اسنپدراگون ۶۲۰ از اسنپدراگون ۶۱۵ خنک تر خواهد بود
به نظر می رسد که کؤالکام با انجام مقایسه حرارتی میان پردازنده های کنونی و چیپ های آینده خود، قصد دارد بازار را تحت تاثیر آنچه که در راه است، قرار دهد. در حالی که ...
به نظر می رسد که کؤالکام با انجام مقایسه حرارتی میان پردازنده های کنونی و چیپ های آینده خود، قصد دارد بازار را تحت تاثیر آنچه که در راه است، قرار دهد. در حالی که دیروز مقایسه گرمایی اسنپدراگون ۸۱۵ و اسنپدراگون ۸۱۰ منتشر شد، امروز نوبت به اسنپدراگون ۶۱۵ رسیده تا عملکرد بهتر اسنپدراگون ۶۲۰ را به نمایش بگذارد.
بر خلاف آزمایش قبلی که در آن از بازی آسفالت ۸ برای فشار آوردن به پردازنده ها استفاده شده بود، اینبار کؤالکام به سراغ Mortal Combat 5 رفته است. با در نظر گرفتن اینکه چیپ های ۶۱۵ و ۶۲۰ از جمله محصولات میان رده به شمار می روند، باید گفت که کؤالکام با انتخاب این بازی، چالش بسیار سختی را برای خود در نظر گرفته است.
بازی مذکور بر روی دو دستگاه با نمایشگر ۴.۷ اینچی و رزولوشن ۷۲۰ × ۱۲۸۰ اجرا گشت. این دستگاه ها که به رمی ۱.۵ گیگابایتی نیز مجهز بودند، Mortal Combat 5 را به مدت ۲۰ دقیقه اجرا نمودند و سپس توسط دستگاه گرماسنج، مورد آزمایش قرار گرفتند.
در این آزمایش دستگاه مجهز به اسنپدراگون ۶۱۵، گرمای ۴۶ درجه را از خود برجای گذاشت. اما پردازنده جدید اسنپدراگون ۶۲۰، که هنوز به بازار نیامده است، گرمای کمتری از خود تولید کرد و موفق شد آزمایش مذکور را با دما ۴۲ درجه به پایان رساند.
کؤالکام روزگاری بر روی صنعت پردازنده ها تسلط کاملی داشت، اما این روزها با فعال تر شدن رقبا، این شرکت نیز به تکاپو افتاده است. اینتل از یک سو، و برند ها چینی از سوی دیگر، به مدیران کؤالکام یادآوری کرده اند که در صورت عدم پیشرفت، بازی را خواهند باخت.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
فقط همین
ایکاش یه نرم افزار مستقل ، برای اندازه گیری دمای پردازنده ها وجود داشت .
مثلا 20 دقیقه اجرای یه پردازش گرافیکی ثابت و مشخص .
(مثل بنچمارکهای مختلف که با یه تست ثابت ، روی دستگاههای مختلف ، خروجی میدن و کاملا قابل مقایسه کردن هست)
.
.
نه اینکه یه نفر بیاد با دست خودش یه بازی رو اجرا کنه و ... و حاصل کارش هم بشه نتیجه گیری های بیدقت و غیر قابل مقایسه
{ اینم یه ایده جدید برای برنامه نویسا } :D