ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

قطر در جام جهانی 2022 برای محافظت از ورزشگاه‌‌ها، از پهپاد استفاده می‌کند

قطر امسال برای تامین امنیت رویداد جام جهانی علاوه بر استفاده از نیروهای انسانی برای کنترل ریسک‌های انسانی، از پهپادها کمک خواهد گرفت تا به مقابله با تهدیدهای احتمالی از سوی پهپادها بپردازد. این کشور ...

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۱ مرداد ۱۴۰۱ | ۱۳:۰۰

قطر امسال برای تامین امنیت رویداد جام جهانی علاوه بر استفاده از نیروهای انسانی برای کنترل ریسک‌های انسانی، از پهپادها کمک خواهد گرفت تا به مقابله با تهدیدهای احتمالی از سوی پهپادها بپردازد. این کشور برای این منظور با شرکت آمریکایی Fortem Technologies قرارداد امضا کرده است.

شرکت Fortem Technologies در توافقی که با دولت قطر داشته، پهپادهای مداخله‌جوی خود را روانه استادیوم‌ها می‌کند تا به مقابله با پهپادهای مهاجم احتمالی بپردازد. این شرکت می‌گوید سیستم آن‌ها راهی ایمن برای پایین کشیدن پهپادهاست و برخلاف استفاده از سلاح‌های نظامی، ریسک صدمات احتمالی را پایین می‌آورد.

پهپادهای این شرکت با نام DroneHunters تورهایی را روی پهپادهای مهاجم کوچک می‌اندازند و می‌توانند آن‌ها را به محیط دیگری منتقل کنند. برای پهپادهای بزرگ‌تر، توری روی آن‌ها انداخته می‌شود که چترنجات دارد و با پایین آوردن سرعت این پرنده‌ها، می‌تواند آن‌ها را به زمین بکشاند.

جام جهانی قطر

پهپادها نزدیک استادیوم‌های جام جهانی قطر قرار می‌گیرند

سوژه‌ها هم از طریق مجموعه‌ای از رادارهای کوچک شناسایی می‌شوند که در نقاط مختلف ورزشگاه‌ها قرار می‌گیرند. از سوی دیگر، خود پهپادها قرار نیست بر فراز استادیوم‌ها حاضر باشند و با صدای بلند خود موجب آزار تماشاگران شوند. «تیموتی بین»، هم‌بنیان‌گذار Fortem Technologies می‌گوید پهپادهای آن‌ها در فاصله 1.5 کیلومتری این مراکز مستقر خواهند شد.

آقای بین می‌گوید مختل کردن سیگنال‌ها روش مناسبی برای مقابله با این پهپادها نیست، چون تروریست‌ها معمولا آن‌ها را از قبل برنامه‌ریزی می‌کنند. این شرکت می‌گوید قبلا هم در چند رویداد ورزشی دیگر و در مجمع جهانی اقتصاد در داووس از این سیستم ضدپهپادی استفاده کرده است.

کشورها و سازمان‌های زیادی در تامین امنیت رویدادهای جام جهانی 2022 به قطر کمک خواهند کرد. پروفسور «دیوید دون» از دانشگاه بیرمنگام می‌گوید استفاده از پهپاد در عملیات‌های تروریستی بیشتر شده، چون فناوری دسترس‌پذیرتر شده است. در نتیجه، نیاز به استفاده از این سیستم‌های دفاعی بیش از هر زمان دیگری ضرورت پیدا کرده و می‌تواند در حفظ امنیت موثر باشد.

ایمان صاحبی

علاقه من به فناوری به دوره نوجوانی برمی‌گرده اما از حدود سال ۹۴ کار جسته گریخته توی این فضا رو شروع کردم و از ۹۷ به‌طور جدی‌تر وارد این کار شدم. فناوری مخصوصاً بخشی که روی لبه حرکت می‌کنه، جذاب‌ترین قسمت این حوزه برام محسوب می‌شه، اما به مرور فهمیدم که همه حوزه‌ها حتی نقاط تلاقی علم و فناوری می‌تونن خیلی جذاب باشن. در کنار این‌ها دنیای فیلم، سریال و بازی‌های ویدیویی رو هم خیلی دوست دارم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی