ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

کیان

بلومبرگ: اپل روی ربات خانگی شخصی کار می‌کند

به نظر می‌رسد پس از تعطیلی پروژه خودروی اپل، این شرکت می‌خواهد وارد بازار ربات‌های خانگی شخصی شود.

محمد قریشی
نوشته شده توسط محمد قریشی | ۱۶ فروردین ۱۴۰۳ | ۰۹:۰۴

به نظر می‌رسد پس از شکست پروژه خودروی برقی، اپل می‌خواهد وارد بازار تازه‌ای شود. به گزارش بلومبرگ، اپل روی توسعه ربات خانگی شخصی کار می‌کند.

طبق گزارش بلومبرگ به نقل از افراد آشنا با تیم تحقیقاتی اپل، مهندسان در این شرکت به‌دنبال رباتی هستند که بتواند کاربران را در خانه دنبال کند و همچنین مشغول کار روی یک دستگاه رومیزی هستند که ربات‌ها می‌توانند نمایشگر آن را تنظیم کنند.

ربات خانگی اپل از راه می‌رسند؟

به گزارش بلومبرگ، تیم مهندسان سخت‌افزار اپل به‌همراه تیم هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی روی پروژه ربات‌های خانگی نظارت می‌کنند. علاوه‌براین، پروژه ربات‌های خانگی اپل هنوز در مرحله تحقیق و توسعه اولیه قرار دارد.

اپل تنها شرکتی نیست که می‌خواهد در بازار ربات‌های خانگی نقش داشته باشد. برای مثال آمازون در سال ۲۰۲۱ از ربات ۱۶۰۰ دلاری Astro رونمایی کرد که درحقیقت یک نمایشگر هوشمند چرخ‌دار است که می‌تواند به دستورات الکسا پاسخ دهد. سه سال پس از معرفی، تعداد محدودی از آن در بازار حضور دارند، بنابراین نمی‌توان آن را پروژه‌ای موفق دانست.

طبق گزارش‌ها، اپل در فوریه سال جاری میلادی پروژه تولید خودروی برقی را کنار گذاشت. برای اولین‌بار در سال ۲۰۱۴ گزارش‌ها درباره توسعه خودروی برقی اپل منتشر شدند؛ زمانی که این شرکت شروع به استخدام مهندسان حوزه خودرو کرد.

خودروی برقی بخشی از تلاش اپل برای ورود به بازاری جدید بود. در کنار خودرو، کوپرتینویی‌ها در سال‌های اخیر سرمایه‌گذاری زیادی روی سرویس‌ها و دستگاه‌هایی مانند هدست واقعیت ترکیبی ویژن پرو کردند. بااین‌حال احتمالاً چندین سال زمان لازم باشد تا ویژن پرو درآمد قابل‌توجهی برای اپل ایجاد کند.

حالا به نظر می‌رسد اپل می‌خواهد شانس خود را در بازار دیگری امتحان کند. البته این احتمال وجود دارد که مانند خودروی برقی، ربات‌های اپل هم هیچ‌وقت تولید نشوند و پس از چندین سال تحقیق و توسعه، درنهایت کنار گذاشته شوند.

محمد قریشی

مهندس مکانیک و علاقه‌مند به دنیای خودرو و تکنولوژی

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی