شاید در آینده ای نزدیک دیگر در محوطه های اداری و تجاری خبر چندانی از افراد نگهبان نباشد، زیرا کمپانی Knightscope پس از یکسال تلاش بی وقفه توانسته رباتی با نام K5 طراحی نماید که می تواند تا حد زیادی مسئولیت های افراد یاد شده را بر عهده گیرد.
در ادامه با دیجیاتو همراه باشید.
این ربات که قدی مشابه انسان (۱۵۲ سانتی متر) دارد، در ابتدا نیازمند این است که محیط پیرامونش را به کمک داده های اولیه ای که از طریق GPS و فاصله یاب لیزری در اختیارش قرار می گیرد شناسایی نماید.
پس از طی شدن این مرحله، K5 با بهره گیری از ۴ دوربینی که در آن تعبیه شده و همینطور میکروفون ها، رادار و سنسورهای محیطی می تواند نشت گاز، آتش سوزی و موارد دیگری از این دست را تشخیص دهد و از طریق وای فای و یا دیتای مبتنی بر شبکه های موبایل این یافته ها را با اپراتورهای خود به اشتراک بگذارد.
با وجود برتری های محصول مورد بحث نسبت به نمونه های مشابه خودش، قرار است تا انتهای سال جاری تنها ۴ عدد از آن به صورت آزمایشی مورد بهره برداری قرار بگیرند تا میزان کارایی اش در عمل نیز مشخص گردد.
در صورتیکه ربات هایی مانند K5 عملکردی موفق را ارائه نمایند احتمالاً شرایط شغلی برای افراد نگهبان تا حد زیادی تغییر کرده و تنها در مواقع ضروری به حضور فیزیکی آنها نیاز خواهد بود و ضریب ایمنی و راحتی این شغل نیز تا حد زیادی افزایش خواهد یافت.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
سلام اقا قربون دستتون یه کامیون برای من از اینا بیارین که نگهبانی بدن من دیگه خسته شدم :|
میفهمی خستم :|
یه سرباز ، همیشه پا بر جاس..
بچه ها اگه ویندوز 10 دارید cmd رو باز کنید برید properties بعد به تب آخر اونجا می تونید cmd رو شیشه ای کنید ببخشید بی ربط پست گذاشتم
بیاد ایران بزارنش دم در واسه نگهبانی ، تو 10 دیقه خودشو میدزدن
اگر بشه حكش كرد كه ...
اینی که همه چیزو تشخیص میده قیمتش چنده؟
نگهبان خوبی میتونه باشه.
ولی بازم آدم لازمه.
حیف یک انسان نیست که فقط به دلیل کارایی بدنش استفاده بشه؟
شرمنده بی ربطه
بچه ها اینو نوکیا توی فیسبوک و توییتر گذاشته
توجیه اقتصادی نداره که هیچ . امکانات منحصر به فردی رو هم در اختیار نمیگذاره . نشت گاز و آتش سوزی و ... به راحتی با نصب یک سنسور کوچک در تمام محل ها قابل ردگیری هست همین الانم بیشتر ساختمون ها و کارخانه جات مجهز هستن .
از هر زاویه ای که نگاه میکنم نکته ی متمایز کننده ای نمیبینم . جی پی اس و فاصله یاب لیزری پر از خطا هست و به راحتی با انداختن یک نویز یا قرار دادن شیء کارش یک سره میشه .
تجربه داريا:D
اینجا ادمش نمی تونی بخوبی نگهابی بده
بعد این ربات بیاد چطوری مال و اموال رو بهش بسپاریم
١٥٢ سانتي متر قدداره اون وقت ميگيد قدي مشابه انسان؟
از یه انسان معمولی همش 10تا 15 سانت کوتاهتره و بیشتر به انسنان میخوره نمیتونستن که بگن کانگرو
دیروز تو اتاقم بودم خبری میگفت یه ربات اختراع شد با سرعت یوز پلنگ و جثه انسان ، فکرشو بکن ایشون نگهبان باشن دیگه هیچ دزدی اتفاق نمیوفته