کنفرانس Bridge 2014 در آمریکا برگزار شد؛ همفکری تهران و Silicon Valley برای ایرانی بهتر
طی چند سال گذشته موضوع کارآفرینی در حوزه تکنولوژی، جدی تر از هر زمان دیگر در ایران گسترش یافته. برگزاری رویدادهایی همچون استارت آپ ویکند و ایجاد مراکز شتاب دهی در دانشگاه های مختلف، این ...
طی چند سال گذشته موضوع کارآفرینی در حوزه تکنولوژی، جدی تر از هر زمان دیگر در ایران گسترش یافته. برگزاری رویدادهایی همچون استارت آپ ویکند و ایجاد مراکز شتاب دهی در دانشگاه های مختلف، این فرصت را برای کارآفرینان جوان ایجاد کرده تا ایده های خود را به مرحله اجرا رسانند.
با وجود فعالیت های زیادی که تا کنون در حوزه کارآفرینی صورت گرفته، باز هم باید گفت که ایران در این زمینه کشوری جوان به حساب می آید که هنوز برای ایجاد بستر های مناسب، راه بسیاری را در پیش دارد.
از سوی دیگر Silicon Valley را می توان مهد استارت آپ ها دانست. جایی که سرمایه گذاران در آن برای ایده های خوب ارزش بسیاری قائلند و تمام تلاش خود را به کار می بندند تا شرکت هایی موفق را تحویل جامعه دهند.
خوشبختانه در Silicon Valley و جامعه تکنولوژی آمریکا، ایرانیان زیادی وجود دارند. ایرانیانی که هر یک از آن ها در حوزه کاری خود بهترین به شمار می روند.
اکنون در اقدامی جالب ایرانیان حاضر در آمریکا و پیشروان تکنولوژی در ایران، دست در دست هم قرار دادند تا مقدمات پیشرفت کارآفرینی در حوزه تکنولوژی را در کشورمان فراهم آورند.
کنفرانس Bridge 2014 که چند روز پیش در دانشگاه کالیفرنیا اولین دوره آن برگزار گردید رویدادی است که در آن کارآفرینان ایرانی داخل و خارج از کشور گرد هم می آیند تا تجربیات خود را با یکدیگر به اشتراک گذاشته و چالش ها و فرصت های پیش روی کارآفرینان حوزه تکنولوژی در ایران را مورد بررسی قرار دهند.
این رویداد می تواند در انتقال تجربه بالای ساکنین دره سیلیکون به داخل ایران نقش به سزایی داشته باشد و در طول زمان بر روی جامعه کارآفرینان ایران تاثیر گذار باشد.
بررسی میزان رشد استارت آپ ها، چگونگی جذب سرمایه گذار، نحوه مواجه با شکست، آشنایی با قوانین لازم مالیاتی جهت حمایت از کارآفرینان و ... از جمله مواردی هستند که در این کنفرانس به بحث گذاشته شدند.
در Bridge 2014 همچنین این موضوع مورد بررسی قرار گرفت که تهران چگونه می تواند تبدیل به مرکز کارآفرینی در خاورمیانه شود و در آینده نقشی پر رنگ را جهت شکوفا سازی ایده ها در منطقه ایفا نماید.
Bridge 2014 سخنرانان سرشناسی داشت. ایرانیانی که هر یک از آن ها در صنعت تکنولوژی حرف های بسیاری برای گفتن داشته و دارند. ایرانیانی که هم اکنون در شرکت هایی همچون گوگل و آمازون مشغول به فعالیت هستند.
در ادامه مطلب نگاهی خواهیم انداخت به برخی از کسانی که در Bridge 2014 حضور داشتند.
بهروز عبدی
بهروز عبدی ۵۲ سال سن دارد و هم اکنون به عنوان مدیر شرکت InvenSense مشغول به فعالیت است. Invensense در حوزه سنسورهای تشخیص حرکت کار می کند و محصولاتش در دستگاه های بسیاری مورد استفاده قرار می گیرند. ساعت های هوشمند LG G Watch R و Samsung Gear S به همراه موبایل هایی همچون Nexus 5 و Galaxy Note 3 از جمله محصولات معروفی هستند که از تکنولوژی InvenSense بهره برده اند.
کامران الهیان
کامران الهیان ۵۹ ساله است و یکی از کارآفرینان شناخته شده در آمریکا به شمار می رود. کامران با بیش از ۲۹ سال تجربه تا کنون موفق شده ۱۰ شرکت را راه اندازی نموده و آن ها را به سمت موفقیت مدیریت کند. از جمله شرکت های کامران می توان به Greenfield Networks اشاره کرد که در سال ۲۰۰۱ تاسیس شد و در سال ۲۰۰۶ توسط Cisco خریداری گشت. کامران همچنین ایجاد شرکت Centillium Communications را نیز در پرونده خود دارد؛ شرکتی که در سال ۱۹۹۷ تاسیس گشت و بعد ها توانست به ارزشی معادل با ۴ میلیارد دلار در بازار دست پیدا کند.
بابک پرویز
پیش از این در دیجیاتو برای شما از بابک پرویز نوشته بودیم. بابک تا چندی پیش یکی از مهندسان گوگل به شمار می رفت که در بخش پروژه های ویژه Google X فعالیت می کرد. او در مدت زمان حضورش در گوگل، توانست Google Glass را خلق کند و اکنون جهت ماجراجویی های جدید، حرفه خود را در آمازون دنبال می نماید.
