ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

ممنوعیت تیک‌تاک
نرم افزار و اپلیکیشن

دادگاه آمریکا در شهریورماه به پرونده ممنوعیت تیک‌تاک رسیدگی خواهد کرد

دادگاه استیناف ایالات‌متحده اعلام کرد که در سپتامبر (شهریورماه) به مسائل پیرامون ممنوعیت احتمالی تیک‌تاک در آمریکا رسیدگی خواهد کرد.

آزاد کبیری
نوشته شده توسط آزاد کبیری | ۹ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۷:۳۰

تقریباً یک ماه قبل مجلس سنای آمریکا لایحه ممنوعیت تیک‌تاک را تصویب کرد که به موجب آن مالک چینی این اپلیکیشن یعنی بایت‌دنس باید تا 19 ژانویه 2025 (30 دی‌ماه) تیک‌تاک را بفروشد. دو هفته پس از تصویب این لایحه، تیک‌تاک از دولت آمریکا شکایت کرد. اکنون دادگاه استیناف ایالات‌متحده اعلام کرده که در سپتامبر (شهریورماه) به مسائل پیرامون ممنوعیت احتمالی تیک‌تاک رسیدگی خواهد کرد.

براساس گزارش رویترز، پس از آنکه تیک‌تاک و گروهی از تولیدکنندگان محتوای این پلتفرم از دادگاه خواستند در ارائه زمان‌بندی رسیدگی به این پرونده تعجیل کند، دادگاه استیناف آمریکا ماه سپتامبر را برای دفاع و استدلال شفاهی تنظیم کرد. براساس برنامه زمان‌بندی دادگاه تجدیدنظر، تیک‌تاک باید تا 20 ژوئن (31 خردادماه) و وزارت دادگستری تا 26 ژوئیه (5 مردادماه) تفهیم‌نامه حقوقی خود را ارائه دهند.

رسیدگی به ممنوعیت احتمالی تیک‌تاک در شهریورماه

تیک‌تاک می‌گوید که با برنامه‌ریزی سریع در رسیدگی به قانون ممنوعیت این پلتفرم، می‌توان مسائل حقوقی این پرونده را حل کرد. درواقع تیک‌تاک به‌دنبال صدور حکم دادگاه استیناف تا 6 دسامبر (16 آذر) است تا درصورت نیاز از دادگاه عالی درخواست بازبینی کند.

لایحه جدید در 24 آوریل (5 اردیبهشت) توسط «جو بایدن»، رئیس جمهور آمریکا امضا شد و به بایت‌دنس تا 19 ژانویه مهلت داد تا تیک‌تاک را بفروشد، درغیر این صورت با ممنوعیت مواجه خواهد شد. دولت آمریکا می‌گوید که با این قانون قصد دارد به مالکیت چینی‌ها بر این پلتفرم به دلایل مسائل مربوط به امنیت ملی پایان دهد.

این قانون فروشگاه‌های اپلیکیشن آمریکایی مانند اپ استور اپل و گوگل پلی را از میزبانی از تیک‌تاک منع خواهد کرد، مگر اینکه بایت‌دنس، تیک‌تاک را به شرکت‌های غربی واگذار کند. به دلیل نگرانی قانون‌گذاران آمریکایی مبنی بر اینکه چین می‌تواند به داده‌های آمریکایی‌ها دسترسی داشته باشد، این لایحه تنها چند هفته پس از معرفی در کنگره به تصویب رسید.

آزاد کبیری

دانش‌آموخته‌ی ساکتِ زبان‌شناسی هستم و همان‌قدر که به کلمات علاقه‌مندم، سرک‌کشیدن به هر گوشه‌ از تکنولوژی و علم را هم دوست دارم. حدود 15 سال نیز از نگارش اولین متن رسمی من می‌گذرد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی