اصلا وزارت ارتباطات رو تعطیل کنیم! | تکتاک اکسترا
در اپیزود ۵۲ از برنامه هفتگی تکتاک اکسترا با مهمانان علی مومنی و سعید سوزنگر در رابطه با تعطیلی وزارت ارتباطات صحبت کردم. موضوع بحث ما بر این اساس انتخاب شد که ورازت ارتباطات در سه بخش توسعه ارتباطات ثابت و سیار، توسعه زیرساخت و توسعه اکوسیستم دیجیتال فعالیتهای خود را به وزارتخانهها و بخشهای دیگری از بدنه دولت محول کرده و صرفا نقش یک مجری و تسهیلگر را ایفا میکند در نتیجه تعطیلی این وزارتخانه آسیبی به فرایندها نخواهد زد. با دیجیاتو همراه شوید.
تماشای ویدیو در یوتوب
تماشای ویدیو در آپارات
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
کل ویدئو پوچ و فاقد ارزش های عقلی بود و به نظرم همش چرند بود
سعید سوزنگر متاسفانه صحبتهایش پوچ و بیارزش بود. کسی که توهم جهان آزاد دارد که همین آمریکایش تیکتاک را مسدود کرد. امثال این بشر به کاربران هم توهم میفروشد. جهان آزاد این بشر کجاست که ما این همه تحریم هستیم. نه فقط IP ایران، بلکه حتی زبان "فارسی" هم تحریم است. چند خدمت گوگل برای ما تحریم است؟ ارسال کالا توسط آمازون گذشته از پرداخت وجه برای ایران آزاد است خیر؟ فرق ایران با کشورهای دیگر این است که مدیریتی بر شبکههای اجتماعی ندارد. یک مدت تصور کرد با افزایش کاربران بتواند این حق را دریافت کند ولی مشکل اصلی دولت آمریکاست. کشورهای دیگر نظیر ترکیه و برزیل و ... توان تحمیل سیاستهای خود را دارند ولی ایران خیر. همچنین این همه اصرار برای گوگل پلی چیست. مدام از حق مردم صحبت شد ولی اکثریت کاربران چند برنامک بهخصوص بیشتر استفاده نمیکنند مخصوصا پولی هم باشد. این گوگلپلی آنقدرها هم امنیت ندارد. چرا ما از نمونههای داخلی نظیر بازار و مایکت و ... استفاده نکنیم بهشرطی که بر روی برنامهها نظارت داشته باشند؟ متاسفانه خیلی از کاربران ما گذشته از سنوسال و میزان تحصیل رفتاری بچگانه در اینترنت دارند. طرف از حریم خصوصی مینالد بعد برای گرفتن یک عکس خندهدار تصویر خود را در انواع تارنماها و برنامهها بارگذاری میکند. انصافا تعداد کاربرانی که در اینترنت بازی برخط انجام میدهند چه سودی برای کشور و مردم دارد. بازیهای رایانهای آنجا خوب است که بازی تولید کرده و با فروش در بازارهای جهانی کسب درآمد داشته باشیم نه اینکه کلی ارز برای خرید بازی و قطعات رایانه و دستگاههای بازی مفت از کشور خارج شود.
به برنامه های تولید شده در داخل ایران با عطف به پیامرسان های ایرانی حتا یک ذره اعتماد نسبت به حفظ حریم خصوصی کاربر ایرانی وجود ندارد . حق کاربر ایرانی است که به منابع اصلی نرم افزاری دسترسی داشته باشد مثل سایر مردمان در همه جا؛ و افرادی تنگ نظر در ردهٔ کارگزاران حکومت و همسو با آنها که امثال این کامنت رو میگذارید اصلن و اساسن حق تعیین و تکلیف برای منِ ایرانی رو ندارید که حد استفادهٔ من از اینترنت چی باشه و چی نباشه. توتالیتارسیم در ذهن تنگ نظران نهادینه شده و تار تنیده که این وضعیت باعث تأسفه که پیام هایی اینچنین می بینم.
شما که گشاد نظر هستید چرا تحمل نظرات مردم رو ندارید؟
بخشی از حرفهاتون درسته ولی کی باعث انزوای ایران و زبان فارسی شد؟ کی و چی باعث شده که شرکتها از ترس جریمه ایران رو نادیده بگیرند؟ هزینه مادی و فرهنگی و اجتماعی که به خاطر فیلترینگ و فیلترشکنها به کشور تحمیل شده و در آینده تاثیر مخرب اون رو خواهیم دید بیشتر از نفعی هست که یه عده بهش فکر میکنند.