ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

gmail
نرم افزار و اپلیکیشن

هوش مصنوعی جیمیل در اندروید قابلیت نوشتن ایمیل با فرمان‌های صوتی را فراهم می‌کند

کاربران اندرویدی جیمیل به‌زودی می‌توانند دستورات خود را برای نوشتن ایمیل‌ها و احتمالاً امور دیگر، به‌صورت صوتی به هوش مصنوعی ارائه کنند.

تینا پورشاهید
نوشته شده توسط تینا پورشاهید | ۳ بهمن ۱۴۰۲ | ۰۸:۳۰

کاربران اندرویدی جیمیل به‌زودی می‌توانند با قابلیت «Help Me Write»، به‌جای تایپ کردن، درخواست‌های خود را با استفاده از الگوریتم‌های مبتنی بر هوش مصنوعی با فرمت دستورات صوتی ثبت کنند.

جیمیل یکی از بهترین برنامه‌های ایمیل در اندروید است. این برنامه روی تعداد زیادی از گوشی‌های اندرویدی به‌صورت پیش‌فرض نصب شده و کاربران بسیاری در سراسر جهان از آن استفاده می‌کنند.

گوگل با هدف ارتقای تجربه کاربران در کارکردن با Gmail، روی توسعه قابلیت جدیدی تحت عنوان «Help Me Write» کار می‌کند که از هوش مصنوعی برای کمک به کاربران در نوشتن سریع ایمیل‌ها استفاده می‌کند. کاربران می‌توانند از طریق این قابلیت، دستورات نوشتاری را وارد کنند تا هوش مصنوعی به این درخواست‌ها رسیدگی کند. به‌نظر می‌رسد این قابلیت در آینده نزدیک، دستورات صوتی نیز دریافت کند.

جیمیل با قابلیت‌های جدید به‌روز می‌شود: ثبت درخواست‌های صوتی به‌جای نوشتن

براساس کدهای کشف‌شده توسط TheSpAndroid، ویژگی جدیدی در جیمیل فعال می‌شود که به شما امکان می‌دهد ایمیل را با صدای خودتان به‌صورت پیش‌نویس بنویسید. کاربران با این قابلیت می‌توانند درخواست‌های خود را بیان کنند و هوش مصنوعی تعبیه‌شده در برنامه Gmail آن درخواست‌ها را دنبال می‌کند تا یک ایمیل پیش‌نویس نوشته شود. چندین اسکرین‌شات از عملکرد این قابلیت به اشتراک گذاشته شده که در بالا قابل مشاهده است.

ویژگی نوشتن ایمیل با صوت در Gmail شبیه عملکردهای مبتنی بر صدا در برنامه‌های صفحه‌‌کلید است. البته به‌نظر می‌رسد که چندین تفاوت کلیدی هم وجود دارد. به‌ عنوان مثال، این ویژگی در خود برنامه Gmail یکپارچه شده است، بنابراین کاربران می‌توانند بدون در نظر گرفتن برنامه کیبورد از آن استفاده کنند. به‌علاوه، به‌نظر نمی‌رسد که این قابلیت شبیه دیکته‌کردن به‌صورت صوتی ساده باشد. کاربران ظاهراً از صدا برای واردکردن اعلان‌ها استفاده می‌کنند و هوش مصنوعی درخواست‌ها را دنبال می‌کند.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی