ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تلگرام
تکنولوژی

تلگرام فروش نام‌های کاربری روی بلاکچین TON را آغاز کرد

تلگرام بالاخره ایده‌اش را عملی کرد و حالا نام‌های کاربری مطرح از طریق یک مارکت‌پلیس از طریق حراجی به فروش می‌رسند.

محمد قریشی
نوشته شده توسط محمد قریشی | ۶ آبان ۱۴۰۱ | ۱۱:۰۰

تلگرام رسما اعلام کرده که برگزاری مناقصه‌ برای فروش نام‌های کاربری حساب‌های شخصی و کانال‌ها از طریق یک مارکت‌پلیس که روی بلاکچین TON ساخته شده را کلید زده است.

در ماه آگوست، بنیانگذار تلگرام، «پاول دورف» برای اولین بار ایده فروش نام‌های کاربری را مطرح کرد و گفت که بخشی از وب 3.0 به تلگرام می‌آید. در آن زمان دورف گفت که تحت تاثیر موفقیت حراجی نام‌های دامنه توسط بنیاد TON قرار گرفته است:

«من واقعا تحت تاثیر حراجی قرار گرفتم که برای نام‌های دامنه/والت توسط TON برگزار شد. Wallet.ton با قیمت 260 هزار دلار و casino.ton با قیمت 244 هزار دلار به فروش رسید. اگر TON توانسته به چنین نتایجی دست پیدا کند، تصور کنید میزان موفقیت تلگرام با 700 میلیون کاربر برای مناقصه لینک‌های نام‌های کاربری، گروه‌ها و کانال‌ها چقدر خواهد بود.»

حالا تلگرام این ایده را به واقعیت تبدیل کرده و نام‌های کاربری را از طریق مناقصه به فروش می‌رساند.

فروش نام‌های کاربری توسط تلگرام

تلگرام

تلگرام و بنیاد TON از یک وب‌سایت جداگانه به نام Fragment.com به عنوان یک مرکز برای این مناقصه‌ها استفاده می‌کنند. کاربران می‌توانند با استفاده تلگرام، اپ tonkeeper یا والت مبتنی بر TON خود وارد این وب‌سایت شوند. این وب‌سایت همچنین به کاربران کمک می‌کند تا حساب‌های تلگرام خود را به هندل‌های خریداری شده پیوند دهند.

کاربران در کنار امکان خرید نام‌های کاربری، می‌توانند نام‌های کاربری خودشان را به حراج بگذارند. هر مناقصه یک هفته طول می‌کشد و برای آخرین پیشنهاد هم یک ساعت اضافه درنظر گرفته می‌شود. ارزش هر هندل با 4 کاراکتر حداقل برابر 10 هزار کوین ton با ارزش تقریبی 18,400 دلار است.

تلگرام تا به امروز روش‌های مختلفی را برای درآمدزایی امتحان کرده تا بتواند بطور پایدار به سرویس‌دهی ادامه دهد. یکی از مهم‌ترین راه‌های این پیام‌رسان برای کسب درآمد، معرفی سرویس پریمیوم بود که در ازای دریافت مبلغ ماهانه، قابلیت‌های اختصاصی در اختیار کاربران قرار می‌دهد. حالا هم شاهد برنامه تلگرام برای مناقصه نام‌های کاربری هستیم.

محمد قریشی

مهندس مکانیک و علاقه‌مند به دنیای خودرو و تکنولوژی

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی