ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

اخبار فیسبوک
نرم افزار و اپلیکیشن

متا احتمالاً از انتشار اخبار روی فیسبوک در استرالیا جلوگیری می‌کند

برخی سیاستمداران اعتقاد دارند که متا باید مبلغی را بابت اخبار فیسبوک به خبرگزاری‌ها پرداخت کند، اما این شرکت تهدید به توقف انتشار کرده است.

امیر امام جمعه
نوشته شده توسط امیر امام جمعه | ۸ تیر ۱۴۰۳ | ۱۷:۰۰

متا به‌تازگی اعلام کرده است که احتمال دارد انتشار اخبار روی فیسبوک را برای کاربران استرالیایی، متوقف کند. این شرکت اعلام کرده است که چنین اتفاقی در صورت ادامه سیاست‌های دولت استرالیا، انجام خواهد گرفت.

آیا کاربران استرالیایی فیسبوک به سرنوشت کانادایی‌ها دچار می‌شوند؟

دولت استرالیا طرحی را در جریان گذاشته است که طبق آن، متا باید بابت اخبار پخش شده روی فیسبوک، مبلغی را به خبرگزاری‌ها پرداخت کند. یکی از مدیران این شرکت در مصاحبه‌ای، اعلام کرده است که تمامی گزینه‌ها برای آنها روی میز قرار دارد و احتمال دارد برای خودداری از پرداخت هزینه، اقدام به توقف انتشار اخبار روی این شبکه اجتماعی کنند. از نظر او، مسیرهای زیادی برای دریافت اخبار توسط کاربران وجود دارد و نیازی نیست که چنین امری حتماً از طریق فیسبوک صورت بگیرد.

facebook news

قانون مورد بحث، در سال ۲۰۲۱ تدوین شده و دولت استرالیا مشغول تصمیم‌گیری جهت اجرای قطعی آن است که می‌تواند شرکت‌های فناوری بزرگ را مجبور به پرداخت هزینه به منابع خبری کند. تهدید متا به هیچ‌عنوان توخالی به نظر نمی‌رسد، زیرا این شرکت در سال ۲۰۲۳ پس از اقدام مشابه دولت کانادا، انتشار اخبار را برای کاربران این کشور متوقف کرد. البته متا پس از تدوین قانون مذکور، قراردادهایی را با شرکت‌های بزرگ مثل نیوز کورپ به امضا رساند؛ اما ظاهراً این توافق‌ها برای سال ۲۰۲۴ تمدید نشده است.

بخش اخبار فیسبوک همواره چالش‌ها و انتقادات زیادی را به‌دنبال داشته است. بسیاری از کاربران معتقد هستند که این پلتفرم به پخش اخبار نادرست یا کلاهبرداری آنلاین کمک می‌کند. چندی پیش، یک میلیاردر استرالیایی به نام اندرو فارست از این متا به‌دلیل نمایش تبلیغات مرتبط با کلاهبرداری حوزه رمزارز شکایت کرد که در آنها تصویر وی مورد استفاده قرار گرفته‌بود. حتی یک از سناتورهای استرالیا هم نسبت به این موضوع واکنش نشان داده است و ادعا کرده که فیسبوک در تبلیغات خود به کاربران دروغ می‌فروشد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی