ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

اپ استور چین
نرم افزار و اپلیکیشن

واتس‌اپ و Threads به‌دلیل نگرانی‌های مربوط به امنیت ملی از اپ استور چین حذف شدند

چین از 2017 واتس‌اپ را مسدود کرده بود و هرچند کاربران با VPN از آن استفاده می‌کردند، حالا هیچ راهی برای دسترسی به‌آن وجود ندارد.

جواد تاجی
نوشته شده توسط جواد تاجی | ۳۱ فروردین ۱۴۰۳ | ۰۹:۳۸

براساس گزارش وال‌استریت‌ژورنال، اپل به‌درخواست دولت چین، واتس‌اپ و Threads را از اپ استور این کشور حذف کرده است. ظاهراً رگولاتوری ارشد چین از غول سازنده آیفون درخواست کرده تا این دو اپلیکیشن را به‌دلیل نگرانی‌های مربوط به امنیت ملی حذف کند.

سخنگوی اپل به وال‌استریت‌ژورنال می‌گوید:

«ما موظف هستیم تا حتی در صورت مخالفت، از قوانین کشورهایی که در آن فعالیت داریم، پیروی کنیم.»

حذف واتس‌اپ و تردز از اپ استور چین

دولت چین از سال 2017 واتس‌اپ را مسدود کرده است، در حالی که شرکت مادر آن، یعنی متا نیز از سال 2009 مسدود شده است. پلتفرم‌های غربی دیگری از جمله جیمیل، یوتیوب، اسنپ‌چت و اسپاتیفای نیز در چین سانسور شده‌اند.

با این وجود، برخی از کاربران چینی از طریق شبکه‌های خصوصی مجازی (VPN) راه‌های برای دسترسی به این پلتفرم پیدا کرده بودند، اما با حذف این اپلیکیشن‌ها از اپ‌استور دیگر به هیچ راهی نمی‌توان از آن‌ها استفاده کرد.

«مارک زاکربرگ»، مدیرعامل متا چند سال قبل گفته بود که واتس‌اپ بیش از 2 میلیارد کاربر در سراسر جهان دارد و در فوریه گذشته اعلام شد که تردز بیش از 130 میلیون کاربر جهانی دارد.

چین یکی از مهم‌ترین بازارهای اپل در جهان است. «تیم کوک»، مدیرعامل غول فناوری ماه گذشته از این کشور بازدید کرد تا یک فروشگاه جدید در شانگهای افتتاح کند.

همچنین واتس‌اپ و Threads در حالی از اپ استور چین حذف شده‌اند که سیاست‌گذاران آمریکایی هم‌اکنون در حال تصمیم‌گیری درباره ممنوعیت تیک‌تاک، شبکه اجتماعی محبوب چینی هستند. برخی از قانونگذاران ایالات متحده به نگرانی خود مبنی بر جمع‌آوری داده‌ها توسط تیک‌تاک و نفوذ دولت چین بر آن اشاره کرده‌اند. لایحه ممنوعیت تیک‌تاک، اپل و گوگل را از انتشار این اپلیکیشن در فروشگاه‌های اپلیکیشن خود منع می‌کند و همچنین اجازه میزبانی از آن توسط وب‌سایت‌ها را سلب می‌کند.

براساس این لایحه که توسط مجلس نمایندگان ایالات‌متحده تصویب شده است، مالک چینی تیک‌تاک، یعنی ByteDance حدود شش ماه فرصت دارد تا دارایی‌های خود در ایالات‌متحده را واگذار کند یا با ممنوعیت کلی آن روبه‌رو شود. اواخر سال گذشته در گزارشی گفته شده بود که وزیر خزانه‌‎داری سابق آمریکا درحال تشکیل گروهی برای خرید تیک تاک است.

جواد تاجی

دوران حرفه‌ای من توی دنیای فناوری تقریبا به ۱۰ سال قبل برمی‌گرده؛ مسیری که با سخت‌افزار شروع شد، با نرم‌افزار ادامه پیدا کرد و حالا با خبرنگاری حوزه فناوری توی دیجیاتو داره ادامه پیدا می‌کنه. من جوادم و نزدیک به سه دهه از عمرم می‌گذره و علاوه بر دنیای فناوری عاشق فیلم‌و‌سینما، موسیقی کلاسیک‌راک و رئال مادریدم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی