ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

گوگل
تکنولوژی

گوگل قدرتمندترین حمله DDoS تاریخ را مسدود کرد

گوگل توضیح می‌دهد که موفق شده قدرتمندترین حمله DDoS تاریخ با امکان ایجاد 46 میلیون درخواست در ثانیه را متوقف کند.

جواد تاجی
نوشته شده توسط جواد تاجی | ۲۸ مرداد ۱۴۰۱ | ۱۳:۱۶

پلتفرم ابری گوگل (Google Cloud) اعلام کرد که موفق شده تا بزرگ‌ترین حمله منع سرویس توزیع‌شده (DDoS) تاریخ را دفع کند. ظاهرا هکر در این حمله توانسته در هر ثانیه 46 میلیون درخواست ایجاد کند و تلاش داشته تا به خدمات مبتنی بر اینترنت یکی از مشتریان غول موتور جستجو دسترسی پیدا کند.

امیل کینر، مدیر محصول و ساتیا کوندورو، سرپرست فنی Google Cloud در پست جدید وبلاگ گوگل توضیح می‌دهند:

«برای درک بهتر مقیاس این حمله، مانند این است که تمام درخواست‌های روزانه ویکی‌پدیا تنها در 10 ثانیه دریافت شوند.»

گوگل

گوگل اضافه کرد که این حمله 76 درصد از حمله قبلی قدرتمندتر بوده است که ماه گذشته توسط شرکت کلاودفلر گزارش شده بود. در آن زمان، این شرکت موفق به مقابله با یک بات‌نت جدید به نام «Mantis» شده بود که در هر ثانیه 26 میلیون درخواست ایجاد می‌کرد.

هکرها برای آفلاین کردن وب‌سایت‌ها و برنامه‌ها از حملات DDoS استفاده می‌کنند و این کار با ارسال میلیون‌ها درخواست به یک سرویس انجام می‌شود. حادثه Google Cloud ابتدا با حمله‌ای آغاز شده که در هر ثانیه حدود 10 هزار درخواست ایجاد می‌کرد و سپس این میزان حدود هشت دقیقه بعد به 100 هزار درخواست در هر ثانیه افزایش یافته است.

مقابله گوگل با قدرتمندترین حمله DDoS

سرویس امنیت شبکه ضد DDoS گوگل (Cloud Armor) بلافاصله پس از حمله، هشداری را ایجاد کرد که به آن اجازه می‌داد ترافیک وب هکر را مسدود کند. کینر و کوندورو در ادامه این پست توضیح می‌دهند:

«در دو دقیقه بعد، حمله شروع به افزایش کرد و از 100 هزار درخواست در هر ثانیه به اوج خود یعنی 46 میلیون درخواست در ثانیه رسید.»

با وجود قدرت بسیار زیاد این حمله، گوگل توضیح می‌دهد که هکرها نتوانستند خدمات مشتری آن را مختل کند.

گوگل

گوگل در تحقیقات خود به این نتیجه رسید که حملات DDoS توسط بات‌نت Meris انجام شده است که از صدها هزار مودم و روتر اینترنتی آلوده ساخته شده توسط شرکت MikroTik تشکیل شده است. گفته می‌شود که این بات‌نت به‌دلیل آسیب‌پذیری محصولات این شرکت ایجاد شده و باعث می‌شود تا هکرها بتوانند دستگاه را از راه دور کنترل کنند.

گوگل در حالی از این حمله و موفقیت سرویس امنیتی Cloud Armor خود خبر داده که شرکت‌ها ممکن است علاقه بیشتری به محافظت در برابر حملات DDoS داشته باشند، زیرا گزارش‌های قبلی نشان می‌دهد که این حملات در سال جاری رایج‌تر شده‌اند.

جواد تاجی

دوران حرفه‌ای من توی دنیای فناوری تقریبا به ۱۰ سال قبل برمی‌گرده؛ مسیری که با سخت‌افزار شروع شد، با نرم‌افزار ادامه پیدا کرد و حالا با خبرنگاری حوزه فناوری توی دیجیاتو داره ادامه پیدا می‌کنه. من جوادم و نزدیک به سه دهه از عمرم می‌گذره و علاوه بر دنیای فناوری عاشق فیلم‌و‌سینما، موسیقی کلاسیک‌راک و رئال مادریدم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی