ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

Very satisfied Satisfied Neutral Dissatisfied Very dissatisfied
واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

جدیدترین اخبار و روندهای دنیای فناوری را با نگاهی دقیق و حرفه‌ای، در کانال تلگرام دیجیاتو دنبال کنید.

ورود به کانال تلگرام دیجیاتو
نرم افزار و اپلیکیشن

ادوارد اسنودن پیام رسان Allo گوگل را ابزاری برای نظارت همگانی خواند

پیام رسان Allo که برای نخستین بار در کنفرانس توسعه دهندگان I/O سال جاری میلادی معرفی گشت، بالاخره چندی پیش عرضه شد و به دست مخاطبان رسید. اخیراً ادوارد اسنودن، کارمند سابق سازمان اطلاعات مرکزی ...

شایان ضیایی
نوشته شده توسط شایان ضیایی تاریخ انتشار: ۲ مهر ۱۳۹۵ | ۰۹:۳۰

در دیجیاتو ثبت‌نام کنید

جهت بهره‌مندی و دسترسی به امکانات ویژه و بخش‌های مختلف در دیجیاتو عضو ویژه دیجیاتو شوید.

عضویت در دیجیاتو

پیام رسان Allo که برای نخستین بار در کنفرانس توسعه دهندگان I/O سال جاری میلادی معرفی گشت، بالاخره چندی پیش عرضه شد و به دست مخاطبان رسید. اخیراً ادوارد اسنودن، کارمند سابق سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا که احتمالاً شناخته شده ترین افشاگر حال حاضر جهان به شمار می رود، به مردم هشدار داده که اپلیکشن Allo را از روی موبایل خود پاک کرده و دیگر هیچوقت به سمت آن نروند.

اسنودن به تازگی حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی توییتر را به دست گرفته و از مردم خواسته به هیچ وجه با اپلیکیشن Allo به چت با دوستان خود نپردازند؛ وی در ادامه این اپلیکیشن را ابزار نظارت همگانی گوگل خوانده است.

هنگامی که گوگل Allo را در کنفرانس I/O معرفی کرد، به مخاطبان اطمینان داد که هیچ یک از اطلاعات مربوط به پیام های خصوصی کاربران، به سرورهای اهالی مانتین ویو راه نخواهند یافت. گوگل همچنین افزود که اطلاعات جمع آوری شده به صورت ناشناخته خواهند بود و هیچ کس قادر به یافتن تولیدکننده محتوا نیست. چنین وعده هایی سبب شد تا تصور کنیم Allo اپلیکیشنی فوق العاده برای امنیت اطلاعات کاربران خواهد بود.

Allo 3-w600

با این همه، دستیار مبتنی بر هوش مصنوعی اپلیکیشن Allo، برای درک خواسته های کاربران، نیازمند خواندن پیام های آن ها است. و اگر دستیار اپلیکیشن، پیام های شما را بخواند، یعنی گوگل هم قادر به مطالعه آن ها هست. به بیان واضح تر اطلاعات شما در دسترس اهالی مانتین ویو قرار دارند و سازمان هایی مانند آژانس امنیت ملی ایالات متحده با دریافت جواز لازم، قادر به دستیبابی به این اطلاعات هستند.

طبیعتاً Allo تفاوت زیادی با سایر اپلیکیشن های پیام رسان فعلی ندارد و محتویات آن از طریق اتصال امن HTTPS منتقل می شوند؛ بنابراین می توانید مطمئن باشید که هکرها احتمالاً به این محتویات دست نمی یابند. اما گوگل و بسیاری از سازمان های دولتی، به آسانی قادر به بررسی اطلاعات شخصی شما هستند.

همانطور که اسنودن خاطر نشان کرده، روند دریافت مجوز و بررسی اطلاعات کاربران، کار چندان دشواری برای سازمان های دولتی به حساب نمی آید. علاوه بر این، شیوه جمع آوری اطلاعات Allo به گونه ای است که یافتن کاربر را تسهیل می کند. ناگفته نماند که Allo همانند پیام رسان محبوب اسنودن، یعنی Signal، از «حالت ناشناخته» (Incognito Mode) بهره می برد اما این گزینه به صورت پیش فرض فعال نیست.

در هر صورت، ادوارد اسنودن عقیده دارد که با در نظرگیری Allo به عنوان یک محصول، اپلیکیشن پیام رسان گوگل ریسکی نیست که ارزش امتحان کردن را داشته باشد و بهتر است از آن فاصله بگیرید.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (33 مورد)
  • سینا اکبری
    سینا اکبری | ۲ مهر ۱۳۹۵

    دیگه اینم دیگه زیادی... بعدشم گوگل برای تجزیه تحلیل از اطلاعات استفاده میکنه.

