مروری بر قسمت سوم گرند تور؛ آرامش پس از طوفان
پس از بازگشتی با شکوه در اپیزود اول و انجام عملیاتی سراسر طنزآمیز در اپیزود دوم، قسمت سوم مجموعه گرند تور با عنوان اپرا، هنر و دونات (Opera, Arts and Donuts) در دوم دسامبر پخش ...
پس از بازگشتی با شکوه در اپیزود اول و انجام عملیاتی سراسر طنزآمیز در اپیزود دوم، قسمت سوم مجموعه گرند تور با عنوان اپرا، هنر و دونات (Opera, Arts and Donuts) در دوم دسامبر پخش شد. این بار چادر برنامه در شهر بندری ویتبای انگلستان دایر شده بود و در واقع سه مجری برای اولین بار پس از خروج از تاپ گیر به سرزمین مادری خود بازگشته بودند.
طبق انتظار برنامه با هیجان سه مجری و در زیر بارش باران آغاز شد. پس از شوخی های همیشگی آنها در استودیو، این سه به ایتالیا رفته و با انتخاب خودروهای مورد علاقه خود تور بزرگی را در شهرهای این کشور زیبا ترتیب دادند.
خودروی انتخابی کلارکسون جدیدترین ساخته استون مارتین یعنی DB11 با موتور 600 اسب بخاری و اتومبیل انتخابی می یک دستگاه رولزرویس دان (Dawn) با موتور 560 اسب بخاری بود؛ هموند هم با یک دستگاه داج چلنجر هلکت SRT با قدرت 707 اسب بخار و دو کامیون که پر از لاستیک برای دود کردن بودند، به آنها ملحق شد!
از اینجا به بعد برنامه روندی نسبتا یکنواخت به خود گرفته و بیشتر شاهد مناظر رویایی مخصوصا در منطقه تاسکنی (Tuscany) هستیم. البته مانند همیشه، در طول سفر سه مجری مدام خودروها همدیگر را مورد تمسخر قرار می دادند که در این بین رنگ خاص خودروی کلارکسون بیشتر دست مایه طنز قرار گرفته بود.
می و هموند تاکید داشتند که رنگ خودروی وی قهوه ای است! در حالی که کلارکسون زیر بار نرفته و آن را گونه ای خاص از رنگ نارنجی می نامید! انجام دونات و بازی هموند با پدال گاز چلنجر و غرش گوش خراش موتور آن نیز باعث شد که دوستانش در طول مسیر وی را بی فرهنگ خطاب کنند!
کری خوانی این دو نهایتا باعث شد که آنها به پیست مسابقه رفته و با خودروهای خود بهترین زمان یک دور را ثبت کنند که در انتها کلارکسون با اختلافی ناچیز برنده شد.
در بخش Conversation Street که جانشین بخش اخبار تاپ گیر شده، کلارکسون و هموند حسابی از خجالت رنو کجار و نیسان جوک درآمده و تا می توانستند آنها را مسخره کردند! ب ام و نیز از طعنه های سه مجری بی نصیب نمانده و بخاطر عدم تولید کانسپت 2002 Hommage سرزنش شد!
در ادامه بخش دوم از تور بزرگ در ایتالیا پخش شد که جز مناظر زیبای ایتالیا نکته چندان جذابی نداشت و مجریان به تعریف و تمجید خودروهای خود پرداختند. پس از رسیدن به مقصد نهایی یعنی ونیز، تور بزرگ سه مجری که منعکس کننده نام برنامه نیز بود، به پایان رسید. نکته ای که به نظر می رسید عوامل برنامه قصد تاکید بر روی آن را دارند به تفاوت شخصیت مالکین خودروهای عضلانی آمریکایی و مالکین خودروهای لوکس انگلیسی مربوط می شد.
بخش مهمان معروف برنامه نیز این بار به کشتن سایمون پگ اختصاص پیدا کرد! در انتهای برنامه این بار نوبت خودروی جنجالی گوگل بود که طراحی آن مورد تمسخر قرار گرفت!
در این بخش کلارکسون از اتومبیل خودرانی که خود طراحی کرده بود رونمایی کرد! پس از گپ و گفتی کوتاه معلوم شد که هدایت کننده این خودرو مهاجری رومانیایی است که در زیر بدنه پنهان شده است. صحبت هایی که در این حین رد و بدل شد می تواند انتقادهای زیادی برای کلارکسون و مجموعه گرند تور داشته باشد؛ اتفاقی که در مجموعه تاپ گیر نیز چند بار رخ داد و توهین های کلارکسون به ملیت های مختلف جنجال های زیادی به پا کرد.
