وزارت دفاع ایالات متحده برای توسعه تکنولوژی هایش به سراغ شرکت های بزرگ می رود
کنسرسیومی متشکل از شرکت های بزرگ تکنولوژیک، آزمایشگاه ها و دانشگاه ها گرد هم آمده اند تا تکنولوژی های مخصوصی را برای وزارت دفاع ایالات متحده توسعه دهند. تکنولوژی هایی که قابل انعطاف نیز هستند و ...
کنسرسیومی متشکل از شرکت های بزرگ تکنولوژیک، آزمایشگاه ها و دانشگاه ها گرد هم آمده اند تا تکنولوژی های مخصوصی را برای وزارت دفاع ایالات متحده توسعه دهند. تکنولوژی هایی که قابل انعطاف نیز هستند و می توانند در موارد مختلفی همچون هواپیما ها، وسائل پایش سلامتی و همچنین ابزارهای نظامی یا حتی گجت های پوشیدنی مصرفی کاربران نیز مورد استفاده قرار گیرند.
وزارت دفاع آمریکا برای این امر بودجه ای ۱۷۱ میلیون دلاری را تدارک دیده. این کنسرسیوم دارای بیش از ۱۰۰ سازمان بزرگ همچون اپل، بوئینگ، جنرال الکتریک، جنرال موتورز، موتورولا، کوالکام و لاکهید مارتین است. در این میان دانشگاه هایی همچون هاروارد، کرنل، استنفورد، NYU و MIT را نیز می توان در این لیست دید.
اتحاد این جمع با نام FlexTech Alliance نیز شناخته می شود و منابع مالی نیز به شرکت یا سازمان یا دانشگاهی تعلق می گیرند که بتواند در محدوده زمانی مشخصی، برخی مشکلات را حل کنند. هدف کلی وزارت دفاع آمریکا این است که بتواند با همکاری سازمان های یاد شده که تعدادشان به ۱۶۲ عدد می رسد، اندازه، وزن و هزینه تولید برخی از محصولات تکنولوژیک از جمله پوشیدنی ها را کاهش دهد.
مقر اصلی FlexTech در سن خوزه خواهد بود و این مقر با نام «موسسه ساخت محصولات الکتریکی هیبریدی و انعطاف پذیر» نیز شناخته خواهد شد. باید دید سرنوشت FlexTech چه خواهد بود؛ پیش از این نیز دولت یاد شده تلاش نموده بود تا تکنولوژی را به مراحل بالاتری برساند اما تا کنون چنین سازمان و شرکت های بزرگی برای این موضوع گرد هم نیامده بودند.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
دیگه باید منتظر ممکن شدن غیر ممکنها باشیم. کلا مغرن.
شرکت صاایران هم برای وزارت دفاع هستش
حتما یه جوری باید اسم اپل بیاد دیگه
دوست عزیز اپل داره تو این اتحاد شرکت میکنه و در جهت منافع دولت کشورش پیش میره چه اشکالی داره از نظره شما؟؟
مطمئناً هر سه غول تكنولوژي توي اين اتحاد هستن،اپل به عنوان يك مثال از شركت تكنولوژي توي متن گفته شده.