  • nostalgia darvari
    nostalgia darvari | ۲ مهر ۱۳۹۵

    حالا مگر تو پیام های ما چه چیزهای رد بدل میشه ،که اینقدر مهم باشه بذار گوگل بخونه ،خودش خجالت میکشه میره کنار

  • àìđįņ_țhŕ
    àìđįņ_țhŕ | ۲ مهر ۱۳۹۵

    چشم آقای اسنودن
    تو گفتی ما هم گوش کردیم?

  • مسافر
    مسافر | ۲ مهر ۱۳۹۵

    باز مترسک سر جالیز تشریف آوردن. ?

  • alireza_asol
    alireza_asol | ۲ مهر ۱۳۹۵

    اگه بخوای از اون رباط استفاده کنی قبلش خود برنامه اطلاع میده که باید به متن پیام ها دسترسی داشته باشه و باید بهش اجازه بدی.
    میشه ازش استفاده نکنی

  • Mehdia_St
    Mehdia_St | ۲ مهر ۱۳۹۵

    چیزی جز نظر شخصی نیستش شایدم درست بگه ولی اینطوریه هیچ پیام رسانی امن نیست کلا اصلا استفاده نکنیم دوستان استفاده کنید اینطوری باشه نباید هیچ سرویس گوگل رو استفاده نکنیم ! اینو بدونینن وقتی وارد یه برنامه پیام رسان میشین مطمعن باشید اگه بخوان بخونن هم میتونن بخونن ربطی هم نداره چه شبکه اجتماعی باشه . یا وه امنیتی همش کشکه تلکرام نمونه مشابه گفتن اطلاعات ۲۰ میلیون ایرانی شمارشون هک شد آخرش چی شد ! اسنودن راست میگه تلگرام گیر میداد . یا همین اینیستا رو‌ببینین همه دارن گالری خانوادگی ازش استفاده میکنن !

    • Meysam-Tn2
      Meysam-Tn2 | ۲ مهر ۱۳۹۵

      اینیستا ؟؟؟??پیامت لایک

  • Pooya BK
    Pooya BK | ۲ مهر ۱۳۹۵

    لوگوی الو رو هم دقت کنید شکل سوراخ دماغ فراماسونر هاست...

    • shayankia
      shayankia | ۲ مهر ۱۳۹۵

      هی بترکی! ??????

    • مهمان ناخوانده11
      مهمان ناخوانده11 | ۲ مهر ۱۳۹۵

      داداش تو کلا از مرحله پرتی...این توهم جاسوسی تازگیا جا افتاده که مثلا فلان اپ شبیه فلان علامت شیطان پرستی و....هر چرت و پرتی رو گوش ندا

  • mehrdad
    mehrdad | ۲ مهر ۱۳۹۵

    این اسنودن هم شورشو دراورده دیگه
    هر اپلیکیشن میاد این اقا میگه از سیگنال استفاده کنین
    من از خدامه کل زندگیمو بدم دولت امریکا
    اما اسم استانمو حتی ندم بعضیا...

  • Ali Mbi
    Ali Mbi | ۲ مهر ۱۳۹۵

    اسنودن بخاطر پیام رسان سیگنال خودش این حرفارو زده ?

  • james james
    james james | ۲ مهر ۱۳۹۵

    خیلییییی جالبه برای یه کاربر عادی توی ایرا چرا باید مهم باشه که گوگل چتاشو بخونه؟؟؟؟ بابا بس کنید دیگه باور کنید هیچچچچچ سازمانی پول و وقتش رو نمیذاره تا چت های پر محتوای ایرانی ها رو ببینه :))))) کاربر عادی همه جا هست و مهم نیست اصلا یکم واقع بین باشید چت های کاربران عادی مهم نیست حالا گوگل بخونه یا یه سازمان اطلاعاتی

    • بهمن آریا
      بهمن آریا | ۲ مهر ۱۳۹۵

      اتفاقا فلسفه وجودی تمام اپلیکیشن ها و برنامه های شبکه اجتماعی مهندسی اجتماعی ساخته میشن، و با تحلیل و بررسی همین پیامهایی به نظر بی اهمیت، و نقشه ها و تصمیم های مهم رو می گیرن

نمایش سایر نظرات و دیدگاه‌ها
مطالب پیشنهادی