سونی با اسمارت فون های خود به کجا می رود؟
چند سال پیش، سونی اریکسون از جمله بازیگران اصلی در صنعت موبایل دنیا به شمار می رفت و دوربین های سایبرشات و پلیرهای موسیقی واکمن آن را در هر جایی می شد پیدا کرد. اما طولی نکشید که ...
چند سال پیش، سونی اریکسون از جمله بازیگران اصلی در صنعت موبایل دنیا به شمار می رفت و دوربین های سایبرشات و پلیرهای موسیقی واکمن آن را در هر جایی می شد پیدا کرد.
اما طولی نکشید که انقلاب تلفن های هوشمند برپا شد و عرصه برای سونی اریکسون تنگ گردید. سونی می دانست که برای عقب نماندن از سامسونگ و ال جی به تغییری بزرگ نیاز دارد و همین دلیل اریکسون را خریداری کرد و با اتخاذ یک استراتژی جالب خود را در میدان مبارزه حفظ کرد.
در ادامه این مطلب با دیجیاتو همراه باشید تا بیشتر در مورد این استراتژی بدانید.
شاید تا به امروز تصورتان این بوده که سونی رویکردی محافظه کارانه را در پیش گرفته اما حقیقت کاملا برعکس است و باید بگوییم که ظرف سال های اخیر، پرچمداران سونی بازار اسمارت فون ها را زیر و رو کردند.

Xperia Z، Xperia Z1، Xperia Z2 و Xperia Z3 همه و همه مدل هایی بودند که یکی پس از دیگری وارد بازار شدند. سونی مسیری که سامسونگ در یک پروسه 4 سال طی کرد را در کمتر از 24 ماه پیمود و رونمایی احتمالی مدل Xperia Z4 در MWC 2015 هم نشان می دهد که روند عرضه بلافاصه پرچمداران مختلف از سوی سونی به این زودی ها متوقف نخواهد شد.
اما تردیدی نیست که این فرایند تا حدودی باعث سر در گمی مصرف کنندگان شده باشد، به خصوص آنکه بسیاری از آنها بلافاصه پس از اتمام قرارداشان با اپراتورهای مخابراتی، برای یافتن جدیدترین اسمارت فون راهی بازار می شوند.
اما سوالی که در اینجا مطرح می شود آن است که: وقتی در کمتر از 6 ماه، این تلفن های هوشمند از رده خارج می شوند، چه کسی یک مدل جدیدتر را خریداری خواهد کرد؟
مصاحبه ای با رئیس سونی موبایل در شمال غربی اروپا انجام شد تا مشخص شود که چرا این کمپانی تصور می کند با اتخاذ رویکردی متفاوت از سامسونگ و اپل، دو رقیب اصلی خود را از عرش به فرش بکشاند.
پرون در پاسخ گفت: «چالش بسیار بزرگی است اما زمانی که حرف از جایگاه یک برند و فراگیر بودن آن به میان می آید، در خواهید یافت که در زمان عرضه چند محصول به صورت پشت سر هم، بازگشت سرمایه بیشترین اهمیت را دارد.
ما همواره مطمئن می شویم که محصول دیگر (یعنی مدل قدیمی تر) در یک محدوده قیمتی متفاوت همچنان می تواند به فروش خود ادامه دهد... باقی موارد صرفا یک چالش داخلی است و خود می توانیم بر آن فائق آییم.»

نوآوری نکته بسیار مهمی در رابطه با محصولات است که نادیده گرفتن آن می تواند هزینه های سنگینی را بر دوش سونی تحمیل کند.
اینکه سونی مرتبا اسمارت فون های جدیدی را رونمایی می کند به معنای آن است که مشتریان علاقمند به تلفن های هوشمند پیشرفته اغلب به جدیدترین نوآوری های ارائه شده از سوی آزمایشگاه های سونی دسترسی خواهند داشت.
اگر این کمپانی الگوی رقبایش را دنبال می کرد باید تا اسفند امسال یا فروردین 94 منتظر می ماند و سپس سازگاری با PS4 Remote Play را برای اسمارت فون هایش علنی می کرد که در این صورت شانس فروش خوب کنسول خود را در زمان کریسمس که اوج تقاضا برای آن هم محسوب می شود از دست می داد.
