ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تلگرام پاول دوروف
نرم افزار و اپلیکیشن

پاول دورف: تلگرام صدها میلیون دلار درآمد دارد و از سال آینده میلادی به سودآوری می‌رسد

مدیرعامل تلگرام در مصاحبه‌ای اعلام کرده است که این پیام‌رسان از محل فروش تبلیغات، صدها میلیون دلار درآمد دارد.

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۲۱ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۷:۳۰

مدیرعامل تلگرام در مصاحبه‌ای اعلام کرده است که این پیام‌رسان از طریق کسب‌وکار تبلیغات و اشتراک‌های پریمیوم خود صدها میلیون دلار درآمد دارد. «پاول دورف» گفت این اپلیکیشن اکنون 900 میلیون کاربر دارد و از سال آینده میلادی به سودآوری می‌رسد.

پاول دورف که در طول این سال‌ها به‌ندرت مصاحبه‌ای انجام داده است، به‌تازگی با فایننشال تایمز صحبت کرده و حرف‌های جالبی زده است. او می‌گوید در دو سال اخیر، پس از معرفی سیستم تبلیغات و اشتراک‌های پریمیوم، تلگرام به درآمدهای چندصد میلیون دلاری رسیده است.

مدیرعامل تلگرام مدعی است که اگر این اپلیکیشن امسال به سودآوری نرسد، در سال آینده سودآور خواهد شد. او همچنین اعلام کرده که سرمایه‌گذاران بالقوه، تلگرام را بیش از 30 میلیارد دلار ارزش‌گذاری کرده‌اند. بااین‌حال، دورف فعلاً قصد فروش شرکت خود را ندارد و به‌دنبال عرضه عمومی سهام آن است.

تلگرام به‌دنبال عرضه عمومی سهام خود است

دورف توضیح داد: «دلیل اصلی اینکه شروع به درآمدزایی کردیم، این بود که می‌خواستیم مستقل باقی بمانیم. در صحبت کلی، ما [یک عرضه اولیه سهام (IPO)] را به‌عنوان روشی برای دموکراتیزه‌کردن دسترسی به ارزش‌های تلگرام قابل‌ملاحظه می‌دانیم.»

فایننشال تایمز به‌نقل از دو منبع آگاه می‌گوید تلگرام احتمالاً به‌دنبال عرضه سهام خود در بازار بورس آمریکاست، اما این اتفاق پس از رسیدن به نقطه سودآوری رخ خواهد داد. دورف از اظهارنظر پیرامون زمان IPO برای شرکت خود اجتناب کرد.

دورف در بخش دیگری از این مصاحبه گفت هزینه‌های سالانه برای هر کاربر فعال ماهانه در تلگرام کمتر از 70 سنت است. این اپلیکیشن که به‌زودی سیستم اشتراک‌گذاری درآمد با صاحبان کانال‌ها را راه‌اندازی می‌کند، قرار است در ادامه سال 2024 فرایندهای مدیریت محتوا در این اپلیکیشن را بهبود ببخشد و از مکانیزم‌های مبتنی بر هوش مصنوعی برای رفع مشکلات احتمالی استفاده کند.

بااین‌حال، مدیرعامل تلگرام تأکید می‌کند که تا وقتی خط قرمزها زیر پا گذاشته نشده است، نباید مردم را به‌خاطر شیوه بیان عقایده‌شان کنترل کرد. او می‌گوید: «من به رقابت عقاید باور دارم. باور دارم که هر عقیده‌ای باید به چالش کشیده شود...وگرنه به‌سرعت به ورطه تمامیت‌خواهی فرو می‌افتیم.»

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (1 مورد)
  • nima_sadeghi
    nima_sadeghi | ۲۲ اسفند ۱۴۰۲

    بعضی شرکتها مهمند مثل گوگل و ویکی پدیا و تلگرام
    حتی اگه کاربرانشون خیلی بالاتر باشند یا نباشند
    حتی اگه در صدر سود آوری باشند یا نباشند
    چون پول رو ارجح قرار ندادند و تاثیرگذاری مثبت تو دنیا رو برای خودشون اولویت گذاشتن
    اینکه تلگرام فکر سوداوری بیشتره قابل درکه
    ولی میترسم کلا بره به سمت این سیاست
    یا اینکه مالکیتش به شخص دیگه یا هیات مدیره دیگه ای چند سال دیگه منتقل بشه که اونها جز دلار چیزی حالیشون نباشه

مطالب پیشنهادی