مایکروسافت اعلام کرد فروش سرفس پرو ۳ از مدل های قبلی پیشی گرفته است
مایکروسافت روز سه شنبه در کنفرانس سه ماهه چهارم درآمدی خود در رابطه با مقدار فروش سرفس پرو ۳ صحبت کرد و همچنین، از عدم قطعی تولید نسخه کوچک تر این دستگاه خبر داد. مدیر ...
مایکروسافت روز سه شنبه در کنفرانس سه ماهه چهارم درآمدی خود در رابطه با مقدار فروش سرفس پرو ۳ صحبت کرد و همچنین، از عدم قطعی تولید نسخه کوچک تر این دستگاه خبر داد.
مدیر ارشد امور مالی مایکروسافت، خانم ایمی هود بدون اشاره به اعداد و ارقام گفت: "با اینکه هنوز زمان چندانی نگذشته، باید گفت فروش سرفس پرو ۳ بیش از دیگر نسخه های سرفس بوده است."
در حال حاضر مایکروسافت در این فصل از فروش سرفس پرو ۳ حدود 409 میلیون دلار درآمد کسب کرده است.
سرفس پرو ۳ دارای مزیت های بسیاری نسبت به نسخه های قبلی خود است: صفحه نمایش بزرگتر (۱۲ اینچ)، وزن و ضخامت کمتر و در عین حال قیمتی برابر با سرفس پرو قبلی.
خانم هود در این مراسم اعلام کرد که هیچ نسخه دیگری از سرفس پرو در دست ساخت نیست که به نظر می رسد، تلویحا به سرفس مینی اشاره می کند که چندی است هدف شایعات سایت ها و خبرگزاری ها شده است. در ادامه خانم هود گفت:
"در سه ماهه اخیر ما نقشه راه محصولات خود را مشخص کرده ایم و تصمیم گرفتیم هیچ محصولی با ظاهر جدید را فعلا تولید نکنیم. از طرفی اپلیکیشن آفیس 365 برای پلتفرم iOS اپل آماده شده است. ما بیش از یک میلیون کاربر جدید به مجموعه آفیس ۳۶۵ خانگی و شخصی اضافه کردیم و این فصل را با ۵.۶ میلیون کاربر به پایان رساندیم."
به نظر می رسد سرفس پرو ۳ آغازگر روزهای خوش مایکروسافت باشد و این محصول، شکستی که این شرکت با عرضه سرفس های قبلی محتمل شد را جبران کند.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
چند میشه اگه بیاد ایران؟
هر چیزه خوبی گرونه ولی این خیــــــــلی گرونه.... :)
به نظرم قیمتش هنوزم زیاده باید حداقل 30% دیگه کمتر بشه تا بتونه فروش خوبی داشته باشه
یه خبر اومده بود مبنی بر اینکه فروش تمام گوشی های ساخت ماکروسافت در سه ماه ی دوم سال ۲۰۱۴ از آیفون پیشی گرفته .
آقای پورحسینی لطفا یه بررسی انجام بدید ، ببینید واقعا این خبر درسته؟
توی خبر نوشته شده 5 میلیون لومیا و 30 میلیون گوشی ویندوز فونی غیر لومیا !!؟؟
مگه چند تا گوشی غیر لومیا که ویندوزفونی باشن و مطعلق به مایکروسافت هست ؟؟؟
سری ایکس و آشا
و البته ویندوزفون هم نیستند
واقعا فوق العادس !!
دیجی جان از آل نمی تونی قرض بگیری برای بررسی ؟؟
سرفيس پرو ٣ واقعا عاليه و براي خودش يه نوع لپ تاپه
فقط قيمتش خيلي گرونه
اي كاش ارزون تر بود :(
اگه پولش باشه واقعا نسبت به دو نسخه ی قبلیش وسوسه انگیزتره
تبلت خوبیه اما حیف و صد حیف که قیمت نامعقولی داره تو ایران.
مایکروسافت تبلتهای ویندوز آر تی رو چیکار کرد؟! اگه ویندوز فون و آر تی رو یکی کنه شاید توی اون بازار موفق بشه
اما یه چیزی هست که من رو متعجب میکنه. این مایکروسافت آفیس و برنامه هایی مثل وان نوت رو چرا اونطور که باید رو ویندوز فون توسعه بده نمیده و روی پلتفرم رقیبش بهتر داره کار میکنه!!
مایکروسافت خیلی وقته می خواد همه ی ویندوزهاش رو یکی کنه و به احتمال زیاد توی نسخه 9 این اتفاق میوفته... ولی در مورد کیفیت برنامه های مایکروسافت رو ویندوزفون مثل اسکایپ و وان نوت، همه متعجبن!
تعجبی هم نداره!
Surface Pro 3 طرحیه که مایکروسافت از اول هم باید با اون شروع میکرد, ولی کمی طول کشید تا به بلوغ رسوندش.
و در حال حاضر میتونه بهتر از یک لپتاپ, تبلت, PC و از همه مهمتر Macbook Air عمل کنه و بهترین تجربه ایه که کاربر میتونه از ویندوز داشته باشه
واقعا از مکبوک ایر بهتره . طراحیش هم بی نظیره