ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

اینتل
تکنولوژی

توقیف 780 پردازنده اینتل که به‌صورت جاساز در موتور یک اتوبوس درحال قاچاق به چین بود

گمرک چین از کشف محموله‌ای از 780 پردازنده اینتل خبر داده است که به‌صورت قاچاق درحال ورود به این کشور بود.

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۳۰ مرداد ۱۴۰۲ | ۱۵:۰۰

در هفته‌های اخیر گزارش‌های مربوط به توقیف سخت‌افزارهای قاچاق به چین افزایش یافته است. در جدیدترین نمونه گفته شده که مأموران گمرک چین 780 پردازنده اینتل قاچاقی را توقیف کرده‌اند. این پردازنده‌ها در داخل موتور یک اتوبوس جاساز شده و از طریق بندر گونگبی درحال ورود به چین بودند.

به گزارش وب‌سایت Tom’s Hardware، قاچاقچیان در جدیدترین اقدام برای ورود قطعات الکترونیک به چین سعی داشتند 780 پردازنده اینتل را از طریق یک اتوبوس به این کشور وارد کنند. با توجه به اینکه چسباندن این تعداد تراشه فلزی به بدن ایده خوبی نیست، مخفی‌سازی آن درون موتور خودرو ایده بسیار بهتری به‌نظر می‌رسید؛ البته اگر مأموران گمرک مشکوک نمی‌شدند و به سراغ بازرسی دستی اتوبوس نمی‌رفتند.

مأموران گمرک بندر گونگبی از روی تصویربرداری‌های دیجیتالی متوجه مورد مشکوکی در این اتوبوس شدند. درنتیجه اقدام به بازرسی دستی کردند و دریافتند که دستکاری خاصی در موتور این اتومبیل انجام شده است تا 780 پردازنده در آن جاساز شود.

ارزش تقریبی این محموله قاچاقی از پردازنده‌ها چقدر بود؟

تخمین اولیه ارزش این محموله بالغ بر یک میلیون یوآن معادل 137,341 دلار است. متأسفانه با توجه به اینکه تصویر دقیقی از این تراشه‌ها در دسترس نیست، نمی‌توانیم اظهارنظر درستی درباره مدل آن‌ها داشته باشیم. اما به‌نظر می‌رسد که این پردازنده‌ها از نسل دوازدهم، یعنی آلدر لیک یا نسل سیزدهم، یعنی رپتور لیک باشند.

ورود پردازنده‌های مصرفی اینتل به چین ممنوع نیست، اما با توجه به تعرفه‌های سنگینی که از واردات رسمی این کالاها دریافت می‌شود، خیلی‌ها ترجیح می‌دهند که شانس خود را از طریق قاچاق این قطعات امتحان کنند.

چین یکی از بازارهای خاکستری بزرگ برای سخت‌افزارهای کامپیوتر است. پردازنده‌ها، کارت‌های گرافیک و حافظه‌های SSD ازجمله محبوب‌ترین قطعات در این بازار محسوب می‌شوند. این کالاهای قاچاق درصورت ورود به کشور سود بیشتری را برای فروشندگان خود به‌همراه دارند، اما فاقد گارانتی هستند و خریداران درصورت مواجهه با مشکل نمی‌توانند از خدمات رسمی تولیدکنندگان بهره‌مند شود.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی