ناسا به اطلاعات تازه ای در مورد ابعاد پلوتو دست پیدا کرده است
در سال 2006 میلادی، پلوتو از گروه سیاره ها به سیاره های کوتوله انتقال پیدا کرد و حالا ناسا گزارش داده که ابعاد آن از چیزی که پیشتر تصور می شد نیز بیشتر است. روز گذشته ...
در سال 2006 میلادی، پلوتو از گروه سیاره ها به سیاره های کوتوله انتقال پیدا کرد و حالا ناسا گزارش داده که ابعاد آن از چیزی که پیشتر تصور می شد نیز بیشتر است.
روز گذشته سازمان ملی فضانوردی ایالات متحده آمریکا قطر این سیاره کوتوله را برابر با 1473 مایل اعلام کرد که طبق ادعای این سازمان بزرگ تر از اغلب برآوردهای صورت گرفته قبلی است. گفتنی است که این ارزیابی با استفاده از عکس هایی صورت گرفته که با استفاده از سیستم تصویربرداری دوربرد فضاپیمای نیو هورایزن به نام LORRI گرفته شده اند.
در ادامه این مطلب با دیجیاتو همراه باشید.
از سال 1930 که اخترشناسان و دانشمندان رشته نجوم موفق به کشف پلوتو شدند، مناقشات زیادی در مورد ابعاد آن وجود داشته است و حالا آنطور که بیل مکینان یکی از پژوهشگرانی که این سیاره را تحت نظر دارد می گوید، دانشمندان عاقبت از رسیدن به یک توافق در این رابطه بسیار خشنودند.
ناسا یادآور شده که مدت های طولانیست بر سر اندازه دقیق این سیاره کوتوله مناقشه برپاست و علت این مساله هم به فاکتورهای پیچیده ای باز می گردد که در جو این سیاره به چشم می خورند.
گفتنی است فضاپیمای نیو هورایزن در سال 2006 میلادی عازم ماموریتی چند میلیارد دلاری به سمت پلوتو شد تا این سیاره کوتوله و قمرهای آن را مورد بررسی و مطالعه قرار دهد.
این فضاپیما قرار است که امروز در نزدیک ترین نقطه به پلوتو پرواز کند و ناسا نیز ابراز امیدواری کرده که قادر خواهد بود به لطف عکس هایی که از این سیاره کوتوله گرفته می شود به اطلاعات بیشتری در مورد پلوتو و اقمار آن دست پیدا کند.
یکی از برآوردهای صورت گرفته که به لطف تصاویر دریافتی از نیوهورایزن به اثبات رسیده ابعاد بزرگ ترین قمر پلوتو موسوم به کارن است که مشخص شده شعاعی برابر با 751 مایل دارد. پس از آن دو قمر دیگر به نام های نیکس و هایدرا قرار دارند که هر دو به مراتب از کارن کوچک تر هستند و شعاع شان به ترتیب برابر با 20 و 30 مایل است.
علاوه بر این، گفته شده که با دریافت عکس های تازه از طریق نیو هورایزن می توان به اطلاعات جدیدی در مورد دو قمر کوچک تر دیگر به نام های Kerberos و Styx دست پیدا کرد.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
بیل مکینان رو بیل مکانیکی خوندم
:هر شکلکی شما دوست دارین:
چندین میلیارد دلار فقط برای رفتن پیش یک سیاره خوب حالا سودش چقدر براشون درامده تو کل منضومه سیاره خیلی زیاده حالا فک کن برای هر کدومشون اینقدر پول من موندم از کجا میارن که بهران مالی اقتصادی ندارن حالا کشور ما حتی یک میلیون هم برای این پروژه ها نمیده
یه کم حالت پخی داره و در حرکت به دور خودش به علت نزدیک شدن قمر شارون بهش لنگر میندازه.
امروز ساعت 4:20 دقیقه عصر به وقت تهران
آره من از گوگل ديدم كلا اين كار گوگل رو به عنوان موتور جستجو-سايت بسيار دوست دارم