پاک کردن اپلیکیشن Google Photos باعث متوقف شدن آپلود تصاویر توسط موبایل نخواهد شد

پاک کردن اپلیکیشن Google Photos باعث متوقف شدن آپلود تصاویر توسط موبایل نخواهد شد

پاک کردن اپلیکیشن Google Photos باعث متوقف شدن آپلود تصاویر توسط موبایل نخواهد شد

Google Photos بدون شک فوق العاده است. این سرویس علاوه بر ارائه فضای ابری رایگان و بی نهایت برای پشتیبان گیری از عکس های کاربر، از قابلیت های اضافه ای مثل دسته بندی تصاویر و ساخت خودکار کلاژ و اسلاید شو از مجموعه عکس ها نیز برخوردار است.

اما یک نکته منفی نیز در عملکرد این سرویس وجود دارد که بهتر است کاربران در جریان آن باشند و آن اینکه پاک کردن اپلیکیشن Google Photos باعث متوقف شدن آپلود تصاویر توسط موبایل نخواهد شد.

در ادامه برای مشاهده راه حل این مشکل با دیجیاتو همراه باشید.

این مشکل اولین بار توسط یکی از نویسندگان نشریه Nashville Business Journal به نام David Arnott کشف شد، زمانی که وی به حساب کاربری Google Photos خود وارد شده و مشاهده کرد صدها عکسی که هفته ها پس از پاک کردن اپلیکیشن Photos با تلفن هوشمندش گرفته، به شکل آنلاین در حساب کاربری این سرویس حضور دارند.

در ادامه برای مشخص شدن اینکه چنین موضوعی اتفاقی بوده یا خیر کاربران مختلفی اقدام به حذف اپلیکیشن یادشده کردند و مشخص شد نه تنها این موضوع مشکلی همه گیر است، که حتی با غیر فعال کردن و حذف اپلیکیشن های Google Drive و Google Plus هم نمی توان جلوی آن را گرفت.

مشکل از اینجا سرچشمه می گیرد که گوگل بجای اینکه تنظیمات Google Photos را درون خود این اپلیکیشن قرار دهد، آنها را داخل اپلیکیشن تنظیمات کلی اندروید یعنی Settings و در کنار تنظیمات سراسری این پلتفرم در نظر گرفته است. در نتیجه حتی با وجود پاک کردن این نرم افزار، تنظیمات آن به قوت خود باقی مانده و دستگاه به آپلود کردن تصاویر ادامه می دهد.

راه حل موضوع نیز آن است که به پاک کردن اپلیکیشن Photos بسنده نکرده و در صورت عدم تمایل به آپلود شدن تصاویر، با رفتن به بخش تنظیمات یا Settings، گزینه Google Photos Backup را غیر فعال نمایید.

نظرات ۸

وارد شوید

برای گفتگو با کاربران، وارد حساب کاربری خود شوید.

ورود

Digiato

رمزتان را گم کرده‌اید؟ ورود با گوگل

Digiato

ورود با گوگل