ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

رپورتاژ آگهی

حمله هویون به وکام: جنگ بر سر بازار مانیتور طراحی و قلم نوری

هویون که در سال ۲۰۰۷ تاسیس شد، در برابر غول با سابقه‌ای مانند وکام که در سال ۱۹۸۳ تاسیس شده بود کار سختی داشت.

واحد تبلیغات
نوشته شده توسط واحد تبلیغات | ۱۰ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۶:۴۵

سلب مسئولیت: دیجیاتو صرفا نمایش‌دهنده این متن تبلیغاتی است و تحریریه مسئولیتی درباره محتوای آن ندارد.

ارزش جهانی بازار تبلت‌ گرافیکی، قلم نوری و مانیتور طراحی در حال رشد است. در حالی که ارزش این بازار در سال ۲۰۱۹ میلادی حدود ۴۷۵ میلیون دلار بود، در سال ۲۰۲۳ به بیش از ۵۳۰ میلیون دلار رسید و پیش‌بینی می‌شود در سال ۲۰۳۱ به بیش از ۱۴۱۵ میلیون دلار افزایش پیدا کند. این افزایش ارزش، تا حد زیادی به دلیل عمومی‌تر شدن استفاده از این وسایل در کنار کاهش قیمت آنهاست. در حالی که در سال‌های گذشته استفاده از قلم دیجیتال، بیشتر در حوزه‌های مرتبط با هنر و تبلیغات بود،‌ پاندمی کرونا باعث روی آوری گسترده به استفاده از آنها در حوزه‌هایی مانند آموزش و کار از راه دور گردید. استفاده‌کنندگان قلم نوری ، دیگر فقط هنرمندان نیستند، بلکه بسیاری از افرادی که به طور مداوم از رایانه‌ها بهره می‌گیرند، آن را ابزاری کاربردی برای کار می‌دانند. همچنین کاهش شدید قیمت به خاطر رقابتی شدن بازار هم به این مساله کمک کرده است. در سال‌های گذشته حضور تقریبا انحصاری شرکت وکام در این حوزه، به این شرکت اجازه داده بود تا قیمت‌های بالایی برای محصولات خود در نظر بگیرد. ولی ظهور شرکت‌های جدیدی مانند هویون و در کنار آن Xp-Pen و عرضه محصولات با قیمت پایین‌تر کمک کرد تا هم کاربران راحت‌تر بتوانند این محصولات را خریداری کنند و هم در بازار کشورهای در حال توسعه امکان نفوذ این محصولات بیشتر شود. اکنون این کشورها تبدیل به مراکزی پر تکاپو برای ارائه انواع هنر دیجیتال، ساخت انیمیشن‌ها و بازی‌های ویدئویی، تولید تیزرهای تبلیغاتی، انواع خدمات گرافیکی، تصویر سازی، بازاریابی و نظایر آنها شده‌اند. به همین خاطر تلاش طاقت‌فرسایی میان برندهای تولیدکننده تبلت گرافیکی و مانیتور طراحی برای نفوذ هر چه بیشتر در این بازارها وجود دارد.

هویون که در سال ۲۰۰۷ تاسیس شد، در برابر غول با سابقه‌ای مانند وکام که در سال ۱۹۸۳ تاسیس شده بود کار سختی داشت. هویون رقابت را با عرضه انواع تبلت‌ گرافیکی معمولی ولی ارزان قیمت شروع کرد و سال به سال به کیفیت و سطح محصولات خود افزود. دوران کرونا و افزایش تقاضای جهانی که اتفاقا بیشتر معطوف به حوزه تبلت‌های گرافیکی و قلم‌ نوری‌های ارزان قیمت بود به هویون اجازه داد تا به سرعت رشد کند. مدل‌هایی مانند HS610، H610X و H580X بسیار محبوب شدند. به مرور زمان هویون به بخش‌های دیگری از بازار قلم‌های نوری یعنی مانیتور طراحی نیز وارد شد. مانیتورهای طراحی این برند با توجه به کیفیت خوب و قیمت بسیار مناسب همان موفقیت تبلت‌های گرافیکی را تکرار کردند و مدل‌هایی مانند Huion Kamvas 16 ، Huion Kamvas 13‌ و Huion Kamvas 22 به فروش‌های خیره کننده‌ای دست پیدا کردند. اما وکام همچنان در یک حوزه بی‌رقیب مانده بود: مانیتورهای طراحی سطح بالا و گران‌قیمت. اکنون هویون با ارائه دو مدل Huion Kamvas Pro 19 با قیمت 1099 دلار و Huion Kamvas Pro 27 با قیمت ۱۹۹۹ دلار، که اولی دارای صفحه نمایش ۱۹ اینچی و دومی دارای صفحه نمایش ۲۷ اینچی است، به این حوزه تحت نفوذ وکام حمله کرده است. هرچند که قیمت این محصولات نسبت به رنج کلی محصولات هویون بالاست ولی نخست اینکه سطحی کاملا متمایز دارد و دوم اینکه همچنان نسبت به سری Wacom Cintiq Pro قیمتی کاملا اقتصادی ارائه می‌دهد.

کیفیت صفحه نمایش در سری جدید هویون

هویون برای به رخ کشیدن، قدرت و کیفیت خود، در داخل جعبه هر دستگاه از این سری گزارش اختصاصی کالیبراسیون همان دستگاه را قرار داده‌ تا به شکلی کاملا شفاف نشان ‌دهد که در تست‌های کالیبراسیون هر دستگاه چه عملکردی داشته و دامنه رنگ و دقت نمایش آن چه میزان بوده است.

صفحه نمایش این سری از محصولات هویون از نوع IPS و با وضوح تصویر 4K است. در ساخت این صفحه نمایش تلاش شده تا اصطحکاک آن تا حد امکان به کاغذ نزدیک شود و ضد بازتاب نور باشد. این صفحه نمایش، تاچ اسکرین (صفحه نمایش لمسی) است و در محیط ویندوز از ویژگی مولتی‌تاچ هم پشتیبانی می‌کند که به این ترتیب می‌توان کارهایی مانند بزرگ نمایی، ‌کوچک نمایی و حرکت دادن صفحه را با انگشتان به انجام رساند.

ویژگی فوق‌العاده این مانیتور طراحی، دقت بسیار بالای آن است. در مدل Kamvas Pro 27 میزان Delta که پارامتری برای اندازه‌گیری اعوجاج خطوط است کمتر از ۱.۵ بوده، در حالی که در سنتیک پرو ۲۷ وکام این میزان کمتر از ۲ است. همچنین این دستگاه ۹۸ درصد از رنگ‌های RGB و ۹۹ درصد رنگ‌های sRGB را پشتیبانی می‌کند که در سنتیک پرو ۲۷ اینچی این میزان حدود ۹۹ درصد RGB است، یعنی تقریبا دو دستگاه در سطح یکسانی هستند.

در صفحه نمایش این سری، هویون تمام تلاشش را به کار گرفته تا پارالاکس (Parallax) را حل کند. پارالاکس به اختلاف منظر بین نوک قلم و نشانگر روی صفحه نمایش گفته می‌شود. به بیان ساده، هنگامی که با قلم روی کاغذ کار می‌کنید، اگر با آن خطی بکشید، پایین‌ترین قسمت نوک قلم دقیقا روی کاغذ و روی خط قرار دارد ولی اگر با قلم دیجیتال، روی مانیتور طراحی، خطی بکشید و به نوک قلم دقت کنید، انگار فاصله‌ای میان نوک قلم و خط قرار گرفته است. این موضوع به خاطر ضخامت شیشه مانیتور، صفحه محافظ آن و شکست نور است. هرچه مانیتور طراحی کیفیت بالاتری داشته باشد این اختلاف منظر کم می‌شود تا آنجا که در مانیتورهای طراحی بسیار حرفه‌ای مانند همین مدل‌های هویون یا وکام، تقریبا این موضوع حل شده یا بسیار ناچیز و قابل نادیده گرفتن است.

به نظر می‌رسد گسترده‌تر شدن دامنه مصرف‌کنندگان تبلت‌های گرافیکی و مانیتورهای طراحی، انگیزه‌های تولیدکنندگان را برای ارائه محصولات سطح بالاتر افزایش داده است. رقابت شرکت‌های جوانی مثل Huion و XP-Pen و فشاری که به طور روز افزون بر Wacom وارد می‌نمایند، در نهایت به نفع این مصرف‌کنندگان تمام می‌شود و به آنها اجازه می‌دهد تا با قیمتی بسیاری اقتصادی‌تر، خریدی مناسب را انجام دهند.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی