
قیمت آیفون های نسل بعدی اپل لو رفت؛ اشاره دوباره به مدل پایه 32 گیگابایتی و آیفون پرو
تقریبا دو ماه تا زمان معرفی آیفون های نسل بعد که احتمالا قرار است آیفون 7 نامیده شوند فرصت باقی مانده است و دانسته های ما در مورد این تلفن همراه بسیار است. گرچه این ...

تقریبا دو ماه تا زمان معرفی آیفون های نسل بعد که احتمالا قرار است آیفون 7 نامیده شوند فرصت باقی مانده است و دانسته های ما در مورد این تلفن همراه بسیار است. گرچه این اطلاعات عمدتا مکمل یکدیگر نیستند و گهگاه ضد و نقیض بوده اند اما به هر حال اشاره چند باره به یک سری ویژگی ها سبب شده تا باور کنیم این ها در آیفون بعدی هستند.
حالا اطلاعات جدیدی توسط چینی ها منتشر شده که قیمت دستگاه در تمامی مدل ها را نشان می دهد. همانطور که از تصویر زیر و اطلاعات منتشر شده پیداست، مدل پایه آیفون های نسل بعد 16 گیگابایتی نخواهد بود و در عوض اپل 32 گیگابایت را انتخاب کرده است.
شخصی که این اطلاعات را منتشر کرده مدعی شده که به ترتیب، هر کدام از این قیمت ها مربوط به حافظه های 32، 64 و 256 گیگابایتی است که این یعنی Base Model یا همان مدل پایه 32 گیگابایتی خواهد بود.
مسئله بعدی به آیفون پرو باز می گردد که یک بار دیگر نام آن را در کنار آیفون 7 و آیفون 7 پلاس می بینیم و اگر این قیمت ها دقیق باشد، احتمالا این دستگاه در حالت 32 گیگابایتی، قیمتی در حدود 900 دلار خواهد داشت.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
نگران نباش ما مردم روشن فکر و با شعوری داریم از نون شبشون میزنن 900 دلاری میخرن
واسه ما میشه سه میلیون و پونصد واسه آمریکایی ها و چینی ها و اروپایی ها میشه 900 دلار ، منظورم اینه 900 دلار مال ما خیلی هست ولی واسه اروپایی ها و آمریکایی ها با حداقل درآمد ماهیانه 5 هزار دلار چیزی نیست .
در هر صورت یک پنجم درآمدشون میشه، کلا 900 دلار قیمت بالایی هست ربطی به اینجا و اونجا نداره
اونا که مثل ما مجبور نیستن آنلاک بخرن که این قیمت ها مربوط به نسخه ی آنلاک آیفون هست و آمریکایی ها با یه قراردا یک یا دو ساله با یه اپراتور مثلat&t میتونن اونو با قیمت کمتری و قسط بندی شده بخرن . و هر موقع آیفون جدید اومد میرن دفتر اپراتور و جدیدش رو میگیرن