ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تلگرام
نرم افزار و اپلیکیشن

تلگرام با فروش اوراق قرضه، 330 میلیون دلار سرمایه جذب کرد

نرخ بازدهی اوراق قرضه تلگرام 7.7 درصد است و زمان وصول آن‌ها برای 2026 یا زمان عرضه عمومی سهام تلگرام در نظر گرفته شده است.

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۲۹ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۱:۳۰

«پاول دورف»، بنیان‌گذار و مدیرعامل تلگرام در کانال شخصی خود اعلام کرد که این شرکت در چند روز اخیر از طریق فروش اوراق قرضه موفق به جذب 330 میلیون دلار سرمایه شده است. او می‌گوید تقاضا برای خرید این اوراق بسیار زیاد بوده است.

پاول دورف در کانال تلگرام خود نوشت: «هفته گذشته اوراق قرضه‌ای به ارزش 330 میلیون دلار عرضه کردیم تا اطمینان پیدا کنیم که تلگرام می‌تواند با سرعتی بیشتر به رشد و توسعه ادامه دهد.» او اعلام کرد که این شرکت از استقبال گسترده سرمایه‌گذاران برای خرید اوراق قرضه بسیار مفتخر شده است.

تلگرام با جذب سرمایه به رشد خود ادامه می‌دهد

مدیرعامل تلگرام نامی از سرمایه‌گذاران جدید این شرکت نبرده است، اما اشاره کرده که مؤسسات مالی مختلفی در سراسر دنیا ارزش رشد شرکت آن‌ها را از نظر تعداد کاربر و فرایندهای درآمدزایی می‌دانند.

دورف یادآور شده است که این جذب سرمایه به آن‌ها کمک می‌کند تا جایگاه خود را به‌عنوان یک پلتفرم مستقل که می‌خواهد غول‌های این حوزه را به چالش بکشد، مستحکم‌تر کند.

منابع آگاه رسانه تک‌کرانچ می‌گویند نرخ بازدهی اوراق قرضه تلگرام 7.7 درصد است و زمان وصول آن‌ها برای سال 2026 یا هنگامی که تلگرام سهام خود را عرضه کند، در نظر گرفته شده است. قیمت هر کدام از این اوراق عرضه ظاهراً 91 دلار بوده است.

بنیان‌گذار تلگرام هفته پیش در مصاحبه با فایننشال تایمز اعلام کرد که تعداد کاربران این پیام‌رسان به 900 میلیون رسیده است. او همچنین وعده داد که این شرکت اگر تا پایان 2024 به سودآوری نرسد، از سال آینده میلادی سودآور خواهد شد.

تلگرام همچنین ظاهراً به‌دنبال عرضه عمومی سهام خود در بازار بورس آمریکا است، ولی این اتفاق تنها پس از رسیدن به نقطه سودآوری خواهد افتاد. این پیام‌رسان از حدود دو سال پیش که سیستم تبلیغات و اشتراک‌های پریمیوم را معرفی کرده است، توانسته جریان درآمد مناسبی ایجاد کند و اکنون درآمدهای چندصد میلیون دلاری دارد.

ایمان صاحبی

علاقه من به فناوری به دوره نوجوانی برمی‌گرده اما از حدود سال ۹۴ کار جسته گریخته توی این فضا رو شروع کردم و از ۹۷ به‌طور جدی‌تر وارد این کار شدم. فناوری مخصوصاً بخشی که روی لبه حرکت می‌کنه، جذاب‌ترین قسمت این حوزه برام محسوب می‌شه، اما به مرور فهمیدم که همه حوزه‌ها حتی نقاط تلاقی علم و فناوری می‌تونن خیلی جذاب باشن. در کنار این‌ها دنیای فیلم، سریال و بازی‌های ویدیویی رو هم خیلی دوست دارم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی