هشت روش برای خالی کردن حافظه دستگاه های اندرویدی
ثبت جزییات بیشتر در عکس ها، بالاتر رفتن کیفیت ویدیو ها و ... همگی از عواملی هستند که حجم فایل ها را این روز ها بالا و بالا تر می برند. هرچقدر هم که حافظه ...
ثبت جزییات بیشتر در عکس ها، بالاتر رفتن کیفیت ویدیو ها و ... همگی از عواملی هستند که حجم فایل ها را این روز ها بالا و بالا تر می برند. هرچقدر هم که حافظه های جانبی به کمک کاربران بیایند، اما در بسیاری از اوقات مشکلی به عنوان کمبود جا، همواره گریبان گیر بوده است.
اگر شما هم از کسانی هستید که با این مشکل دست و پنجه نرم می کنند، در ادامه مطلب با دیجیاتو همراه باشید تا با چند ترفند ساده آشنا گردید و بدینوسیله فضای خالی بیشتری را در دستگاه اندرویدی خود به وجود آورید.
۱. اپلیکیشن هایی که استفاده نمی کنید را پاک کنید
اگر نگاهی به لیست اپلیکیشن های خود بیندازید، متوجه خواهید شد که بسیاری از آن ها را برای مدت زیادی است که حتی یک بار هم اجرا نکرده اید. این برنامه ها صرفا فضای دستگاه شما را اشغال کرده اند و وجودشان فایده ای را با خود به همراه نمی آورد. پس بهتر است نسبت به پاک کردن آن ها اقدام نمایید.
اما اگر نمی دانید کدام برنامه ها را برای مدت بسیاری استفاده نکرده اید، نگران نباشید. اپلیکیشن Useless App Remover بر اساس نحوه مصرف شما، کاندیداهای پاک شدن را برایتان لیست می کند.
۲. تصاویر موجود را مدیریت کنید
دوربین موبایل های امروزی آنقدر وسوسه انگیز است که هر یک از ما را وادار می کند در روز عکس های بسیاری را شکار نماییم. این تصاویر با کیفیت معمولا حجم زیادی را به خود اختصاص می دهند.
توصیه می کنیم عکس ها را به صورت مرتب بر روی کامپیوتر منتقل کنید، اما اگر اصرار دارید تصویری را در داخل حافظه دستگاه نگه دارید، پس بهتر است حداقل حجم آن را کاهش دهید. برای این منظور اپلیکیشن AVG Image Shrink به خوبی از پس کار بر می آید.
AVG Image Shrink & Share
سازنده: AVG Mobile | قیمت: 0 | دسته بندی: — |
سیستم عامل: اندروید | حجم: ۲.۲ مگابایت | زبان: — |
۳. ویدیو ها را منتقل کنید
ویدیو ها هم حکایتی مشابه با تصاویر دارند. بهترین راهکار پاک کردن و انتقالشان به کامپیوتر است، اما اگر نیاز دارید در شرایط مختلف به آن ها دسترسی داشته باشید، می توانید از حافظه های ابری بهره ببرید. بی شک انتخاب ما برای چنین امری دراپ باکس است.
۴. موسیقی ها را پاک کنید
آهنگ گوش کردن با موبایل قطعا لذت بخش است، اما به هر حال حافظه هر دستگاهی محدود است و دنیای موسیقی هم به غایت بزرگ. برای در اختیار داشتن فضای بیشتر، می توانید برخی از موسیقی های خود را پاک کنید و در عوض به کمک اپلیکیشن هایی همچون TuneInRadio به صورت آنلاین آنچه را که دوست دارید را پخش نمایید.
۵. فایل های دانلود شده را پاک کنید
اقیانوس پهناور اینترنت قابلیت این را دارد تا هر کاربری را در دنیای جذاب خود غرق نماید. هنگامی که وب گردی می کنید احتمال دارد تا فایل های بسیاری را برای یک بار تماشا کردن دانلود کنید و سپس آن ها را به فراموشی بسپارید. این فایل ها به مرور حجم زیادی از حافظه را به خود اشغال می کنند.
