استرس یا افسردگی؛ کار کردن چه تاثیری روی شما دارد؟
کارآفرینی فشارهای منحصر به فردی دارد و با قطعا با مشاغل اداری فرق می کند. این نوع فعالیت، ریسک پذیر است و ساعت های کاری زیادی را می طلبد، در نتیجه استرس بیش تری نسبت ...
کارآفرینی فشارهای منحصر به فردی دارد و با قطعا با مشاغل اداری فرق می کند. این نوع فعالیت، ریسک پذیر است و ساعت های کاری زیادی را می طلبد، در نتیجه استرس بیش تری نسبت به دیگر کارکنان بر فرد وارد می شود.
در مطالعات جدید، حقایق جدیدی راجع به عوارض روانی کارآفرینی بدست آمده است؛ برای نمونه مشخص شده که سه چهارم کارآفرینان با مشکلات روانی دست و پنجه نرم می کنند و تقریبا نیمی از آن ها سابقه ی افسردگی یا اضطراب داشته اند.
از آن جایی که جامعه همیشه موفقیت و دستاوردها را تکریم و تحسین می کند؛ انسان ها ترجیح می دهند راجع به مشکلات روانی شان صحبت نکنند.
خوشبختانه اما جامعه تغییر یافته است. اکثر رهبران برجسته در مورد مشکلات روانی شان از جمله اختلال دو قطبی، اضطراب و وسواس صحبت می کنند؛ به عبارت دیگر، فرهنگ سکوت در مورد بیماری های روانی در قلمرو کسب و کار به تدریج در حال از میان رفتن است و همزمان با آن، خجالت به خاطر مطرح کردن این مشکلات با پزشک نیز کمرنگ تر شده.
اگر شما در گذران پستی ها و بلنندی های کارآفرینی هستید، در ابتدا بدانید که تنها نیستید. خیلی ها مانند شما هستند و روزهایی برای شان پیش می آید که گویی در عرش و یا بر فرش هستند.
درمان مشکلات روانی زمان می برد و مراجعه به دکتر متخصص آن ضروری است.
اولین مورد مهم در کار سلامت شما است و نخستین قدم برای این منظور، دانستن وضع عمومی بدن تان است. اگر نگران سلامتی روان تان هستید نکات زیر را مطالعه بفرمایید:
نشانه ها:
تشخیص خستگی از مشکل روانی زمانی که فرد به کار در محیط های پرفشار عادت داشته باشد؛ سخت می شود. اما میان استرس های روزانه ی نرمال و بیماری روانی تفاوت هایی وجود دارد.
عموما استرس موقتی و کوتاه مدت است. زمانی که علائم آن بیش از دو هفته طول بکشد، فرد متوجه می شود که با مشکل روانی مواجه شده است. احساسات منفی که مانند موارد زیر شدید، دائمی و مخل کارهای روزانه هستند را باید جدی گرفت:
- از دست دادن آزادی: احساس نا امیدی و عدم توانایی در غلبه کردن به مشکلات
- شکست در روابط اجتماعی: شرکت نکردن در رویدادهای اجتماعی، خانوادگی یا دوستانه
- نداشتن زندگی پربار: تغییر الگوی خواب و غذا و بی علاقگی نسبت به کارهای گذشته
- پریشانی شخصی: تغییر نیافتن آرا و افکار، نگرانی، خشم و احساس گناه
اگر هر کدام از موارد بالا بر فرد عارض شود باید به دکتر مراجعه کند. این مشکلات را با توجیهاتی مانند: روزهای سختی داشته ام و ... نباید رفع کرد. اگر شما یکی از این موارد را دارید به آنها بی توجه نباشید و مهم تر از همه به سلامتی روان تان توجه زیادی کنید.
درمان مناسب به خود را بیابید:
برخی از متخصصان 400 نوع متفاوت درمان را به کار می گیرند؛ پس شناخت راه مناسب درمان فرد، زمان بر است. گاهی نیز از دارو استفاده می شود.
قبل از انتخاب پزشک معالج خود، حتما در مورد شیوه درمانی مدنظرش مشاوره بگیرید تا مطمئن شوید که بهترین روش را برای شما در نظر گرفته است. اگر به دنبال فردی هستید که چالش های کارآفرینی را درک کند، بهتر است قبل از شروع درمان از وی در مورد تجربیاتش در درمانی افرادی با مشکل مشابه سوال نمایید.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
به موقع بود این پست، لازمش داشتم
ممنون