اپیزود سوم گرند تور اگر چه بسیار بیشتر از اپیزود دوم به یک مستند خودرویی شباهت داشت، اما گشت زدن در خیابان ها و جاده های زیبا با خودروهای لوکس یا سریع به تنهایی برای جذب یا حفظ مخاطب کافی نیست. این اپیزود بسیار کم هیجان تر و آرام تر از قسمت اول و دوم بود؛ شاید هم این دو قسمت بیش از حد پرهیجان و جذاب بودند و باعث شکل گرفتن انتظاراتی بسیار بالا در بینندگان شده اند. انتظاراتی که می توانند گرند تور را با چالشی جدی مواجه کنند، زیرا مخاطبین دوست دارند هر هفته اپیزودی بهتر یا حداقل هم تراز با قسمت های آغازین تماشا کنند.
در پایان این قسمت هموند و می با نابود کردن خانه جرمی (به دلیل باخت در شرط بندی قسمت اول) و یک انفجار پرهزینه دیگر به برنامه خاتمه دادند.
به هر ترتیب قسمت سوم گرند تور با تمام نقاط قوت و ضعفش کماکان جذاب و دیدنی بود، به شرط آنکه بینندگان کمی حوصله به خرج دهند!
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
قسمت اول عالی بود ، قسمت دوم که کلا داشتن فیلم لبه فردا تام کروز رو مسخره میکردن ، این قسمت هم میتونم بگم بد بود ، کلا من با قسمت های ساخت بی بی سی حال میکردم ، مهمون دعوت میکردن ، مهمون از ماشینهایش میگفت ، دوبله شیرین بی بی سی بود و این که این سه مجری تو بی بی سی پر هیجان تر و حساب شده تر کار میکردن
انقدر دو قسمت اول پر هیجان و با خط سیر سریعی بود که این قسمت اینطور آروم به نظر میاد، کسی که دو قسمت اول رو ندیده باشه با نظر شما موافق نیست و بازم براش هیجان انگیزه
تلاشتون برای جذب مخاطبهای این مجموعه واقعا قابلتحسینه و خسته نباشید میگم خدمتتون، فقط یه چیزی رو نمیتونم هضم کنم. اینکه تو این سری مقالات دقیقا چیکار میکنید؟! نه تحیلی نه چیزی، فقط روندش رو توضیح میدید که ابدا لذتی نداره خوندنش. رک و پوسکنده گفتم که قشنگ منتقل کنم بهتون حسم رو. به نظرم اگه میخواید از طریق پستهای گرند تور بازدید جذب کنید، یا واسه دانلود بذاریدش یا اگه نه، یه سری مقالات تحلیلی ریزبینانه یا انتقادانه به بیبیسی تالیف کنید و یا مصاحبههای شخصیت های اصلی رو تو دیجیاتو منتشر کنین
با سلام و تشکر از نظرتون، این روز ها پخش هر قسمت از گرندتور اتفاق مهمی در جهان خودرو هست و اکثر سایت ها و نشریات و رسانه ها به نحوی پوشش میدن، مهمترین پرسش اینکه گرند تور می تونه جذابیت های تاپ گیر رو تکرار کنه یا نه ولی با پخش تنها 3 قسمت هنوز نمیشه تحلیل یا قضاوت دقیقی در این باره ارائه کرد. ما سعی می کنیم در این سری مطالب با مرور کوتاه هر قسمت روند برنامه رو تشریح کنیم، ضمنا مخاطبینی که برای دیدن و دانلودگرند تور مردد هستند می تونن با مد نظرقرار دادن این مطالب تصمیم گیری کنند.
اما همه این جواب شما دلیل بر این نمیشه که شما بیاید بعد از هر قسمت داستانش رو گزارشی بنویسید این کار نه حرفه آیه نه جذاب و در ضمن اینکار توی دنیا اسپویل محسوب میشه که همه میدونم کسی که ندیده چیزی دوست نداره کسی بشینه براش تعریفش کنه
ما طبیعتا نمیخوایم برنامه رو اسپویل کنیم اما وقتی برنامه بیش از حد کم موضوع باشه حتی گفتن سر خط موضوعات به شکل تیتر وار هم شبیه اسپویل کردن به نظر می رسه، از طرف دیگه مخاطب های پر و پاقرص برنامه هم نیازی نیست حتما این مطالب رو بخونن و بعد دانلود کنند می تونن طبق رویه همیشگی اول برنامه رو ببینند و بعد اگر نظری داشتن اینجا به اشتراک بگذارن