انیشتین و زندگی اش به عنوان یک نابغه [اینفوگرافیک]
در اینفوگرافیک قبلی از سایت فوندرز اند فاندرز، به زندگی نامه مارک زوکربرگ پسر جوانی که وب سایتش فیس بوک، تبدیل به یکی از غول های دنیای اینترنت شده است، و در جوانی او را تبدیل ...
در اینفوگرافیک قبلی از سایت فوندرز اند فاندرز، به زندگی نامه مارک زوکربرگ پسر جوانی که وب سایتش فیس بوک، تبدیل به یکی از غول های دنیای اینترنت شده است، و در جوانی او را تبدیل به یک میلیاردر خیر کرده است پرداختیم.
در اینفوگرافیک پیش رو نیز، به همان ترتیب، زندگی نامه انیشتین به صورت خلاصه آمده است. در این اینفوگرافیک خانم آنا ویتال نگاهی گذرا به وقایع و اتفاقات مهم زندگی انیشتین انداخته است. این تصویر تنها برای آشنایی شما فراهم شده و امید است در صورت علاقمندی بیشتر کلید واژه ها را جستجو کنید.
در این بیوگرافی هیچ کدام از وقایع زندگی او نادیده نگرفته شده اند تا شاید کمی ما را به تفکر وادارند که هیچ انسانی کامل نیست، نوابغ هم جزئی از جامعه ی ما هستند. با دیجیاتو همراه باشید.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.

چقدر ارتباط برقرار کرده این بشر.
احتمالا بهش میگفتن کانکتور اعظم.
کانکتور اعظم:)))))
ترکیدما:))))
از این که توانستیم شما را بترکانیم خرسندیم.
.
خانم تهرانی واقغا ممنون تا حالا 2 تا از این اینفوگرافیکیاتونو تحقسقشون کردم
خدایی خیلی باحاله این اینفوگرافیک :)
دیدیدبهتون گفتم هر کی که موفق شد یا خینگ بود یا از دانشگاه اخراج شده بود خدایا چرا این مدلیشو به ما ندادی
منم برنامه ریختم رفتم دانشگاه خیلی شیک اخراج شم :D
از شانس گند منه هیچی نمیشم -_-
آقا من رمز موفقیتشو فهمیدم یک دونه ویالون بخر بعد زیاد رابطه داشته باش بعد یک دونه کتاب فیزیک بگیر تا مغزت تیکه تیکه شه می شی انیشتین به این آسونی
کتاب فیزیک که تا دلت بخواد هست از اول تا پیش :D
ویالون هم بااینکه سخته ولی سعی مو میکنم یاد بگیرم
رابطه هم سخته تلاش زیادی میخواد :))))
آدم خیلی بزرگ و محترمی هست. خیلی جالبه چطور از یک کارمند ساده به یک فیزیک دان بزرگ تبدیل شد. راستی یه مستند دیدم که تو اون نشون داد چند سال منتظر یه خورشید گرفتگی درست حسابی شد و چند بار بخاطر ابر ها نتونستن از آسمان عکس بگیرند (توسط تلسکوپ) اما امیدش رو از دست نداد و بالاخره موفق شد.
اقا یه سوال برام پیش اومده دخترش متولد میشه بعد ازدواج میکنه
ولی خواستن توانستن است ببینید کسی که بهش گفتن به جایی نمیرسه و شاکرد اخر با سیع و تلاش دنیارو تغییر داد
اونجا ایران نیست که {میدونی چی میگم}
*********************************************
http://www.aparat.com/v/Uvg97
یکی میشه انیشتین یکی فن مایکروسافت
داداش مشکلت با فن های مایکروسافت چیه نکنه تو هم پدر کشتگی داری
داداش شما به دل نگیر حرفشون خوب نبود اصن ؛)
من اصن میگم این فن و فن بازی چیز خوبی نیست باعث دلخوری میشه
به این خوبی باهم اینجاییم حالا یکی مایکرو دوست داره یکی اپل یکی گوگل بحثشم به موقع میکنیم ولی حداقل باهم دوستیم :)
بخدا منم متعصب نیستم برید کامنتامو ببینید خیلی کم می تونید تعصب توش پیدا کنید ولی چیکار میشه کرد ما هم مثل تموم ادم ها به یک چیزی علاقه داریم دیگه ولی هیچ وقت اجازه نمیدم تبدیل بشه به تعصب تنها چیزی که آدم باید روش تعصب داشته باشه علمه والسلام
داداشم شما گلی :)
اخلاق به این خوبی حالا تعصبم بغلش باشه چه اشکال داره :D
من خودمم رو ای او اس نسبتا تعصب دارم ولی مثل همه داداشای گلم تو اینجا سعی میکنم جو رو خوب نگه دارم :)
من روی صحبتم با اون دوستمون بود که اون جمله رو گفت ؛)
دوست عزیز لطفا به کسی (کسانی) بخاطر عقایدشون توهین نکن همون طور که دوست نداری به خودت توهین بشه
اغا تیکه بد میندازی :)
************************************************
http://www.aparat.com/v/QgHSP
داوش ترول مخلصیم :D اغا این کلیپا مغز ادمو به چالش میکشه :D
معلومه فهمیدین ارائه به این سبک ی حس جالبی به خواننده انتقال میده
تنها مقاله هایی که من حتی ویرلگولشم رد نمیدم همین اینفوگرافیکاست نمیدونم چرا خیلی دوست دارم {اینفوگرافیک}
واقعا این انسان فوق العاده ست
چیزیست حداقل تا سالها تکرار نشدنی
از اسطوره های بسیار نایاب هستش
ذهن این بشر شک ندارم غیر طبیعی بود!
درضمن میخواستم از دیجیاتو بابت اینفوگرافیکاش تشکر فراوان کنم
فوق العاده ست
اصن من این اینفوگرافیک رو میبینم تا تهش میخونم
خیلی جذاب هستش نوع ارایه مطلبش
بازم سپاس فراوان
باحال بود
خیلی خیلی عالی بود مرسی
فقط یه موردی که این انیشتین خیلی ارتباط برقرار میکرده{دیگه نمیخواستم اون جمله معروفو بگم}
انیشتن اول رابطه بوده بعد دستو پا دراورده :D
(شوخی)
اون قسمتی که اول دخترش دنیا اومد بعد ازدواج کرد خیلی باحال بود
بنده خدا بیشتر رو رابطه برقرارکردن پرفسور بوده تا چیز دیگه
برخلاف آنچه تبلیغ می شود؛ ابعاد علمی اسلام به قدری گسترده و عظیم بوده که هنوز هم علوم و پیشرفت های امروز بشر، توانایی اظهار نظر در خصوص بسیاری از روایات و دستاورد های علمی اندیشمندان مسلمان را ندارد. و اساسا هر مقدار که علم بشری پیشرفت نموده، نه تنها ناقض نظرات اسلام نبوده بلکه آنها را هم مورد تایید قرار داده است. بعنوان مثال نظریه بی نهایت بودن ذرات که موجب شهرت پرفسور حسابی(پدر فیزیک ایران) در جهان شده، نظریه ای بود که پرفسور حسابی آن را از فلسفه اسلامی اقتباس کرده بود. ایشان قبل از مطرح کردن این نظریه، ابتدا آن را با علامه محمد تقی جعفری در میان گذاشته و در خصوص آن اطلاعات لازم را بدست آورده و سپس آن را با ساختاری فیزیکی ارائه نمودند. این نظریه بسیار فراتر از علم و پیشرفت های امروزی بشر بوده بطوری که وقتی این نظریه را برای پرفسور انیشتین مطرح نمودند، ایشان گفتند من نمی توانم در مورد آن اظهار نظری کنم ولی اگر این نظریه اثبات شود، تحول عظیمی در فیزیک بوجود خواهد آورد. این در حالی است که این نظریه در قرن ها قبل توسط فلاسفه مسلمان مطرح گردیده بود. برای انیشتین این سوال مطرح شد که این نظریه که بسیار جلوتر از زمان خود مطرح گردیده چگونه در ذهن پرفسور حسابی بوجود آمده است و پرفسور حسابی هم حقیقت را بیان نمودند و این باعث تمایل و نگرش بسیار مثبت انیشتین نسبت به اسلام گردید. بطوری که اقدام به انجام مکاتباتی با آیت الله العظمی بروجردی می نمایند. بعنوان مثال در یکی از این مکاتبات انیشتین سوال می کند آیا اسلام در خصوص نسبیت زمان هم نظری دارد که آیت الله بروجردی در جواب به حدیث معراج پیامبر اشاره نموده و بیان می کنند که نسبیت زمان در اسلام مورد تایید است. هر چند این ارتباط به خاطر خطراتی که برای پرفسور انیشتین ایجاد می نمود، آشکارا انجام نمی شد. هم اکنون هم بسیاری از روایات و متون دانشمندان اسلامی در علوم مختلف وجود دارد که هنوز بررسی قرار نگرفته و اثبات نشده است و متاسفانه تحقیق در خصوص آنها توسط دانشمندان مسلمان امروز مورد بی مهری قرار گرفته و از این گنجینه علمی اسلام غفلت ها شده و این ظرفیت عظیم همچنان محجور و ناشناخته مانده است!! در حالی که شواهدی وجود دارد که دانشمندان غربی بر روی بسیاری از آنها کار کرده و توانسته اند تا به نام خود آنها را ثبت نمایند.
آقا تو سایت منبع عکس قسمت "رابطه" فرق داره :)
باید الگوی خودم در رابطه برقرار کردن رو عوض کنم
آقای نگارنده خیلی کارت درسته
لظفا نسخه جابز و بیل گیتس رو هم که در سایت مرجع هست قرار بده