شکار سیاراتی با بیشترین شباهت به زمین از طریق تلسکوپ کپلر
دانشمندان هشت اگزوپلنت جدید را شناسایی کرده اند که طبق گزارشات یکی از آنها بیشترین شباهت را به کره زمین دارد. مدت هاست که کپلر به دنبال شکار اگزوپلنت هاست (این سیارات به دور ستاره ...
دانشمندان هشت اگزوپلنت جدید را شناسایی کرده اند که طبق گزارشات یکی از آنها بیشترین شباهت را به کره زمین دارد.
مدت هاست که کپلر به دنبال شکار اگزوپلنت هاست (این سیارات به دور ستاره هایی غیر از خورشید می چرخند) و از سال 2009 که این تلسکوپ فعالیت خود را آغاز کرده تا به امروز بیش از 1000 مورد از آنها را شناسایی کرده.
در ادامه با دیجیاتو همراه باشید.
از میان هشت سیاره ای که به تازگی کشف شده اند سه تای آنها در محدوده «قابل سکونت» قرار دارند که احتمال وجود آب در آنها نیز هست.
همانطور که پیشتر گفته شد یکی از این سیاره ها که 438b نام دارد بیش از همه به کره زمین شبیه بوده و تنها 12 درصد از آن بزرگ تر است.
سیاره 438b از نظر دمایی نیز بیشترین شباهت را به زمین دارد و می تواند جایگزین خوبی برای 186f باشد که سال گذشته کشف شد.
اینها سیاراتی هستند که به دنبالشان بوده ایم
براساس اعلام ناسا، سیاره یاد شده 475 سال نوری با زمین فاصله دارد و هر 35.2 روز یکبار به دور ستاره خود می چرخد. البته سیاره دیگری به نام 442b هم در داخل محدوده قابل سکونت یافت شده که 1100 سال نوری از زمین دورتر است و هر 112 روز یکبار به دور ستاره خود می چرخد.
ناسا همچنین از وجود 554 سیاره دیگر با مشابهت به زمین خبر داده است که با احتساب آنها مجموعه سیارات قابل سکونت به رقم 4175 عدد خواهد رسید.
اما برای آنکه روشن شود چه تعداد از این سیارات حقیقی هستند و چه تعدادشان به زمین شباهت دارند به انجام تحلیل های بیشتری نیاز است، با این همه کشف های اخیر کاملا انگیزه بخش بوده و حکایت از خبرهای خوبی دارد.
فرگال مولالی یکی از دانشمندان موسسه SETI (یا جستجوگر هوش فرازمینی) که سرپرستی تحلیل های مربوط به سیاره های کاندید را بر عهده دارد در این رابطه گفت: «کپلر این اطلاعات را به مدت چهار سال جمع آوری کرده است و این مدت به اندازه کافی طولانی بوده و حالا می توانیم سیاراتی با ابعاد زمین و در محدوده مدارهای یک سال زمینی را بیابیم.»
او در ادامه گفت که تیم تحقیقات تحت سرپرستی اش، حالا بیش از هر زمان دیگری به یافتن سیارات مشابه به زمین و در اطراف ستاره هایی غیر از خورشید نزدیک شده است و اینها همان سیاراتی هستند که تیم او مدت هاست به دنبالشان می گردند.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
عالی بود مثه همیشه مرسی
در وجود سیارات مشابه زمین و دارای حیات در جهان هیچ شکی نیست ولی مهم اینه که آیا ما میتونیم بهشون برسیم؟
فاصلش از ما 475 سال نوریه یعنی اگه تو با سرعت نور بری 475 سال دیگه به اونجا میرسی
فرید جان ناسا مریخ رو هنوز درست شناسایی نکردن دارن روش تحقیق میکن خطاهاشون در میارن یا ... این سیاره یا سیاره ها که نورش ماله475 سال پیش یا بیشتر دیگه وضعیت مشخصه میرسی می بینی اونجا سیاره نابوده شده رفته
475 سال طول بکشه تا بری اونجا بعد ببینی تا مثلا سه سال سیاره نابود شده اون موقع کجا میری
قایقی خواهم ساخت،خواهم انداخت به آب... (چقد بی ربط :D )
میریم و میریم تا به یه سیاره سالم برسیم و یه زنگی خوب و خوش رو بنیان گذاریم! :D
من در سوز آن سیاره تازه از دسته رفته ناله و مویه سر میدهم و همونجا میمانم وشمع روشن میکنم زندگیم را وقف آن میکنم
@ Emiliano
@ نامبر وان
اقایون پست جدید اومد حالا رسیدیم فکرشو میکنیم
برمی گردم اونکه این آدرسو داده پیدا کنم ...
--
@ Emiliano
#1
اونم با سرعت نور