آراد رستم پور

آراد رستم پور پس از اخذ مدرک مهندسی نرم افزار از دانشگاه Paradue فعالیت حرفه ای خود را به عنوان یکی از مهندسین شرکت HP آغاز کرد. او پس از ۱۶ سال فعالیت در HP، سرانجام استارت آپ خود را به نام SocialShield راه اندازی کرد. SocialShield به والدین اجازه می داد تا بر روی کودکانشان در شبکه های اجتماعی کنترل داشته باشند. این استارت آپ بعد ها توسط شرکت امنیتی Avira خریداری شد.
علاوه بر ایرانیان حاضر در آمریکا، برخی از مدیران سرشناس حوزه تکنولوژی در ایران نیز در Bridge 2014 سخنرانی دارند.
فرهاد رهنما
فرهاد رهنما مدیریت گروه صنعتی پلار را از سال ۱۳۵۸ بر عهده دارد. این شرکت هم اکنون یکی از بزرگترین تولید کنندگان آبگرمکن و کولر آبی به شمار می رود. فرهاد رهنما بعد ها شرکتی به نام «رهنما کامیابان نخستین» را تاسیس کرد تا بدین گونه فعالیت خود در حوزه تکنولوژی را آغاز نماید. شرکت رهنما هم اکنون به عنوان تامین کننده سرویس های ارزش افزوده با اپراتورهای ایرانسل، همراه اول و رایتل همکاری می کند و همچنین از طریق سایت بیپ تونز موسیقی های ایرانی را به صورت قانونی به فروش می رساند.
فریدون قاسم زاده
فریدون قاسم زاده ۵۶ ساله است و هم اکنون مدیریت مجموعه افرانت را بر عهده دارد. دکتر قاسم زاده موفق شد از سن ۱۶ سالگی وارد دانشگاه شریف شود و خود را به عنوان یکی از اولین فارغ التحصیلان رشته مهندسی صنایع معرفی نماید. وی در طول مدت فعالیت کاری خود توانسته است اولین شرکت اینترنتی کشور در بخش خصوصی و مجهز به ایستگاه زمینی ماهوارهای را راه اندازی نماید.
محمود نظاری
محمود نظاری ۶۱ ساله است و هم اکنون مدیریت شرکت همکاران سیستم را بر عهده دارد. نظاری تحصیل کرده رشته مدیریت در دانشگاه تهران است و پیش از راه اندازی همکاران سیستم، تجربه ۱۳ سال مدیریت مالی در دیگر شرکت ها در پرونده خود دارا است.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.







همه اینا با هم تونستن نام ایران و ایرانی را سرافراز کنن ، درود بر شرف و همت والاتون
چ ابادو و چه ويران ...وطن يعني همينجا ...يعني ايرااااااان
احساساتي شدم :'(
خيلي خوبه و اميدوارم يه قدم مثبت بزرگ باشه ...
اگه یه به دیتاسنترهای ایران سر و سامون بدن خیلی خوبه.
الان به غیر از افرانت بقیه همه پوکیدن!
یکی بره بهشون بگه همتون با هم فکر کنین و یه فکری به حال این فیلتر کنین که پدر ما رو در اورده.
والا
اول به فکر اجازه گرفتن برای استفاده تکنولوژی 5 سال پیش سایر کشورها مثل تماس تصویری ، اینترنت پرسرعت و .......... باشن بعد برن برای کارآفرینی دیجیتال هم فکری کنن .
اونا اگر می تونستن خودشون اینجا کار انجام میدادن نمیرفتن بلاد کفر رو آباد کنن .
یکی از دوستام ميگفت :قبل انقلاب چند مهندس از کره جنوبی اومدن تهران و از بزرگی و زیبایی اون تعجب کردن و گفتن آرزوی ماهم اینه که یه روزی سءول مثه تهران شه با هم یه قراردادی چیزی نوشتن که به رشد هم کمک کنن، تو تهران خیابان سئول و تو سئول خیابان تهران رو زدند و متاسفانه به هم خورد، میدانید چرا. البته اون از فیسبوق خونده بود و مفصل گفت منم خلاصش کردم، تو نت سرچ کنید خیابان تهران تو سئول رو میبینید، خیابان سئول رو هم که اکثرا دیدید.
آقا این کنفرانس که چند شب قبل برگزار شد و زنده دیدم.
این خبر قدیمیه؟
اول با تشکر از تک تکشون که روی به کار آفرینی آوردن ،امیدوارم یک سری راه کارهای عملیاتی رو در نظر بگیرن مثلا احداث اکادمیک های تولید محتوای علم در ایران و مباحث تئوری دانشگاه مثل ، هوش مصنوعی ، یادگیری زبان ماشین ، بینایی سنجی ، منطق های فازی و خیلیی از علوم دیگه رو عملیاتی با احداث استارتاپ های داخل و سرمایه گذاری راه اندازی کنن
این اتفاق باعث انقلاب در حوزه تکنولوژی در ایران است
چه نابغه هایی داریم خودمون خبر نداریم!!!!!!!!!!!!