولات این برند از قابلیت‌های جذاب و متفاوتی برخوردار هستند و انتخابی عالی برای منازل لوکس و مدرن به‌حساب می‌آیند.

خرید انواع آبگرمکن از دیجی کالا

این مطلب راهنمای کاملی برای خرید آبگرمکن است تا با در نظر گرفتن تمام نکاتی که گفته شد، بتوانید انتخابی عالی و ایمن را برای محیط‌های مورد نظر خود تجربه کنید. خبر خوب اینکه دیجی کالا صفحه‌ای از سایت خود را به آبگرمکن اختصاص داده است که با ورود به این صفحه می‌توانید تعداد زیادی از مدل‌های مختلف این دسته از محصولات را ببینید و پس از بررسی و مقایسه، خریدتان را انجام دهید. این پلتفرم با دریافت هزینه مشخص از شما، مراحل ارسال را هم انجام می‌دهد و کالا را در سریع‌ترین زمان ممکن به دستتان می‌رساند.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی