ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

چت‌بات Grok
نرم افزار و اپلیکیشن

چت‌بات Grok در دسترس کاربران سرویس پریمیوم پلاس ایکس قرار گرفت

ایکس اعلام کرده که ابتدا مشترکین قدیمی‌تر سرویس پریمیوم پلاس به Grok دسترسی پیدا می‌کنند.

جواد تاجی
نوشته شده توسط جواد تاجی | ۱۷ آذر ۱۴۰۲ | ۰۹:۰۰

چت‌بات Grok که ماه گذشته توسط xAI، استارتاپ هوش مصنوعی ایلان ماسک به‌عنوان رقیب ChatGPT معرفی شد، به‌طور رسمی در اختیار کاربران سرویس پولی پریمیوم پلاس شبکه اجتماعی ایکس قرار گرفت.

حساب رسمی ایکس اعلام کرده که دسترسی به سرویس هوش مصنوعی Grok را برای مشترکین مستقر در ایالات‌متحده سرویس پریمیوم پلاس آغاز کرده است و ابتدا مشترکین قدیمی‌تر به آن دسترسی پیدا می‌کنند. اشتراک پریمیوم پلاس ایکس ماهانه 16 دلار هزینه دارد و شامل ویژگی‌هایی ازجمله عدم نمایش تبلیغات می‌شود.

در نسخه وب، اندروید و iOS مشترکین سرویس ایکس از طریق منوی کناری به Grok دسترسی پیدا خواهند کرد. همچنین کاربران موبایل برای دسترسی سریع‌تر می‌توانند آن را به منوی پایین اپلیکیشن نیز اضافه کنند.

قابلیت‌های چت‌بات Grok

چت‌بات هوش مصنوعی Grok درست مانند ChatGPT و بارد می‌تواند به سؤالات کاربران به‌صورت مکالمه پاسخ دهد.

Grok از مدل هوش مصنوعی Grok-1 استفاده می‌کند که روی داده‌های وب (تا سه‌ماهه‌ سوم 2023) و بازخورد دستیاران انسانی آموزش داده شده است. برخلاف سایر چت‌بات‌ها، Grok می‌تواند برای ارائه پاسخ‌های خود از داده‌های موجود در پست‌های ایکس نیز استفاده کند که این ویژگی در برخی زمینه‌ها می‌تواند باعث برتری آن نسبت به ChatGPT و Bard شود.

به‌عنوان مثال، دو مدل متعلق به OpenAI و گوگل نسبت به سؤال «امروزه در هوش مصنوعی چه اتفاقی درحال رخ‌دادن است؟» پاسخ‌های مبهم و قدیمی ارائه می‌کنند که محدودیت‌های داده‌های آموزشی و فیلترهای دسترسی به وب آن‌ها را نشان می‌دهد. در مقابل، Grok پاسخ خود را براساس اخبار مهم اخیر ارائه می‌کند، هرچند مشخص نیست که فرآیند انتخاب منبع توسط آن چگونه رخ می‌دهد و میزان اشتباهات آن چقدر است.

ماسک قبلاً گفته بود که Grok کمی شوخ‌طبع است و تمایل دارد تا به «سؤالات تندی که توسط اکثر سیستم‌های هوش مصنوعی دیگر رد می‌شود» پاسخ بدهد. در اسکرین‌شات‌هایی که توسط کاربران منتشرشده (مانند تصویر بالا) می‌توان صحت این موارد را متوجه شد.

جواد تاجی

دوران حرفه‌ای من توی دنیای فناوری تقریبا به ۱۰ سال قبل برمی‌گرده؛ مسیری که با سخت‌افزار شروع شد، با نرم‌افزار ادامه پیدا کرد و حالا با خبرنگاری حوزه فناوری توی دیجیاتو داره ادامه پیدا می‌کنه. من جوادم و نزدیک به سه دهه از عمرم می‌گذره و علاوه بر دنیای فناوری عاشق فیلم‌و‌سینما، موسیقی کلاسیک‌راک و رئال مادریدم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی