پانکراس مصنوعی به کمک بیماران دیابتی خواهد آمد
وقتی صحبت از فناوریهای پوشیدنی به میان میآید بسیاری فقط به ساعتهای مچی ، دستبندها و عینکهای هوشمند فکر میکنند. اما بخش وسیعی از این فناوریها مربوط به گجتهای پزشکی میشود. از طریق پژوهشهای جدیدی که محققان ...
وقتی صحبت از فناوریهای پوشیدنی به میان میآید بسیاری فقط به ساعتهای مچی ، دستبندها و عینکهای هوشمند فکر میکنند. اما بخش وسیعی از این فناوریها مربوط به گجتهای پزشکی میشود. از طریق پژوهشهای جدیدی که محققان در این زمینه انجام دادهاند موفق به ساخت پانکراس مصنوعی شدهاند که میتواند به کمک بیماران مبتلا به دیابت نوع یک آید.
جزئیات مربوط به این پانکراس مصنوعی به تازگی در یکی از ژورنالهای تخصصی داروسازی به چاپ رسیده است. محصولی که حاصل تلاش محققان دانشگاه بوستون و بیمارستان ماساچوست است و تاکنون نیز در 52 مورد موفق بوده.
این دستگاه میتواند عملکرد پانکراس را از طریق تنظیم سطح هورمونهای انسولین و گلوکاگون شبیهسازی کند و به همین دلیل پانکراس مصنوعی نامیده میشود. این دو هورمون می توانند سطح گلوکز خون را تغییر دهند و برای همین پانکراس یکی از اندامهای مهم در تعیین مقدار گلوکز خون است.
در اولین گام باید برنامه مربوطه بر روی آیفون بیمار نصب گردد تا به صورت بیسیم تزریق زیر پوستی را با الگوریتمهای خود تحت کنترل داشته باشد. در سوی دیگر یک سنسور ، سطح گلوکز خون و دیگر اطلاعات را برای برنامه تهیه میکند و در مواقع ضروری نیز میتواند به کاربر هشدار دهد. در آخر برنامه تصمیم میگیرد که کدام از یک هورمونهای انسولین یا گلوکاگون توسط دو پمپ کوچک به بیمار تزریق شوند.
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.