اما اعمال پیوسته تغییرات آن هم در قالب عرضه یک اسمارت فون جدید در هر سال مزایایی دارد که سونی از آنها محروم مانده، این امر باعث داغ شدن شایعات در مورد محصولات جدید و در نهایت ایجاد هیجان در کاربران خواهد شد و این دقیقا همان کاری است که اپل و سامسونگ با آی فون و گلکسی انجام می دهند.
علت چیست؟
با این تفاصیل علت این عملکرد سونی چیست؟ چرا کمپانی مذکور صرفه جویی در منابع خود را پیشه نکرده و به ارائه یک اسمارت فون جدید در هر سال بسنده نمی کند؟
چرا سونی بازه زمانی شش ماهه را به رونمایی از محصولات میان و پایین رده خود اختصاص نمی دهد و به چه دلیل خطر سردرگم ساختن مشتریان را به جان می خرد و با عرضه محصولات جدید پرچمدار در فواصل زمانی کوتاه خشم آنها را بر می انگیزد؟

پرون با بروز چنین مسأله ای مخالفت کرد و به این نکته اشاره گر شد که سونی با در پیش گرفتن این استراتژی تهاجمی کنترل سود حاصل از فروش خود را در دست خواهد گرفت و می تواند محصول تازه ای را بدون در نظر گرفتن بودجه مشتریانش به بازار ارائه کند.
او در ادامه می گوید: «این استراتژی به ما کمک خواهد کرد تا یک دیدگاه تاکتیکی را اتخاذ کرده و از افت یکباره قیمت جلوگیری نماییم. اگر تنها یک محصول داشته باشیم فروشندگان به ما خواهند گفت که برای فروش بیشتر، باید قیمت آن را پایین بیاوریم. اما سونی محصولات دیگری هم در رنج قیمتی پایین تر دارد.»
باید در نظر داشت که این گفته آقای پرون صرفا برای توجیه عرضه یک محصول جدید نیست و هر تلفن هوشمند باید نقشی را در یک محدوده قیمتی مشخص ایفا کند و سهم سونی از بازار نیز از همین طریق ایجاد می شود.»
به نظر می رسد که این استراتژی به این زودی ها ثمر بخش نباشد اما ضررهای مالی واحد اسمارت فون سونی در سه ماهه گذشته و کاهش 15 درصدی شمار کارکنان آن در نهایت حرکت تهاجمی جدیدی را در سطوح بالایی بازار از سوی این برند ژاپنی رقم خواهد زد تا به این وضعیت برای همیشه خاتمه داده شود.
فردی که اسمارت فون Xperia Z را پس از رونمایی آن خریداری کند همچنان به موجب قراردادی که با اپراتور مخابراتی برای دریافت (تقریبا رایگان) آن امضا کرده مجبور به استفاده از آن است و با گذشت زمانی نه چندان طولانی باید منتظر پشتیبانی موبایلش از قابلیت های جدید کنسول پلی استیشن باقی بماند امکانی که به صورت پیش فرض بر روی نسل های جدیدتر این اسمارت فون ارائه شده است.
لازم است یادآور شویم که سونی عاقبت پشتیبانی از PS4 Play را به Xperia Z2 اضافه کرد اما تلفن های قدیمی تر همچنان به خاطر عدم پشتیبانی از این سرویس از دایره انتخاب کاربران خارج می شوند.
پرون تأیید کرده است که تلفن های جدیدتر باعث کم شدن فروش مدل های قبلی خواهند شد و در حالی که فروش گلکسی S3 از سامسونگ از دو سال پیش تا کنون همچنان ادامه دارد، دیگر نمی توان مدل Xperia Z1 را خریداری کرد.
این مسأله عقلانی به نظر می رسد، اما این گروه از مشتریان سونی باید بدانند که به آنها اهمیت داده می شود. اینکه چرخه به روز رسانی این کمپانی تا حدودی باعث سردرگمی آنها شده مساله ای است که حتی گریبانگیر کاربران دیگر تلفن های هوشمند اندرویدی دنیا نیز بوده است.
حال اگر سونی را با اپل مقایسه کنیم که جدیدترین آپدیت سیستم عامل خود (یعنی iOS 8) را برای تلفن های سه سال پیشش هم عرضه کرده، به سردرگمی مشتریانش پی خواهید برد.
مشتریان این کمپانی ژاپنی، به سان فرزندان آن می مانند که جدیدترین اسمارت فون آن را خریداری کرده و در کمتر از یک سال به دست فراموشی سپرده می شوند.
البته نباید شرط انصاف را فراموش کرد زیرا سونی در ماه های اخیر در به روز رسانی محصولاتش قدری تغییر رویه داده و آپدیت ها را تا حد زیادی سریعتر عرضه می کند: این کمپانی تمایل پیدا کرده که در عرضه به روزرسانی های نرم افزاری جدید برای کاربرانش سریع ترین عملکرد را داشته باشد و به نظر می رسد که پس از رونمایی از اندروید آب نبات چوبی حتی Xperia Z هم از آن پشتیبانی کند.
در مورد اینکه سونی چه زمانی عرضه آپدیت برای محصولات اصلی اش را آغاز خواهد کرد هم باید بگوییم که این تولید کننده اعلام کرده: « آپدیت مربوط به نسخه گوگل پلی Z Ultra به زودی عرضه خواهد شد و پس از آن کاربران باید منتظر پشتیبانی سری اسمارت فون های Xperia Z از Android 5.0 یا همان آبنبات چوبی باشند که از اوایل سال 2015 آغاز خواهد شد.»
با این تفاصیل چالش اصلی هواداران سونی چیست؟ خبر بد برای آنها در اینجاست که احتمالا بیشتر از 6 ماه از اسمارت فون های جدید خود استفاده نخواهند کرد.
از طرف دیگر، اگر با این مسأله مشکلی نداشته باشند، باید بگوییم که تلفن مورد علاقه آنها در کمترین زمان ممکن قیمت خود را از دست خواهد داد. این موارد نکاتی هستند که اگر عموم با آنها مشکلی نداشته باشند استراتژی عرضه شش ماهه پرچمداران برند ژاپنی می تواند به ثمر بنشیند و در صورتی که عکس آن اتفاق بیفتد سونی از راهی که در پیش گرفته است به شدت پیشمان خواهد گشت.
آیا استراتژی سونی پایدار است؟
اگر میزان فروش این کمپانی همچنان پایین تر از اهداف تعیین شده باشد آنگاه پیش بینی اینکه استراتژی سونی چگونه ثمر بخش واقع می شود بسیار دشوار خواهد بود چراکه عرضه مداوم اسمارت فون های جدید پرچمدار در بازه زمانی کوتاه می تواند هزینه بالایی برای آن داشته باشد.
اما یک نقطه درخشان نیز در چشم انداز آتی سونی دیده می شود: در حال حاضر اسمارت فون های عرضه شده توسط این کمپانی بیش از اندازه خوب هستند. Z2 یک مدل فوق العاده با قیمتی مناسب بود.
Z3 در قیاس با مدل قبلی امکانات بیشتری نداشت (و دوربین آن هم با در نظر داشتن این مسأله که یک تیم جداگانه روی آن کار کرده بودند، آنچنان پیشرفته نبود) با این همه Z3 همچنان یکی از بهترین هاست.
آیا امسال هم حرف و حدیث ها در مورد سونی مانند سال قبل خواهد بود؟ اگر این برند همراه با یک اسمارت فون تمام عیار قدم به میعادگاه های جهانی همانند CES و یا MWC بگذارد و در کنار آن یک مدل مقرون به صرفه را هم رونمایی کند و همچنان به همان رویکرد قبلی اش بسنده نماید می تواند موفق باشد؟ استراتژی سونی مثبت خواهد بود یا منفی؟ در مورد هیچ یک از این مسائل نمی توان قطع به یقین نظر داد و تنها گذشت زمان است که آینده ی پیش رو برای این کمپانی ژاپنی را مشخص می کند، ولی مسلماً بسیاری از هواداران دیرین آن تمایل دارند تا نامی همچون سونی همپای سایر بزرگان حضور داشته باشد و کماکان به رقابت به آنها بپردازد، رقابتی که برنده نهاییش کاربران خواهند بود.
نظر شما در این رابطه چیست؟ آیا با روند کنونی سونی موافق هستید و معتقدید عرضه ی محصولات پرچمدار در بازه ی زمانی ۶ ماه راه حل موفقی خواهد بود یا خیر؟ آن را با ما و سایر خوانندگان در میان بگذارید.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.

حقیقت اینه که سونی داره همه چی رو بابت بخش موبایل قربانی می کنه ، اول وایو ، کمی دیگه قسمت موزیک / حالا اگه سهمش تو بازار زیاد بود یه حرفی ، اما واقعن کاراش اشتباهن / در ضمن پرچمدار 6 ماهه یه چیز کاملن اشتباهه ، یه سال صبر کنه یه چیز بی نقص بده یه چیزی بده که فناوری های جدید توش باشه / نه بزرگترین چیزش همون ضد اب بودنش باشه
اگه نوت معروفه و خوب می فروشه اگه m8 خوب می فروشه / چون فرق کردن چون نرم افزارهای داخلش و محیط داخلشون عوض شدن / همیشه قلم های نوت عوض شدن و بهتر شدن / شما htc one x رو با m7 مقایسه کن هم درونی هم بیرونی / اخه این چیه که همش دکمه های پاور رو می زاره اونجا ، یه مقدار تغییر، تحول نیاز داره
طفلک سعی خودشو میکنه، تو همین z3 طراحی رو خیلی خوش دست تر و ساده تر و زیبا تر کرده، همینطور سبکتر و نازکتر از z2.... صفحه نمایش رو بسیار با کیفیت و عالی کرده، دوربین رو خیلی بهبود داده، کیفیت صدا واقعاً چند برابر z2 هست و عالیه از لحاظ نرم افزاری هم امکانات جدید به دوربین اضافه کرد و ریموت پلی رو معرفی کرد..
اینا چیزای جدیدی نیستن / سری z از همون اول همون پشت رو داشته و حالا هی نازک و مات می کنه / یه مقایسه بکن بین htc one x و m8 یا بین 920 و 930 به اینا می گن تفاوت ، وگرنه بهبود همه جا هست / sense htc رو همین طور ، تاچ ویز همین طور به اینا می گن تغییر ، بین نوت 3 و 4
همین سامسونگ هی داره تاچ ویز رو عوض می کنه و همین طور ظاهر دستگاه رو اما از این صحبت ها و دفاع ها نمی کنید / سونی هم شده مثل نوکیا ، چون تو کودکی باهاشون خاطره دارید ، هر چه قدر ضعف داشته باشن رو نمی تونید قبول کنید ، اینو کلی گفتم
دیوان چکار به نوکیا داری نوکیا جدا از بحث نوستالوژی پدر دنیای موبایل تنه دنیای موبایل ریشه است میفهمی ریشه رو نباید زد
دیوان جان وقتی یه چیز خوب باشه خب نیاز به تغییر انقلابی نیست،، وان ایکس به m7 تفاوت انقلابی بود اما m8 به m7 هم انقلابیه..زد انقلاب سونی بود و خیلی با t فرق داشت.. خب این طراحی و معیارها رو به کمال رسونده،، شنا z1 وz3 رو در عمل مقایسه کن z3 چندین برابر تغییر و بهبود داشته. در مورد طراحی کلی هم، خب این طراحی و جنس تا الان جواب داده، مثلاً هم مقاومت خوبی داره،تعمیرش راحته و کلی معیار دیگه.
تکنولوژی واسه ریشه و قدمت و ... هیچی احترامی قائل نیست / یه زمانی کامپیوتر های IBM بود ، یه زمانی palm بود ، بلکبری بود ، اریکسون بود اینا از بین می رن شرکت های بهتری جاشونو می گیرن / چیزی که جذابش کرده ، همینه
شما که میای one x رو با m8 و 920 رو با 930 مقایسه میکنی پس زد یا زد 1 رو با زد 3 مقایسه کن. طراحی خیلی بهبود داشته. طراحی که فقط یه پشت صاف نیست. باریک شدن بدون کم شدن عمر باطری، کوچیک تر شدن،کم شدن حاشیه ،لبه ها و کناره های گرد تر و جای بهتر بلندگو هاست. رابط کاربری شاید از نظر گرافیکی تغییر نکرده باشه اما از نظر امکانات مخصوصا توی کیت کت خیلی بهبود یافت. رابط کاربری دوربین هم تو 4.3 از پایه عوض شد. قابلیت حذف نویز رو که سونی داخل گوشی قرار داد تا هدفون های گوشی سبک بمونن و مثل بقیه هدفون های حذف کننده نویز سنگین نشن. حتی همین دکمه پاور بهترین جای ممکن قرار داره و نیاز به تغییر جا نیست اما هر نسل تغییر کرده. اولش تو زد خیلی گنده بود بعد تو 1و2 کوچکتر شدن و توی 3 حاشیه فلزیش رو برداشتن که خوشدست تر شه.
یعنی z , z1 , z2 ,z3 به نظرت یه مقدار تکراری نشده / حالا به فرض بگیم ظاهر بیرونی قبول / اما درونش چی ؟؟؟ چیزی که بیشتر از همه ازش استفاده می کنیم ؟؟ اونم به کمال رسیده
درونش رو که خیلی تغییر داده شما سخت افزار زد رو با z2 یکی میدونی؟؟مثلاً زد از لحاظ دوربین، صفحه نمایش، صدا، پردازنده و...هیچ حرفی در مقابل z2 نداره... زد وان هم خیلی از زد بهتر بود... اما این وسط یکی دوتا کلا نبودن معادله بهتر بود مثلا z2 رو نمیساخت تا z3 خیلی بهتر از قبلی ها باشه اما ببین برای اونها سیاست فروش مهمه نه طرز تفکر مردم و اینکه چقدر بهتره محصول و تغییر یافته تره، چه خوب چه بد این سیاست فروش مدیران بخش موبایلشه
نقدهات درست نیست .. سبک طراحیه سونی اینطوریه .. چیزی که به گوسیهاض اصالت میده همین روال طراحی کردنه .. مگه جی ال ایکسه که هر گوشبش یه طرح داشته باشه .. گوشیو میلینی فوری میدونی سونیه چون امضاش تو طراحیشه.. حتما باید از کسی اسکی بره؟ .. ضداب بودن خودش یه مزیته . سخت افزاراش هم همیشه به روز بوده .. رابط کاربری هم عالیه از نظر من بعضیخا میگن بیروحه .. خوب چیزی که زیاده لانچر و والپیپر و کلی اپلیکیشن و مود سفارشی سازیه .. حالا یه پله بالاتر نصب کاستوم رام و ایناست که البته این یکی توجیه نیست و همینطوری پروندم
دیوان برو خونه
.
.
.
.
.
بروووووخونه...
خداییش عکس خبر رو ببینید ضخامت در حد پاره آجر!
واقعا اینجوریه یا من اینجوری فک میکنم عایا؟! :|
9.5 میلیمتره، البته با صفحه نمایش 4.3 اینچی گوشی کوچکی محصوب میشه، وزنشم 137 گرم بیشتر نیست که با توجه به شیشه و آلومینیوم در بدنه خوبه.... اگه باهاش کار کنی متوجه خوشدستیش میشی،،یکی از محبوب ترین گوشی های سال قبل سونی بود
اینکه تونسته سخت افزاری قدرتمند تر از Z1 رو در Z1Compact که 4.3 اینچیه قرار بده میتونه ضخمت 9.5 میلیمتری رو کاملا توجیح کنه در ضمن اگه این دستگاه رو دستتون بگیرید متوجه میشید که واقعا خوشدسته.
من منتظرم z4 بیاد z2ارزون بشه برم.بخرم
الکی منتظر نمون، Z2 دیگه افتشو کرده. کاهش قیمتش از این به بعد در حد 100 تا 200 تومن خواهد بود.
کامپانی های زیادی بودن که صدر بودن اومدنو رفتن مثه نوکیا اما سونی پابرجاست چون پشتوانه داره مثه ال جی و سامی .
این شرکتایی که گفتی اینقد ماشین لباسشویی و جاروبرقی میفروشن که اگه توی بخش موبایل ضرر هم کنن بازم ادامه میدن.
نوکیا کجا اومد رفت یه حرفی نزن سونی که خودش یه مدت با اریکسون ترکیبی کار میکرد .بعدشم نوکیا اسمش رو اکثر لومیا ها هست تا سال 2016 بعدشم که c1 رو میده بیرون
من فقط منتظر معرفی z4 ام ! نه اینکه میخوام بخرم ! میخوام این سریعتر بیاد z3 ارزون شه ! والا تا قبل سربازی یه استفاده ای بکنیم
سیاست عالی و بی نقصیه
ناکجاآباد
سه تا اشتباه رو قول دادم نکنم
پول دادن به یه برند خالی به اسم اپل
پول دادن به یه بدنه خالی به اسم اچ تی سی
و پول دادن به یه گوشی که حتی یک سال هم نمیتونه پرچمدار بمونه مثل سونی!
کلهت خالیه.
هر وقت هویت واقعی پیدا کردی بیا شاید جوابتو بدم
شما اینطور که گفتی طبق دو مورد اول نمیخوای پول الکی خرج کنی (البته به نظر خودت) ولی مورد اخرت برعکس بود
چرا که برای من حداقل مهترین مساله کارایی خود گوشیه
مثلا z2 با اسنبدراگون 801 و دوربین 20 و ... یه گوشیه فوق العادس که 1.300 تا 1.400 قیمتشه در حالی که بقیه شرکت ها الان پرچمدارهاشون این مشخصات رو داره با قیمت بالاتر
در کل هر قیمتی رو نگاه کنی بهترین گوشی نسبت به قیمت مال سونیه
الان داری خودت خالی می کنی خالی کن عزیزم این تعصبت روی سامسونگ رو خالی کن من جای تو بودم با این انرژی به مریخ سفر میکردم.
خخخخ ، می یایی از نظر رویا و افکار خودت ، تلویزیون هایی رو که معرفی نشدن توی CES رو مقایسه می کنی ، بعد می گی تعصب / بابا تو خوبی
بابا يك موضوع اين وسط هست كه همه چيز رو عوض ميكنه
"هر برندي مشترياي خودش رو داره" ديدي؟ به همين راحتي
من بابام عمري سوني اريكسون داشته الانم سوني مي پسنده،خودم از سامسونگ خوشم نمياد،يكي ديگه از وين فون خوشش نمياد،اقشار مختلف با هم فرق دارن
این که نشد تکنولوژی / پس ادم هایی که این اخبار رو نمی خونن چه فرقی با ما دارن ، مشکل دقیقن همین جاست ، شدیم برند پرست ، مهم نیست چه چیزایی جدیدی توش باشه یا نه مهم اینه که برندش چی باشه ، مهم اینه که خاص باشه ، چیزایی مهم شدن که اصلن ربطی به تکنولوژی ندارن
حرفام از حرفای تو خنده دار تر نیست...این حرفا رو به من میزنی؟
دیجیاتو یه پست گذاشته بود از منحل شدن خط تولید گلکسی U
شما نبودی اومدی گفتی سری بدرد نخوریه بهتر که جمعش کرد؟
حالا جالب اینجاست که هیچ گوشی از اون سری معرفی نشده بود.....
بچه جون ادای ادمای بی تعصب رو درنیار هرکی بخش نظرات رو بخونه میدونه چی موجود دو رویی هستی تو....الکی واسه من فیلم بازی نکن اینجور جاها که از حرفای بی سر و ته خودت زیاد دارم!
منم به خودم قول دادم هیچوقت دیگه پول به پلاستیک بازیافتی ندم
اس۳برا هفت پشتم کافی بود
لابد میگی فلزی کرده نه؟...نیم مثقال فلز دور گوشی زدن شده فلزی!در پلاستیکی!چرا؟باطری قابل تعویض!که چی بشه؟که اخه باطریاشون بعد۳ماه ۲۵٪از کاراییشون کم میشه شاید خواستی عوض کنی(عین ۸_۹تا پرچمدتر سامسونگی که تو طولانی مدت دیدم همین بودن،بعد یه مدت نصف قبل شارژ دهی داشتن.از بس باطری بی کیفیته)
بدنه خالی!...تحمل دیدن طراحیای htcرو نداری...و کیفیت اپل...و مقاومت سونی...
و البته روز به روز سقوط سامسونگ...
اگه سامسونگ بازم پلاستیکی بزنه من بازم ترجیح میدمش به اچ تی سی و سونی و اپل
اپل که کلا مرخص با اون دوربین و مشکلات عجیب غریبش فقط طرفدارای خاصش ((¡‼!¡)) میخرن
اچ تی سی هم چیزی نیست جز یه ابکش فلزی سوراخ سوراخ...یه دوتا اسپیکر گذاشته روی یه دوربین افتضاح و یه رابط سبک سیاه بدون هیچ امکاناتی فقط برای کسایی که عشق اهن هستن.
سونی هم دست دوستای نزدیک عشق سونی خودم زیاد دیدم روشون نمیشه مقایسه کنن گوشیشونو با گئشی من با دو طرف شیشه خوش اند!
در ضمن واقعا نیاز به دروغ گویی پیدا میکنی برا اثبات حرفات؟
بعد مدت کوتاه شارژ دهیشون به نصف رسیده؟
ادمای سرشناس این سایت هم بعیده حرفتو باور کنن اینجا رو با کجا اشتباه گرفتی؟
مشکلات سونی سری زد رو میخوای بهت بگم؟
از خم شدن بی دلیل گوشی هاش تا شکستن بی دلیل شیشه های دو طرف گوشی؟
اپدیت های خراب و مشتریان همیشه منتظر اپدیت تا بیاد و دوربین گوشیشون درست بشه و در حد 20 که نیست حداقل به بقیه برسه؟
یادت رفته شکایت ها از مشکلات ضد اب نبودن زد 2؟
افرين قشنگ گفتى
داداش شما همه چیز رو برعکس گفتی ،
اولا در مورد اپل باید بگم که هیچ محصولی به پای اپل نمیرسه ، وقتی شما یه محصول اپلی میخری ، یک برند خوب خریدی ، یک سخت افزار خوب خریدی ، یک نرم افزار بسیار خوب خریدی و یک طراحی خوب. (تا وقتی که زندگی نامه استیو جابز رو چند بار نخونی نمیتونی بفهمی منظور من از نرم افزار بسیار خوب چی بوده ؟)
در مورد اچ تی سی هم نظری ندارم
و در مورد سونی هم باید که الان اگه شما یک اکسپریا زد بخری همه نیاز های شما رو رفع میکنه ( پنل صفحه نمایشش هم بنظرم یه جور سیاسته، مثل آیفون های با صفحه کوچیک )
با نظر شما در مورد سونی و اچ تی سی کمی موافقم ولی در مورد اپل سخت در اشتباهی
خوب، خوب، خوب...
یه بار ندیدم یه طرفدار اپل بیاد توضیح بده
فقط دوتا کلمه بلدن خوب با کیفیت !!
خوبه که اپل فقط داره اسمبل میکنه والاااا
حقیقتا انصاف که موفق شه
خدایا سیاست سونی بر مبنای سالی دو پرچم دار رو حفظ نما تا ما که نمیتونیم پرچم دار 6 ماه اول رو بخریم بتونیم در 6 ماه دوم که پرچم دار جدید معرفی میشه پرچم دار 6 ماه اول رو بخریم.
6 ماه در 6 ماه و پرچم دار در پرچم دار شد خیلی ببخشید دوستان :-)
داداش این سیاست شاید واسه شما مشتریا خوب باشه ولی فقط حساب کن ببین چند نفر مثل شما منتظرن که زی3 ارزون بشه برن سراغش!
این یعنی حماقت سونی که از یه طرف مشتریاش با 6 ماه صبر کردن میرن گوشی هاش رو ارزون تر میخرن از یه طرف خودش یه رقیب درست کرده واسه پرچمدارش(زی4).
من یه چیز رو میدونم الان شاید چندین پرچمدار از سونی تو بازار باشه اما برای بازار ایران این سیستم عالیه شما فکرشو بکن با پولی مناسب میشه یه زد ۲ گرفت یا با پول کمتر یه زد وان گرفت الان برای زد وان رقیب زیاده اما زد ۲ رقیب نداره تو سخت افزار پرچمدارای پارسال جلوش کم میارن و امسالیا هم قیمتشون بیشتر پس این یعنی میدون انتخاب بیشتر برای کاربرا ، از طرف دیگه هم سری کامپکت هست ک میشه گفت هرکدومش برای خودش یه پرچمداره اما برای دست کوچیکا
عامر جان کامپکتش اندازه ی 920 هستش
داداش اندازه 920 هست اما 920 خیلی حاشیه داره هم از بالا و پایین هم از 2 طرف و میشه گفته دقیق اندازه یه گوشی 5 اینچیه ضخامت و سنگینیش هم بماند