9 اشتباه بزرگ در محیط های کاری
همه ما شنیده و یا از نزدیک دیده ایم که بعضی از افراد در محل کار خود دست به کارهای عجیبی می زنند؛ اما برای آنکه از شغل تان خلاص شوید نیازی به این نیست که میز و صندلی خود ...
همه ما شنیده و یا از نزدیک دیده ایم که بعضی از افراد در محل کار خود دست به کارهای عجیبی می زنند؛ اما برای آنکه از شغل تان خلاص شوید نیازی به این نیست که میز و صندلی خود را از پنجره به بیرون پرتاب کرده و یا جلسه مهمی را بدون اعتنا به دیگران، نیمه کاره رها کنید.
به یاد داشته باشید که سطح استعداد و توانایی شما در انجام امور در درجه دوم اهمیت قرار دارد و بهتر است در وهله نخست حواستان به رفتارهایی باشد که به سرعت سبب تغییر نگاه اطرافیان به شما خواهند شد و وجهه تان را مخدوش می کنند.
در ادامه قصد داریم شما را با برخی از بدترین ویژگی هایی که یک شخص می تواند در محل کارش داشته باشد، آشنا کنیم. با دیجیاتو همراه باشید.
1- پشت سر دیگران حرف نزنید
تمام کلمات بار معنایی دارند و هر جمله می تواند خواسته یا ناخواسته، مانند سلاح سردی از پشت سر به دوست یا همکارتان صدمه بزند و شما را وارد وضعیت پرتنشی در محل کار کند.
به یاد داشته باشید هر حرف شما می تواند باعث بروز مناقشه ای با اطرافیان تان شود. یکی از رایج ترین اشکال غیبت، سرک کشیدن در کار دیگران، برای رفع مشکل آنهاست.
معمولاً افراد این کار را با هدف جلوگیری از بروز اختلاف انجام می دهند اما به محض آنکه فرد مورد نظرشان لبه تیغ حرف و حدیث ها را حس می کند، درگیری و مناقشه ای به مراتب بزرگ تر از آنچه تصور می شد، رخ می دهد. یادتان باشد هرگاه شخصی را جلوی چشم همکارانش خراب کنید، در حقیقت به خودتان آسیب زده اید و فرقی ندارد که چه نیتی دارید.
2- شایعه پراکنی نکنید
هنگامی که افراد در مورد دیگران خبرچینی یا بدگویی می کنند، در اصل وجهه خود را تخریب می کنند. اگر حرف و حدیث هایی که در مورد اشتباهات و مشکلات دیگران مطرح می شود به گوششان برسد می تواند به احساسات آنها آسیب وارد کند. از طرف دیگر سخن چینی می تواند شما را به فردی منفی و منفور بدل کند.
3- دستاوردهای دیگران را به نام خود ثبت نکنید
احتمالاً همه شما حس به سرقت رفتن طرح و ایده هایتان توسط شخصی دیگر را تجربه کرده اید. سوء استفاده از دستاورد و زحمت دیگران هر چقدر هم کوچک باشد، اخلاقی نیست و نشان می دهد که شما توانایی و همت انجام کار قابل توجهی را نداشته اید و به همین دلیل موفقیت دیگران را به نام خود تمام کرده اید.
همچنین این کار نشان می دهد شما هیچ ارزش و احترامی برای تیم و رابطه خود با مجموعه ای که با آنها کار می کنید، قائل نیستید.
4- درگیر تنش های احساسی نشوید
حتما تا به حال در محیط کار با افرادی که اشیاء را به اطراف پرت کرده اند، جیغ کشیده اند، دیگرن را به گریه انداخته اند و موارد دیگری از این دست روبرو شده اید.
اینها نمونه هایی از تنش های احساسی هستند که از کمبود هوش حسی نشأت گرفته و در برخی موارد ممکن است که به اخراج شدن فرد بیانجامند. به یاد داشته باشید که به محض نشان دادن یکی از این رفتارها، سطح اعتماد همکارانتان به شما پایین می آید و این سوال در ذهنشان شکل می گیرد که آیا توانایی انجام امور را دارید؟
گفتنی است داشتن روحیه عصبی و پرخاشگر (فارغ از اینکه طرف مقابل به شما تا چه اندازه استحقاق چنین رفتاری را داشته) می تواند سبب توجه انبوهی از نگاه های منفی را به سمت شما جلب کند.
علاوه بر این دیگران نیز شما را به عنوان یک شخصیت بی ثبات، غیر قابل معاشرت، ترسناک و غیردوستانه خواهند شناخت، در مقابل، کنترل عواطف و احساسات به شما کمک می کند تا در مسیر صحیح قدم برداشته و تصمیمات درستی بگیرید.
اگر بتوانید احساسات خود را در برابر فردی که موجب غلیان احساساتتان شده، کنترل کنید، فرد مقابل تان وجهه بدی می یابد و دیگران در رابطه با او نگاهی منفی پیدا می کنند نه شما.
5- نگویید که از شغلتان بیزارید
آخرین حرفی که رئیس یک شرکت از یک کارمند ناراضی می خواهد بشنود این است که اعلام کند از کارش متنفر است. با انجام این کار، اطرافیان به شما برچسب صادر کننده انرژی منفی می زنند و شما را عامل برای جلوگیری از پیشرفت گروه تلقی خواهند کرد.
