معاون وزیر ارتباطات: مذاکره با گوگل و شرکت های بزرگ اینترنتی برای ورود به ایران
چند سالی است که برخی از کشورهای منطقه مانند هند، مرکز سرورهای خاورمیانه شرکت های بزرگ اینترنتی دنیا مانند گوگل هستند و این کار علاوه بر استفاده بهینه شهروندان از سرویس های شرکت های یاد ...
چند سالی است که برخی از کشورهای منطقه مانند هند، مرکز سرورهای خاورمیانه شرکت های بزرگ اینترنتی دنیا مانند گوگل هستند و این کار علاوه بر استفاده بهینه شهروندان از سرویس های شرکت های یاد شده، توانسته سود اقتصادی خوبی را نصیب حوزه ICT این کشورها کند.
پس از بر سر کار آمدن دولت یازدهم از مرداد 92، برخی از مسئولان جدید وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مذاکره با غول های اینترنتی دنیا برای حضور سرورهایشان در ایران را در برخی جلسات به گوش حاضران و رسانه های حوزه ICT رساندند. حالا ظاهراً این مذاکرات با برخی کمپانی ها جدی شده است.
نصر الله جهانگرد رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران از مذاکرات مسئولان وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با شرکت های بزرگ اینترنتی آمریکایی و اروپایی از جمله گوگل برای حضور سرورها و دیتا سنترهایشان در کشور خبر داد.
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اظهار کرد: به برخی شرکت های بزرگ اینترنتی اعلام کرده ایم که ایران برای همکاری و حتی ارائه خدمات در منطقه آمادگی دارد البته با این ملاحظه که ارائه سرویس در بازار کشورمان با پذیرش سیاست های فرهنگی صورت بگیرد.
در ادامه با دیجیاتو همراه شوید.
نصرالله جهانگرد درباره احتمال عملی شدن این اتفاق گفت: این روند در تمام دنیا به طور طبیعی اتفاق می افتد و برای شرکت ها اقتصادی تر است که به کاربران عمده خود نزدیکتر گردند.
رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران اضافه کرد: برای مثال در هر جایی که حجم بالای کاربر برای یک سرویس موجود است برای شرکت به صرفه تر خواهد بود که در نزدیکی آنها مستقر شده تا هزینه ها را کاهش دهد.
او بیان کرد: در مذاکره با شرکت های بزرگ اینترنتی بحث ما این است که به عنوان نماینده جامعه ایران، علاقمندیم که چارچوب ها و سیاست های کشور در سرویس دهی این شرکت ها رعایت شود.
رئیس سازمان فناوری اطلاعات اعلام کرد: با تمام کسانی که در بازار جهانی هستند و می خواهند در کشور سرویس ارائه کنند تعارضی نداریم، بلکه آمادگی داریم تا با آنها مذاکره کنیم و با پذیرش شرایط فرهنگی مان می توانند در داخل ایران سرویس ارائه نمایند.
وی ادامه داد: شاید موضوعاتی از جمله تحریم ها برای شرکت های آمریکایی مشکل ساز شود و آنها منتظر هستند تکلیف شرایط بین المللی از نظر حقوقی روشن گردد تا بتوانند راحت تر عمل نمایند، اما شرکت های غیر آمریکایی آمده اند و گفتگو را آغاز کرده اند که بعضی شرایط را پذیرفته اند و مقدمات فنی در حال آغاز است که پس از تکمیل کارشان، نام آنها را اعلام خواهیم کرد.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
اینترنت رایگان ؟کجا؟وای فایش خونه مارا میگیره رمزش چنده
ایول، اگه سروراشون اینجا باشه دیگه از بیخ فیلتر می کنیم، انقدر دیگه درد سر و هزینه نداره! تازه اونجوری بقیه هم می فهمن ما چی می کشیم، صفحه ی فیلترینگ هم جهانی میشه!
:D
این که می گن پیشگیری بهتر از درمان است قضیش همینه! ;)
الکی میگه
گرگر قرار است گوگل را بخرد. «شایعه» !
آقا یکی منو روشن کنه عقلم سوت کشید اینو خوندم...
اینا تا دیروز میگفتن گوگل و یاهو و فیسبوک سرویسای جاسوسین
مراسمای نمادین پرتاب سنگ به گوگل و یوتیوب و فیسبوک و یاهو برگزار میکردن ، با پول بیت المال کلی همایش برگزار میکردن که سرویس های گوگل و دیگر شرکتا رو جاسوس اسرائیلی جلوه بدن حالا میگن مذاکره میکنن دیتاسنتراشون رو اینجا علم کنن!!!
.
منکه خرم....الانم دارم صدای خر در میارم....
عر عر عر عر عر عر