ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

همکاری انقلابی مایکروسافت و کوالکام: اجرای نسخه کامل ویندوز ۱۰ با پردازنده های ARM

چند هفته پیش خبر رسید که مایکروسافت به دنبال اجرای اپلیکیشن های مبتنی بر معماری x86 در ویندوز ۱۰ است. در آن خبر گفته شده بود که اهالی ردموند احتمالاً نتیجه این تلاش را در ...

امیر مستکین
نوشته شده توسط امیر مستکین | ۱۸ آذر ۱۳۹۵ | ۱۰:۳۵

چند هفته پیش خبر رسید که مایکروسافت به دنبال اجرای اپلیکیشن های مبتنی بر معماری x86 در ویندوز ۱۰ است. در آن خبر گفته شده بود که اهالی ردموند احتمالاً نتیجه این تلاش را در نسخه «Redstone 3» اعلام خواهند کرد.

ساعاتی پیش ولی مایکروسافت و کوالکام به شکل مشترک اعلام کردند که موفق شده اند نسخه کامل و دسکتاپ ویندوز ۱۰ را با استفاده از پردازنده های ARM و برابرساز اپلیکیشن های x86 اجرا کنند. به همین شکل چیپست های مجتمع اسنپدراگون، نخسیتن سیستم-بر-چیپ های موبایلی خواهند بود که از نسخه کامل ویندوز ۱۰ پشتیبانی می کنند.

البته باید به خاطر داشت که این اولین تلاش مایکروسافت برای استفاده از پردازنده های مبتنی بر ARM نیست. چند سال پیش مایکروسافت سیستم عاملی خلق کرد به نام ویندوز RT که با شکست مواجه شد. اکنون این شرکت یک برابر ساز برای نرم افزارهای x86 win32 توسعه داده که درون لایه های خود ویندوز جای گرفته و بدون اینکه متوجه شوید، می تواند اپلیکیشن هایی که بر مبنای معماری x86 نوشته شده اند را با پردازنده ARM اجرا کند.

1481173594_snapdragon-820-windows-10-arm_story

مزیت اصلی استفاده از پردازنده های مبتنی بر تکنولوژی ARM، افزایش قابل توجه عمر باتری دستگاه است. چیپ های ساخت اینتل از مصرف باتری بالایی برخوردارند و در سال آینده و زمانی که ابزارهای ویندوزی با چیپ های موبایلی عرضه شوند، می توان شاهد افزایش شدید عمر باتری آنها بود.

«کریستیانو آمون»، معاون ارشد کوالکام امروز در همین رابطه گفت: «کوالکام اسنپدراگون اکنون سازگاری کاملی با ویندوز ۱۰ دارد و همین مسئله موجب انقلابی در نحوه استفاده از ابزارهای هوشمند و متصل به فضای ابری خواهد بود. چیپست های کوالکام در حال حاضر پیشرفته ترین قابلیت های پردازشی موبایلی را در جهان در اختیار دارند؛ قابلیت هایی مانند گیگابیت LTE، پشتیبانی حرفه ای از محتوای چند رسانه ای، یادگیری ماشینی و قابلیت های امنیتی. همه این ها با یک طراحی بدون فن و با عمر بالای باتری در اختیار کاربر قرار می گیرد.»

مایکروسافت اجرای فوتوشاپ را در کامپیوتری که به «ویندوز ۱۰ Enterprise» مجهز بود و از اسنپدراگون ۸۲۰ استفاده می کرد نمایش داد. این شرکت همچنین خاطر نشان کرد که سازندگان ابزارهای ویندوزی می توانند از چیپست های اسنپدراگون برای اجرای ویندوز ۱۰ بهره گیرند. از طرفی با نمایش دادن اجرای فوتوشاپ، مایکروسافت به شکل غیر مستقیم اعلام کرد که قرار نیست صرفاً اپ های ساده ویندوز برای این معماری آماده شوند.

مایکروسافت همچنین اشاره ای غیر مستقیم به کامپیوترهای مبتنی بر ویندوز ۱۰ با قابلیت تماس تلفنی کرد که برخی این مورد را اشاره ای به «سرفس فون» می دانند.

انتظار می رود که نخستین دستگاه های ویندوزی مجهز به چیپست های اسنپدراگون در نیمه دوم ۲۰۱۷ از راه برسند و در آن زمان ابزارهای اینچنینی از اسنپدراگون ۸۳۵ بهره خواهند گرفت.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (25 مورد)
  • Me.n.KHOF4SH
    Me.n.KHOF4SH | ۲۱ آذر ۱۳۹۵

    یه چرت و پرتی گفتن که واقعا خنده داره! فقط خواستن سر و صدا کنن. من با i7 3770 و 8 گیگ رم، لپ تاپم رو رزولوشن 300 کارای سنگینم لگ میزنه. احتمالا منظورشون فقط اجرا کردن ویندوز و فتوشاپ بوده!

  • M o h s e n
    M o h s e n | ۱۸ آذر ۱۳۹۵

    بعد از تجربه ناخوشایند RT ، این یکی واقعا خارق العاده ست ؛ فقط خدا کنه که دیوایس هاش بیش از حد متکی به ذخیره سازی ابری نباشه چون عملا به درد ما تو ایران نمیخوره که بعید میدونم مایکروسافت از حافظه غافل بشه.
    خلاصه به قول مکزیکی ها :
    اِس فانتاستیکو ...

  • حسن
    حسن | ۱۸ آذر ۱۳۹۵

    پشمام

  • امیرحسین زنگنه
    امیرحسین زنگنه | ۱۸ آذر ۱۳۹۵

    احسنت. مایکروسافت خیلی داره تلاش میکنه خلاقیت به خرج بده. نسبت به چندین سال قبل اصن یه چیز دیگه شده. خیلی خوشم اومد واحد تحقیق و توسعش خیلی فعاله ?

نمایش سایر نظرات و دیدگاه‌ها
مطالب پیشنهادی