ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تردز
نرم افزار و اپلیکیشن

راهکار تردز برای جذب مخاطب: پرداخت پاداش مالی به برخی تولیدکنندگان محتوا

مبلغ این جوایز می‌تواند برای افراد یا شرکت‌ها متفاوت باشد.

حمیدرضا علیا
نوشته شده توسط حمیدرضا علیا | ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۷:۰۰

متا به برخی سازندگان محتوا در صورت انتشار محتوا در تردز، هزاران دلار پاداش می‌دهد. این پرداخت‌ها درواقع بخشی از جایزه در نظر گرفته‌ شده برای خالقان محتواهایی است که از Threads استفاده می‌کنند. بااین‌حال، دریافت این پاداش‌ها شروط خاصی دارد.

صفحه پشتیبانی اینستاگرام جزئیاتی در مورد برنامه پاداش تردز بیان می‌کند. در این صفحه گفته شده است که خالقان محتوا می‌توانند «براساس عملکرد پست‌های منتشرشده در تردز» یا «تعداد پست‌هایی که ایجاد می‌کنند»، درآمد داشته باشند. به‌نظر می‌رسد که شرایط خاص پاداش‌ها برای هر سازنده فرق می‌کند. این شرکت خاطرنشان می‌کند: «جزئیات برنامه پاداش ممکن است بسته به هر شرکت‌کننده متفاوت باشد.»

به‌نظر می‌رسد این استراتژی درحال‌حاضر به‌صورت آزمایشی اجرا شده است. ظاهراً متا قصد دارد برای افزایش مخاطبین و افزایش محتواها، چنین برنامه‌هایی را اجرا کند. متا قبلاً برای انتشار محتوای ویدیویی در فیسبوک و اینستاگرام جوایزی ارائه کرده بود، اما این اولین‌بار است که این شرکت برای انتشار پست‌ها در تردز پول پرداخت می‌کند.

تردز

مبلغ پاداش تردز چقدر است؟

براساس یک اسکرین‌شات که در تردز منتشر شده، به یک تولیدکننده محتوا برای انتشار پست‌ها یا ریپلای‌هایی با 10,000 بازدید یا بیشتر، حداکثر مبلغ 5,000 دلار جایزه تعلق می‌گیرد.

این مبلغ به اندازه پاداش 10,000 دلاری که برخی سازندگان محتوای ویدیویی در اینستاگرام کسب کرده‌اند، نیست؛ بااین‌حال، هنوز هم مبلغ بالایی محسوب می‌شود، زیرا انتشار محتوای متنی در تردز به تلاش کمتری نسبت به فیلم‌برداری و ویرایش یک ویدیوی جذاب در اینستاگرام نیاز دارد.

متا تنها پلتفرمی نیست که سعی دارد خالقان محتوا را با وعده پرداخت‌های احتمالی جذب کند. شبکه اجتماعی X نیز به افراد مبالغی را بر اساس مشارکت در تولید محتوا پرداخت می‌کند. شبکه اجتماعی تردز نسبت به ایکس و فیسبوک، مخاطبان کمتری دارد؛ بنابراین باید منتظر ماند و دید که این اقدام متا برای جذب مخاطب در Threads موفقیت‌آمیز خواهد بود یا خیر.

حمیدرضا علیا

در دنیایی که تکنولوژی حرف اول و آخر رو میزنه، آپدیت بودن توی این حوزه حتی میتونه زندگی ما رو راحت‌تر کنه. برای همین با اینکه روانشناسی خوندم، علاقه زیادی به تکنولوژی و مطالب اون دارم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی