پرواز آزمایشی و بازگشت اوریون [ویدئو و عکس]
ناسا پنجم دسامبر پرتاب فضاپیمای جدید خود Orion را با موفقیت آزمایش کرد. این فضاپیما از ایستگاه فضایی Canaveral در فلوریدا به فضا پرتاب شد و پس از چهار و ساعت و نیم به ارتفاع ...
ناسا پنجم دسامبر پرتاب فضاپیمای جدید خود Orion را با موفقیت آزمایش کرد. این فضاپیما از ایستگاه فضایی Canaveral در فلوریدا به فضا پرتاب شد و پس از چهار و ساعت و نیم به ارتفاع ۵۸۰۰ کیلومتری در خارج از جو رسید و به زمین بازگشت.
این فضاپیما به کمربند تشعشعی وان آلن رسید و پس از یک دور چرخش دور زمین، دوباره به جو زمین بازگشت و در اقیانوس آرام، آرام گرفت. نیروی دریایی آمریکا این فضاپیما را به آشیانه اش بازگرداند.
در ادامه این مطلب توضیحاتی بیشتر را به همراه تصاویر و ویدئوهایی از پرتاب تا بازگشت اوریون یا اورایون به زمین را مشاهده کنید.
این پرتاب آزمایشی حرکتی از سوی ناسا بوده تا از نسخه اولیه اوریون، فضاپیمایی بهتر بسازد. بدین ترتیب باید منتظر نسخه ای بهتر از آن در آزمایش بعدی ناسا باشیم که در سال ۲۰۱۸ انجام می شود.
راکت حامل اوریون که توسط بخش فضایی بوئینگ ساخته شده بزرگترین و موثرترین فضاپیما ساخته شده برای ناسا تا به امروز است.
با بهبودها در نسخه بعدی اوریون، قرار است این فضاپیما بتواند تا ماه پرواز کرده و پس از چرخش به دور آن، به زمین بازگردد. طبق برنامه اولین پرواز در فاصله نزدیک به زمین اوریون به همراه سرنشین در سال ۲۰۲۰ انجام خواهد شد. پس از آن ناسا برنامه دارد اوریون دیگری برای یک مسافرت فضایی شش ماهه با سرنشین برای سفر به مریخ بسازد.
[videojs mp4="http://cdn.digiato.com/Orion+Soars+on+First+Flight+Test.mp4"]
[videojs mp4="http://cdn.digiato.com/Orion+From+the+Recovery+Ship.mp4"]
[videojs mp4="http://cdn.digiato.com/Orion+Journey+To+Mars.mp4"]
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
فضاپیما ها تو فضا چطوری جهتشون رو عوض میکنن؟
دو روش اول بوسیله ری اکشن ویلز که متشکل شده از یه چرخی که به سرعت در حال چرخشه با تغیر زاویه چرخش کل سفینه سعی در نگه داری زاویه نود درجه داره پس می چرخه تا این زاویرو حفظ کنه تو ضیح بیشتر درباره ری اکشن ویلز تو ویکیپدیا هست درباده فیزیکش اونجا کامل توضیح داده روش دو م که قوی ترم هست استفاده از ار سی اس که متشکل شده از موتورهای کوچک خروج گاز که با دقت بسیار بالا در جهات مختلف اینها گازو رها می کنن تا جهت سفینه رو تغیر بدن
واقعا اکثر این موفقیت های فضایی بشر به خاطر ناسا بوده اینو اگه کسی انکار کنه باید به عقلش شک کرد