ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

پردازنده‌ها و حافظه‌های قاچاقی به چین
کامپیوتر و سخت افزار

قاچاق 837 پردازنده و 900 رم که به زیر یک خودرو جاساز شده بود، در گمرک چین برملا شد

مسئولان گمرک چین از کشف 837 پردازنده و 900 رم در زیر یک خودرو که درحال ورود به این کشور بود، خبر دادند.

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۱۷ مرداد ۱۴۰۲ | ۱۳:۰۰

یک قاچاقچی چینی که قصد داشت مجموعه عظیمی از پردازنده‌ها، رم‌ها و SSDها را از مرز هنگ‌کنگ رد کند، توسط مسئولان گمرک چین دستگیر شد. این قاچاق با دربرگرفتن حدود 1750 قطعه، یکی از بزرگ‌ترین نمونه‌های قاچاق قطعات کامپیوتر حداقل در سال‌های اخیر بوده است.

به گزارش Tom's Hardware، مسئولان گمرک پل هنگ کنگ-ماکائو-ژوهای از کشف 837 پردازنده، 900 رم و 10 حافظه SSD در زیر یک خودروی سواری معمولی خبر داده‌اند. این قاچاق ظاهراً در روز جمعه همین هفته درحال انجام بوده است، اما مأموران با موفقیت آن را شناسایی کردند.

مسئولان گمرک می‌گویند زمانی به این ماشین مشکوک شدند که دستگاه اسکن یک بسته ناهنجار را در زیر این وسیله نقلیه نشان داد. در ادامه بازرسی دستی انجام گرفت و مأموران متوجه وجود بدنه‌ای غیرعادی در زیر این خودرو شدند. درنهایت معلوم شد که این محصولات به‌صورت غیرمجاز در این محفظه قرار داده شده بودند.

کشف قاچاق صدها پردازنده و حافظه در یک خودروی سواری به چین

در بالا می‌توانید تصویری از این محموله قاچاق را که احتمالاً باید ارزش مالی بسیار زیادی داشته باشد، مشاهده کنید. البته نمی‌دانیم که ارزش دقیق این محموله چقدر است و با توجه به کیفیت پایین تصاویر و پوشش بسته‌ها، مدل دقیق آن‌ها مشخص نیست.

کشف محموله قاچاق در زیر یک خودرو در گمرک چین

شایان ذکر است که ورود پردازنده، رم یا SSD به چین ممنوع نیست، اما این قاچاقچی قصد داشته است که این محموله را بدون طی مراحل قانونی به این کشور وارد کند و با پرداخت هزینه کمتر به سود بیشتری برسد.

طبق اعلام گمرک چین، اکثر قاچاقچیان معمولاً به‌خاطر رفتار مشکوک خود شناسایی می‌شوند. مشخص نیست که سرنوشت این قاچاقچی چیست، اما او می‌تواند با محکومیت زندان یا پرداخت جریمه مواجه شود.

در چند وقت اخیر گزارش‌های متعددی از قاچاق وسایل الکترونیکی به داخل چین منتشر شده است. چند روز پیش شاهد انتشار خبری مربوط به دستگیری قاچاقچی 68 آیفون بودیم و اندکی قبل‌تر گزارش دستگیری قاچاقچی 306 پردازنده را به اطلاع شما رساندیم.

ایمان صاحبی

علاقه من به فناوری به دوره نوجوانی برمی‌گرده اما از حدود سال ۹۴ کار جسته گریخته توی این فضا رو شروع کردم و از ۹۷ به‌طور جدی‌تر وارد این کار شدم. فناوری مخصوصاً بخشی که روی لبه حرکت می‌کنه، جذاب‌ترین قسمت این حوزه برام محسوب می‌شه، اما به مرور فهمیدم که همه حوزه‌ها حتی نقاط تلاقی علم و فناوری می‌تونن خیلی جذاب باشن. در کنار این‌ها دنیای فیلم، سریال و بازی‌های ویدیویی رو هم خیلی دوست دارم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی