ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

Very satisfied Satisfied Neutral Dissatisfied Very dissatisfied
واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

جدیدترین اخبار و روندهای دنیای فناوری را با نگاهی دقیق و حرفه‌ای، در کانال تلگرام دیجیاتو دنبال کنید.

ورود به کانال تلگرام دیجیاتو
ماهواره
تکنولوژی

گوگل و فیسبوک به دنبال گسترش اینترنت دنیا با ماهواره ها

گوگل و فیسبوک همین الآن هم دارند در بستر کامپیوترها و دستگاه های موبایل با هم رقابت می کنند اما اخیرا احتمالی مطرح شده مبنی بر گسترش رقابت شان به آسمان ها. آن طور که ...

نیما دادگستر
نوشته شده توسط نیما دادگستر تاریخ انتشار: ۷ خرداد ۱۳۹۳ | ۱۶:۱۱

گوگل و فیسبوک همین الآن هم دارند در بستر کامپیوترها و دستگاه های موبایل با هم رقابت می کنند اما اخیرا احتمالی مطرح شده مبنی بر گسترش رقابت شان به آسمان ها. آن طور که The Information گزارش می دهد، هر دوی این شرکت های مشهور در دنیای وب، اشتهایی دیوانه وار برای وصل کردن دنیا به سرویس های خود دارند که این می تواند نگاه شان را به ورای ابرها هدایت کند.

گوگل و فیسبوک قبلا در رقابت برای خرید شرکت Titan Aerospace، سازنده پهپاد های بلندپرواز، نیات خودشان را تا حدود بروز دادند. آن رقابت به نفع گوگل خاتمه یافت تا تایتان در کنار پروژه Loon قرار بگیرد و تحقیقات کاربردی این شرکت در زمینه توزیع اینترنت از آسمان را به جلو هل دهد. همزمان گفته می شود فیسبوک هم یک شرکت پهپاد ساز بریتانیایی به نام Ascenta را خریده است.

حالا دیگر می ماند: فضا!

حالا دیگر می ماند: فضا! وبسایت اینفورمیشن در تحقیقی پیرامون فعالیت های گوگل در زمینه ماهواره ها ردی از علاقه این شرکت بهSkybox Imaging یافته که به تازگی با استخدام ها و سرمایه گذاری های جدید، قصد ورود به عرصه اینترنت ماهواره ای را دارد.  درباره گوگل گفته می شود که کریگ برت (Craig Barratt) اکنون رییس چندین تیم در آزمایشگاه سری Google X است که به دنبال توسعه اینترنت بی سیم و اتصال کل دنیا به این شبکه هستند.

در حال حاضر گوگل اکس بروی پهپادها و بالن ها کار می کند. استخدام برایان هولتز که قبلا مدیر ارشد تکنولوژی در شرکت O3b Networks بود نیز از دیگر نشانه ها است، چرا که آن شرکت به طراحی ماهواره های مخصوصی برای ارسال سیگنال های اینترنتی مشغول بوده و گوگل نیز در آن سرمایه گذاری هایی داشته.

همزمان در آن سو، مارک زاکربرگ و فیسبوک هم بی کار ننشسته اند و گرچه سندی دال بر ورودشان به حوزه اینترنت ماهواره ای مشاهده نشده اما گفته می شود که به طور جدی در حال بررسی احتمالات و چگونگی ورود به آن هستند.

همه اینها این یعنی شرکت ها و استارت آپ های فعال در این بخش احتمالا الآن زیر ذره بین گوگل و فیسبوک هستند و در آینده فرصت های جذابی برای خریده شدن توسط آنها خواهند داشت.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (24 مورد)
  • mohammad KH
    mohammad KH | ۷ خرداد ۱۳۹۳

    الان وقتی این دوستان میگن فقط فضا مونده که اینترنت بهش نرسیده واقعا شده یک بار بیان ایران !

  • تو کیبورد میزنم D یا T ،باز میاد نارنجی
    تو کیبورد میزنم D یا T ،باز میاد نارنجی | ۷ خرداد ۱۳۹۳

    رتبه امروز شد 1932 همینجور ادامه بدیم چند ماه دیگه 3 رقمی میشیم و سایتایی که در نبود نارنجی و دیجیاتو خودشون رو بزرگ کردن باید برن پشه بپرونن

    http://8pic.ir/images/06386860963082265974.png

  • منتظرالمهدی
    منتظرالمهدی | ۷ خرداد ۱۳۹۳

    مارک زاکربرگ یک یهودیه خواهشا اخبار مربوط به گوگل و فیشبوک رو پوشش ندید چون سرگی بریندهم یهودیه این ها دشمنان اصلی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و اسلام هستند.

  • peyman
    peyman | ۷ خرداد ۱۳۹۳

    به نظرم اين ايده حكم يك رم رو داره كه كامپيوتر و دستگاه هايي كه به اين ماهواره ها وصل ميشن براي انتقال هر نوع داده اي؛و اين هم يعني هر كسي كه از اين سرويس ها استفاده ميكنه يعني اطلاعات خودش رو دو دستي تقديم به گوگل و فيسبوك كرده:-o

    • lukia
      lukia | ۷ خرداد ۱۳۹۳

      دوست من اینجا همینجوریشم تمام اطلاعاتت دست .... هه و کلیه اعمالت تو اینترنت رصد میشه!
      حالا فرض بگیر اصلا اطلاعاتت دست گوگل باشه، چه فرقی میکنه؟! باز گوگل که بهتره حداقل کیسه رو سرت نمیکشه!

      • peyman
        peyman | ۷ خرداد ۱۳۹۳

        بله دوست عزيز حالا كه بيشتر بهش فكر ميكنم به حرف شما ميرسم:-) ممنون

    • TROOL
      TROOL | ۲۷ شهریور ۱۳۹۳

      آدم حرصش میگیره وقتی با اینترنت dialup صفحات دیجیاتو رو باز میکنه بعد میبینه گوگل و فیسبوک …

  • عبداله احمدی (galaxy)
    عبداله احمدی (galaxy) | ۷ خرداد ۱۳۹۳

    مارک زاگربرک فکر ها داره برای فیس بوک ...

    • Amir
      Amir | ۷ خرداد ۱۳۹۳

      مارک زاگربرک ‎o_O . مارک زاکربرگ درستشه ‎:/‎

  • peyman
    peyman | ۷ خرداد ۱۳۹۳

    واي اگه اين بشه چي ميشه...:-o اينترنت ديگه مثل ماهواره رايگان ميشه:-o وسرعتش هم....:-o

    • island
      island | ۷ خرداد ۱۳۹۳

      اشک شوق در چشمانم حلقه زد!!

  • peyman
    peyman | ۷ خرداد ۱۳۹۳

    سلام دوستای گلم،یه روز نبودم دلم براتون تنگ شده بود:-) لطفأ منفی ندین(دادین هم،دادین…) میدونم بی ربطه خب عادت کردم به زندگی با شما دوستای خوب:-)؛یه سوال داشتم من با رایتل میام نت، میخواستم یه مشورتی با شما بکنم میخواستم مودم براwi fi بگیرم، چون هم سرعتش بیشتره هم مثل رایتل باطری خور نیست،به نظرتون چی بگیرم خوبه؟؟لطفأ راهنمایی کنین نظرتون برام مهمه:-)وایمکس چجوریه؟؟

  • ببعی (عاشق اپل )
    ببعی (عاشق اپل ) | ۷ خرداد ۱۳۹۳

    خدا کنه رو این پارازیت نندازن :|

  • Mohammad
    Mohammad | ۷ خرداد ۱۳۹۳

    آدم حرصش میگیره وقتی با اینترنت dialup صفحات دیجیاتو رو باز میکنه بعد میبینه گوگل و فیسبوک ...

    • ببعی (عاشق اپل )
      ببعی (عاشق اپل ) | ۷ خرداد ۱۳۹۳

      خوب چرا adsl نمیگیری

      • TROOL
        TROOL | ۲۷ شهریور ۱۳۹۳

        http://8pic.ir/images/06386860963082265974.png

  • salmans2s
    salmans2s | ۷ خرداد ۱۳۹۳

    یعنی میاد ایران؟

نمایش سایر نظرات و دیدگاه‌ها
مطالب پیشنهادی