اغلب مدیران نسبت به افرادی که روحیه کار تیمی شرکت را خراب می کنند حساس اند و مطمئند که همواره افراد مشتاق زیادی پشت درب شرکت صف کشیده اند تا آن پست را بر عهده بگیرند.
6- به دیگران فخر نفروشید
از فخر فروشی و کوچک شمردن همکاران خود بپرهیزید. حتی کوچکترین تحقیر و توهین، تبدیل به کینه هایی عمیق در دل افراد می شوند. سعی کنید از موفقیت آنها خوشحال شوید؛ به عبارت دیگر پیروزی آنها برای شرکت های رقیب تهدیدآمیز خواهد بود نه شما. بدست آوردن موفقیت های بزرگ بدون اینکه نگاه فخرفروشانه ای نسبت به آنها داشته باشید، نشان دهنده قدرت ذهنی و فهم بالای شما است و اینکه موفقیت دیگران برای شما نیز خوشایند است.
7- دروغ نگویید
بسیاری از دروغ ها با نیت خوب شروع می شوند و افراد با دروغ گفتن می خواهند از خود یا دیگران دفاع کنند اما دروغ ها این خاصیت را دارند که بزرگ و بزرگ تر شوند تا زمانی که حقیقت فاش شود و شخصی به حقیقت ماجرا پی ببرد.
در این هنگام هیچ راهی برای بازگشت نخواهید داشت. اسیر شدن در دام درغ، هرچقدر هم کوچک، عذاب آور است و عزت نفستان را خواهد گرفت. اگر می خواهید در کنار دیگران احساس خوبی داشته باشید، صادق باشید.
8- غذاهای بودار نخورید
اگر هنگامی که شما همراه با گروهی در یک اتاق کار می کنید بهتر است از صرف غذاهای بودار و آزرده خاطر کردن آنها خودداری نمایید.
قانون کلی برای غذاهایی که به محل کار می آیند این است: هر غذایی که بوی آن از درب آشپرخانه فراتر برود، باید در منزل یا خارج از محل کار خورده شود. شاید این مسئله به ظاهر پیش پا افتاده به نظر برسد اما بدانید که بوی برخی از غذاها می تواند برای دیگران آزار دهنده باشد.
زمانی که عامل ناراحتی افراد مساله ای به این کوچکی باشد و شما نیز از آن غافل بوده و مرتبا بر رفتار خود اصرار بورزید، به سادگی می توانید باعث دلخوری شان شوید و حتی بدتر از آن، این رفتار نشان می دهد که دیگران برای شما اهمیتی ندارند.
9- ارتباطات خود را خراب نکنید
در اغلب شرکت ها یا سازمان ها، کارها روی ارتباطی که کارمندان با ارباب رجوع یا مشتری ها برقرار می کنند می چرخند و به همین دلیل خراب کردن روابط خوب با مشتریان اشتباه بسیار بزرگی است. در واقع مدیریت ارتباط با مشتری یک استراتژی کلان برای تمام کسب و کارهاست که با هدف بهینه کردن سود، درآمد و رضایت مشتریان به کار گرفته می شود.
برای درک بهتر این مورد بهتر است که به ذکر یک مثال بپردازیم: یکی از کافی شاپ های زنجیره ای آمریکا گردش مالی نسبتاً بالایی داشت اما این سود بلافاصه پس از ترک یکی از پیشخدمتان آن که رابطه بسیار خوبی با مشتریان و کارکنان آنجا برقرار می کرد، به یکباره کاهشی چشمگیر پیدا کرد و مدیر را با چالشی بزرگ مواجه کرد.
آیا شما نیز می توانید ویژگی منفی دیگری را به 9 مورد بالا اضافه کنید؟
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
هر 9 مورد واقعا کاربردی بود
نمیدونم چرا ولی میمونه منو یاد اوباما میندازه :| :-)
خوب بیشتر دقت کن به یکی دیگه شبیهه
خیلیی هم شبیهه
نمیدونم چون من تا حالا قیافه تو رو ندیدم :-) ;-)
منظور مازیار رو اشتباه فهمیدی...
ولی من حال کردم با عکس خخخخخخخخخخخخخ
همش الکیه ما رفتیم سر کار نا مردا جوری زیر اب ادمو میزنن نتونی بلند شی....دروغ هم که الی ماشا الل.. دیگران هم که سر کار کاری نمی کنن که به نام خودمون ثبت کنیم......خلاصه کارمندی :)
عکس مطلب فک نکنم خیلی جالب باشه
شما یه مطلب واسه پشت میزها گذاشتین بعد عکس یه میمون که پشت میز نشسته
من به شخصه 3 نتیجه میگیرم
بد1: یا اینکه پشت میز نشین ها در حد میمون هستند
بد2: یا اینکه پشت میز نشونی آسونه و یک میمون هم میتونه این کارو بکنه
این یکی خوبه: لطفا پشت میز مثل یک میمون نباشید
خلاصه به نظرم عکسش خوب نیست
نکته جالبی اشاره کردی ولی همه سرسری یه نگاهی به عکس میندازن و پایین میرن و کمتر کسی تفسیرش میکه ولی شاید دیجیاتو منظوری نداشته و بخاطر جالب بودنش گذاشته