ویروس جدید مسبب کم هوشی شناسایی شد
دانشمندان امریکایی ویروسی را شناسایی کرده اند که با حمله به DNA انسان، هوش او را کاهش داده و به فعالیت مغز، حافظه و یادگیری خدشه وارد می کند. محققان دانشکده پزشکی جانز هاپکینز و ...
دانشمندان امریکایی ویروسی را شناسایی کرده اند که با حمله به DNA انسان، هوش او را کاهش داده و به فعالیت مغز، حافظه و یادگیری خدشه وارد می کند.
محققان دانشکده پزشکی جانز هاپکینز و دانشگاه نبراسکا در چوب گلو های استفاده شده برای داوطلبان سالمی که به نظر می رسید ظرفیت ذهنی شان در حال کاهش است، نشانه هایی از ویروس جلبک شناخته شده به عنوان ATCV-1 را شناسایی کرده اند.
در ادامه با دیجیاتو همراه باشید.
محققان در ابتدا به دنبال مطالعه میکروب های گلو بودند که به طور غیر منتظره ای با نشانه های ATCV-1 در نمونه های DNA انسانی مواجه شدند. تیم تحقیقاتی که توسط دکتر رابرت یولکن رهبری می شد نمی دانستند ATCV-1 چیست و مجبور به انجام یک سری تحقیقات برای پیدا کردن اطلاعات در مورد این ویروس ناشناخته شدند.
گمان نمی رفت ATCV-1 که قبلا گونه ای از جلبک های سبز یافت شده در دریاچه و رودخانه ها را آلوده می کرد، به عنوان آلوده کننده انسان نیز شناخته شود. اما وقتی که تیم یولکن گروهی متشکل از 92 داوطلب سالم را که برای یک مطالعه روی عملکرد شناختی گرد هم آمده بودند را آزمایش کرد، این ویروس در 43.5% آن ها پیدا شد.
بر طبق این تحقیقات آن هایی که آلوده به این ویروس بودند در آزمون تحلیل سرعت پردازش بصری 10% بدتر از دیگران عمل کردند. در یک تست دیگر داوطلبان آلوده در رسم خط اتصال یک دنباله از اعداد تصادفی در یک صفحه نسبت به همتایان سالم خود کند تر بودند.
محققان دریافتند که حضور این ویروس با کاهش توجه و آگاهی در ارتباط مستقیم بود. همچنین آن ها ارتباطی بین کاهش عملکرد مغز و متغیر هایی مانند تفاوت جنسیتی، سطح تحصیلات، درآمد، نژاد، و حتی مصرف سیگار پیدا نکردند.
تیم سعی کردند که از طریق تزریق جلبک های سالم و آلوده به دهان موش ها آزمایش های بیشتری انجام داده و نتیجه تحقیقات شان را گسترده تر کنند. نتایج نشان داد که موش های آلوده برای یافتن راه خود از طریق مارپیچ ها به 10% زمان بیشتر نیاز دارند، همچنین 20% کمتر از موش های سالم در مورد اشیای جدید کنجکاوند. نتایج، یافته های انسانی را تایید می کرد. بر اساس مطالعات انجام شده به نظر می رسد ویروس یافت شده باعث اختلال در یادگیری، حافظه و پاسخ های ایمنی در موش ها می شود.
پروفسور جیمز ال ون اتن از دانشگاه نبراسکا که او نیز یکی از اعضای تیم تحقیقاتی بود، می گوید که در مورد چگونگی انتقال این ویروس به انسان آن هم به این وسعت اطلاعات زیادی در دسترس نیست، فقط آن ها هنوز هیچ دلیلی برای این باور که ویروس در میان مردم و حیوانات مسری است پیدا نکرده اند.
او اضافه می کند: "بهترین حدسی که می توانیم در این باره بزنیم، ممکن است ویروس علاوه بر جلبک ها، میکروارگانیسم های دیگری را نیز آلوده کند... احتمالا این ویروس از طریق همان میکروارگانیسم ها به گلوی انسان راه یافته است."
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
عالی بود مرسی