حتما هر چند وقت یکبار به پوشه دانلود ها سر بزنید و موارد اضافه را پاک کنید. اگر برای مدیریت فایل ها به دنبال یک اپلیکیشن مناسب می گردید، توصیه ما ES File Explorer است که می تواند نیاز های بسیاری را برآورده کند.
ES File Explorer
سازنده: ES APP Group | قیمت: 0 | دسته بندی: — |
سیستم عامل: اندروید | حجم: ۴ مگابایت | زبان: — |
۶. به دنبال پوشه ها و فایل های بزرگ بگردید
بعضی مواقع اپلیکیشن های مختلف از خود فایل هایی را بر جای می گذارند که حتی پس از پاک کردن برنامه اصلی نیز در حافظه دستگاه بر جای می مانند. برای شناسایی این قبیل فایل ها و مشاهده وضعیت حافظه در قالبی گرافیکی، حتما از اپلیکیشن Disk Usage & Storage Analyzer استفاده نمایید.
Disk Usage & Storage Analyzer
سازنده: Mobile Infographics | قیمت: 0 | دسته بندی: — |
سیستم عامل: اندروید | حجم: ۰.۵ مگابایت | زبان: — |
۷. پاک کردن کش
اپلیکیشن ها رد پاهای بسیاری را از خود بر جای می گذارند. فایل های گرافیکی، صدا ها و ... از جمله مواردی هستند که Cache اپلیکیشن ها به حساب می آیند و در داخل دستگاه شما ذخیره می شوند. اینگونه است که ناگهان اپلیکیشنی که در ابتدا ۱۰ مگابایت حجم دارد پس از گذر چند ماه ۱۰۰ مگابایت فضا را اشغال می کند.
برای حل این موضوع، از داخل تنظیمات اندروید به صفحه اپلیکیشن ها روید و با تپ کردن بر روی Cached Data ، اطلاعات اضافه برنامه ها را پاک نمایید.
۸. اپلیکیشن های پیش فرض را پاک کنید
شرکت ها همراه با رابط کاربری خود، اپلیکیشن های بسیاری را به صورت پیش فرض همراه با اندروید عرضه می کنند. این اپلیکیشن ها که بسیاری از آن ها به درد نخور هستند و یا حداقل در ایران استفاده ندارند، فضاهای بسیاری را به خود اختصاص می دهند.
در حالت عادی امکان پاک کردن این برنامه ها وجود ندارد، اما اگر دستگاه شما روت شده باشد، به کمک برنامه System App Remover می توانید به راحتی از دست آن ها خلاص شوید.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
عالی ممنون
ببخشید کسی می دونه این قسمت removed apps که داره از اینترتم فوق العده استفاده می کنه چی هست و چه طوری می شه غیر فعالش کرد که حجم نتمو مصرف نکنه؟
سلام.تو قسمت دیگر حافظه داخلی گوشی حجم 3.78 گیگا بایت رو نشون میده.من دقیقا نمیدونم این فایل ها چی هست؟ ایا قابلیت پاک کردن داره یا نه؟لطفا راهنمایی بفرمایید.
سلام دوستان حافظه گوشيم 16 گیگابایت تو مدیریت برنامه ها که میرم 8 گیگ بیشتر استفاده نشده تمام فایلهای اضافي و مطالب تلگرام و وایبر و ... پاک کردم اما هنوز اخطار فضای کم روی گوشیم مباد کسی ميدونه مشکل کجاس ممنون میشم راهنمایی کنید
آقا برید از حافظه داخلی DCIM بعد CAmera بعد عکسارو کپی کنین تو حافظه خارجی بعد برین تو دوربین بعد بزنید یه گزینه تو ستینگ دوربین داره که تو حافظه داخلی بریز راحت کلی وا میشه