نگاهی به داخل تلفن هوشمند Nexus 6P توسط گروه iFixit
در سرزمین اندروید، امسال می توان پرچمداران مدعی بسیاری را یافت که البته هر کدام از آنها، دارای نقص ها و برتری هایی نسبت به یکدیگر هستند. به همین دلیل کاربری که بخواهد اکنون یک موبایل ...
در سرزمین اندروید، امسال می توان پرچمداران مدعی بسیاری را یافت که البته هر کدام از آنها، دارای نقص ها و برتری هایی نسبت به یکدیگر هستند. به همین دلیل کاربری که بخواهد اکنون یک موبایل اندرویدی پرچمدار تهیه کند، تصمیمی بسیار مشکل در برابر خود خواهد داشت.
گوگل اما گویی خلق گشته تا امور را ساده سازد و این مهم را سرلوحه کار خود قرار دهد. شرکت ساکن مانتین ویو از مدت ها پیش تلاش کرده تا با استفاده از سری نکسوس، همواره به کاربران و شرکای سخت افزاری اش نشان دهد که یک موبایل اندرویدی، باید شامل چه مشخصاتی شود؛ نکسوس ها ساده، پویا و کاربردی و در اکثر موارد دارای قیمتی مناسب هستند.
در سال جاری، دو تلفن همراه نکسوس معرفی شدند که بی شک می توان از آنها به عنوان بهترین های اندروید یاد کرد. نمونه برتر که با عنوان Nexus 6P شناخته می شود اما به دست سازنده ای چینی به نام «هوآوی» به تولید رسیده است. تلفن همراه مورد بحث به تازگی وارد بازار شده و گروه iFixit نیز تصمیم گرفته آن را گشوده، بخش های مختلف اش را به ما نشان داده و در نهایت تعمیر پذیری آن را به نمایش کشد. در ادامه با دیجیاتو همراه باشید تا نگاهی داشته باشیم به گشوده شدن Nexus 6P، حاصل همکاری مشترک گوگل و هوآوی.
قدم اول
پیش از آغاز به کار، بیایید نگاهی داشته باشیم به مشخصات کلی این تلفن هوشمند:
- چیپست مجتمع: کوالکام اسنپدراگون ۸۱۰ نسخه ۲.۱ - دارای پردازنده ۸ هسته ای و ۶۴ بیتی با فرکانس پردازشی ۲.۰ گیگاهرتز به همراه پردازشگر گرافیکی آدرنو ۴۳۰
- دوربین اصلی: ۱۲.۳ مگاپیکسل به همراه دوربین جلوی ۸ مگاپیکسل
- نمایشگر: پنل AMOLED با ابعاد ۵.۷ اینچ، رزولوشن ۲۵۶۰ در ۱۴۴۰ پیکسل (تراکم ۵۱۸ پیکسل در هر اینچ)
- حافظه رم: ۳ گیگابایت از نوع LPDDR4
- حافظه داخلی: ۳۲، ۶۴ و یا ۱۲۸ گیگابایتی
- اتصال: USB Type-C
- سنسور اثر انگشت: Nexus Imprint
- سیستم عامل: اندروید ۶.۰ مارشملو
قدم دوم
قدم سوم
قدم چهارم
قدم پنجم
قدم ششم
قدم هفتم
قدم هشتم
قدم نهم
قدم دهم
قدم یازدهم
قدم دوازدهم
قدم سیزدهم
قدم چهاردهم
قدم پانزدهم
قدم شانزدهم و پایانی
امتیاز تعمیر پذیری Nexus 6P صرفا ۲ از ۱۰ است که می توان گفت رقمی بسیار بد برای موبایلی در این سطح به شمار می رود.
نکات مثبت:
- کیفیت ساخت بالا باعث می شود در دست گرفتن محصولی کاملا مرغوب را حس کنید. از طرفی این کیفیت، باعث می گردد تا موبایل یاد شده مقاومت بالاتری را نیز از خود نشان دهد.
- اگرچه باتری توسط کاربر عادی قابل تعویض نیست اما دست کم در لایه های درونی و زیر مادربرد قرار نگرفته و پس از گشوده شدن دستگاه، می توان به راحتی باتری را تعویض کرد.
نکات منفی:
- باز کردن و گشودن کلی درب پشتی دستگاه بدون آسیب زدن به شیشه محافظ مشکی رنگی که در بالای موبایل قرار گرفته تقریبا غیر ممکن است و به احتمال بسیار زیاد، کاور شیشه ای دوربین پس از گشوده شدن با مشکل مواجه خواهد شد. همین مسئله باعث می شود تا باز کردن دستگاه و تعمیر ساده ترین بخش ها، در همان مرحله اول به یک کابوس بدل گردد.
- نکته منفی دیگر، این است که برای تعویض پنل صفحه نمایشگر و یا بخشی از آن، همه اجزاء موبایل باید قطعه قطعه گردند تا نهایتا شخصی که به تعمیر موبایل شما می پردازد بتواند به پنل نمایشگر رسیده و آن را به شکل کامل تعویض کند. البته این مشکلی است که در میان بیشتر اسمارت فون های امروزی دیده می شود.
- نکته منفی سوم مربوط می گردد به نحوه چسبیده شدن درب پشتی به شاسی تلفن همراه. در این بخش هوآوی جدا از چند عدد پیچ، باز هم از مقدار بسیار زیادی چسب استفاده کرده که حتی پس از حرارت وارد کردن به آن، برای گشوده شدن این درب باید چند دقیقه با آن کلنجار بروید.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
تبریک میگم ب هواوی برای ساخته این فاجعه...بیچاره اونی ک گوشیش خراب شه...تعمیره این از جراحی قلبم سخت تره
کی میاد؟یک ماهی میشه معرفی شده.من چند روز دیگه میخام موبایل بگیرم.اگه این نیاد مجبور میشم note4 بخرم.
دوستان کسی اطلاع داره سیاست توزیع نکسوس ها با گوگله یا تولید کننده
بنظرتون این گوشی تو ایران با گارانتی خود هواووی میاد یا شرکتی؟
البته تا اونجایی که یادم میاد نکسوس های الجی و سامی خیلی بهتر از نکسوس موتورولا تو بازار پیدا میشدن