ریماک S؛ سوپر اسپرت الکتریکی که می تواند بوگاتی شیرون را شکست دهد
پیش از شروع نمایشگاه ژنو برایتان از نسخه تولیدی شرکت ریماک به عنوان یک ابرخودرو تمام برقی گفتیم. حال این شرکت نوپا دست به تولید کانسپت جدیدی زده است که در بخش شتاب گیری آمده ...
پیش از شروع نمایشگاه ژنو برایتان از نسخه تولیدی شرکت ریماک به عنوان یک ابرخودرو تمام برقی گفتیم.
حال این شرکت نوپا دست به تولید کانسپت جدیدی زده است که در بخش شتاب گیری آمده تا جدیدترین محصول شرکت معظم بوگاتی را با چالشی اساسی روبه رو کند.
اگر نگاهی به مدل S P90D شرکت تسلا داشته باشید درخواهید یافت که این خودرو در حالت رانندگی Ludicrous می تواند 762 اسب بخار قدرت و 713 lb-ft گشتاور را تولید کند.
حال فکر کنید که یک خودروی برقی وارد کارزار شود که دوبرابر این مقدار قدرت تولید کند و گشتاور تولیدی آن هم معادل 1327 lb-ft باشد.
مدل مفهموی و جدید شرکت ریماک با نام S آمده تا خواب خوراک باقی ابرخودروسازها را برباید. کانسپت جدید نسبت به مدل قبلی یعنی one، بزرگ تر است و ظاهر یک خودروی مسابقه ای را به خود گرفته است.
این شرکت کروات به دنبال این است که ثابت کند می تواند ابرخودروهای برقی تولید کند و نشان دهد که ابرخودروهایش به خوبی قابل استفاده هستند.
سال گذشته در رقابت های Pikes peak که یک مسیر کوهستانی به طول 12.4 مایل است شرکت ریماک به کمک یک نسخه پرتوتایپ توانست سریع تر از هر خودروی موتور احتراق داخلی دیگری در تاریخ طی کند که دست آورد بزرگی برای شرکت ریماک بود.
ریماک اعلام کرده که مدل مفهومی جدید این شرکت در عرض 2.5 ثانیه از صفر به 100 می رسد و تنها 5.6 ثانیه زمان نیاز دارد تا به سرعت 200 کیلومتر بر ساعت را لمس کند یعنی در حدود یک ثانیه سریع تر از بوگاتی شیرون.
این خودرو همچنین در عرض 13.1 ثانیه به سرعت 300 کیلومتر برساعت می رسد در حالی که شیرون 0.5 ثانیه زمان بیشتری لازم دارد.
گرچه در بخش حداکثر سرعت کانسپت s نمی تواند با شیرون رقابت کند و بیشینه سرعت آن 363 کیلومتر بر ساعت اعلام شده.
با استفاده از سیستم هوشمند انتقال گشتاور به چرخ ها، هر چرخ قدرت مشخصی را به صورت مستقل دریافت خواهد کرد و این قدرت عظیم به کمک یک جعبه دنده دو سرعته دبل کلاچ انتقال داده می شود. د
ر بحث تولید نیروی رو به پایین، با کمک اسپیلیتر عظیم در جلوی خودرو، چرخ های جلویی قبل از آن که هوا به هفت سیستم خنک کننده که برای حفظ عملکرد باتری در خودرو کارگذاشته شده اند برسد به لطف قطعات آیرودینامیکی و تولید حجم زیادی از DOWN FORCE زمین فشرده می شوند.
این خودرو با وجود این که 50 کیلوگرم از نسخه مفهموی one سبک تر است اما همچنان در دسته سنگین وزن ها قرار می گیرد.
وزن 1.800 کیلوگرمی در نسخه مفهومی نشان دهنده وزن زیاد مجموعه تولید نیرو و ذخیره سازی انرژی یعنی باتری ها هستند.
گرچه به دلیل قدرت بسیار زیاد این مدل مفهومی، نسبت نیرو به وزن آن به رقم 768 اسب بخار به ازای هر تن می رسد که از دیگر ابرخودروهایی چون لفراری، مک لارن P1 و پورشه 918 اسپایدر بیشتر است.
در هر صورت باید منتظر ماند و دید که آیا روزی شاهد نسخه تولیدی از این مدل مفهومی خواهیم بود یا خیر.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
چرا صحبتی از میزان مصرف نکردید؟
خودرو های سوختی هم اینده ی خوبی دارند اینطور نیست راحت خودروی برقی جای گزین بشند
با توجه به الیاژها و ماده های جدید میشه با بردن کپسول اکسیژن قدرت موتور رو به 10 برابر افزایش داد
میشه در کنار خودرو های بنزینی هوای پاک هم داشت فرقش اینه با تکنولوژی های دید الایندگی کمی تولید میکنند و درصد بالای بازار خوروهای برقی تشکیل خواهند داد و دستگاهایی هست که دی اکسید کربن هوا رو میگیرند جدیدن هم تبدیل دی اکسید کربن به سوخت متانول فراهم شده
خیلی مشتاقم روزی برسه همه خودروها برقی بشه و برای مصرف عادی بهینه بشن
چه از لحاظ قیمت چه از لحاظ حفظ باتری و شارژ سریع
فکر نکنم زیاد طول بکشه تا به این فاکتورها برسن اما قطعا تا همه گیر شدنش زمان زیادی باقی هست
اگر این اتفاق بیوفته قطعا زمینی پاکتر خواهیم داشت
خیلی خوشحالم اینده ازان خودروهای برقی و هیبریدیه .. در کنار نیروگاههای هرچن بیشتر انرژی پاک و خودروهای ب قی و هیبریدی یه حرکت قاطع برای مبارزه با گرمایش زمین هست و الودگی هم در شهرهای بزرگ و حتی شهرهای کوچک که بین کوه محصور هستن از بین میره .. با توسعه باتریها و افزایش تولید ابرخازنها دیگه همه چیز نور علی نور میشه .. الان در استانه ی یک امقلاب بزرگ در صنعت خودرو و انرژیهای نو هستیم..