ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تلگرام
نرم افزار و اپلیکیشن

تلگرام درآمد حاصل از تبلیغات را با صاحبان کانال‌ها به اشتراک می‌گذارد

مدیرعامل تلگرام از پاداش تولید محتوا در تلگرام خبر داد.

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۹ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۷:۰۰

مدیرعامل تلگرام در خبری اعلام کرد که این شرکت می‌خواهد درآمد حاصل از نمایش تبلیغات در کانال‌ها را با صاحبان کانال‌ها به اشتراک بگذارد. طبق این برنامه، 50 درصد از درآمد مربوطه از ماه مارس به حساب صاحبان کانال‌ها واریز خواهد شد.

«پاول دورف»، مدیرعامل تلگرام، در پستی در کانال شخصی خود در این پیام‌رسان اعلام کرد که صاحبان کانال‌ها از ماه آینده میلادی بابت تولید محتوا، پاداش مالی دریافت خواهند کرد. به گفته او، کانال‌های تلگرام ماهانه یک تریلیون بازدید دارند و درحال‌حاضر تنها از 10 درصد از این بازدیدها درآمدزایی می‌شود.

اما دورف گفت از ماه مارس (که تا چند روز دیگر آغاز می‌شود)، پلتفرم تبلیغاتی تلگرام رسماً برای حدود 100 کشور جدید باز می‌شود؛ بنابراین صاحبان کانال‌هایی که در این کشورها حضور دارند، 50 درصد از درآمد ناشی از نمایش تبلیغات در کانال‌های خود را دریافت خواهند کرد.

درآمد تبلیغات تلگرام از طریق بلاکچین TON تقسیم می‌شود

مدیرعامل تلگرام می‌گوید این شرکت برای کسب اطمینان از سرعت و ایمنی پرداخت و برداشت درآمدها، منحصراً از بلاکچین TON استفاده می‌کند. دورف توضیح داد که مشابه رویکرد این شرکت درزمینه عرضه نام‌های کاربری در پلتفرم Fragment، تبلیغات و سهم درآمد آن‌ها نیز از طریق Toncoin فروخته و پرداخت می‌شود.

پاول دورف باور دارد که با این سازوکار جدید، چرخه‌ای مناسب به‌وجود می‌آید تا تولیدکنندگان محتوا بتوانند درآمد Toncoin خود را برداشت کنند یا از همین سرمایه برای تبلیغ کانال خود در سایر کانال‌ها بهره بگیرند.

فعلاً اطلاعاتی از این 100 کشور جدید که سیستم تبلیغاتی تلگرام برای آن‌ها فعال خواهد شد، در دسترس نیست. تلگرام همچنین حدود یک ماه پیش از آپدیت بزرگی برای بخش Saved Messages رونمایی کرد که جزئیات آن را می‌توانید از این لینک بخوانید.

ایمان صاحبی

علاقه من به فناوری به دوره نوجوانی برمی‌گرده اما از حدود سال ۹۴ کار جسته گریخته توی این فضا رو شروع کردم و از ۹۷ به‌طور جدی‌تر وارد این کار شدم. فناوری مخصوصاً بخشی که روی لبه حرکت می‌کنه، جذاب‌ترین قسمت این حوزه برام محسوب می‌شه، اما به مرور فهمیدم که همه حوزه‌ها حتی نقاط تلاقی علم و فناوری می‌تونن خیلی جذاب باشن. در کنار این‌ها دنیای فیلم، سریال و بازی‌های ویدیویی رو هم خیلی دوست دارم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (1 مورد)
  • Jasemtensai
    Jasemtensai | ۱۲ اسفند ۱۴۰۲

    هیجان زده نشدم چون می‌دونم مثل قضیه یوتیوب ما جزو اون کشور ها نیستیم طبیعتاً

مطالب پیشنهادی