ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

کسب و کار

هرکدام از این پنج اشتباه، کسب و کار شما را با شکست مواجه می کند

هدف نهایی هر کارآفرین، این است که کارش را وسعت دهد و منفعت کسب کند، عملی که به هیچ وجه آسان نیست. برای موفقیت در هر کاری، باید استراتژی خاصی اتخاذ شود. گاهی اکثر کارآفرینان ...

لیلا حیدری
نوشته شده توسط لیلا حیدری | ۱۱ بهمن ۱۳۹۵ | ۱۵:۰۰

در دیجیاتو ثبت‌نام کنید

جهت بهره‌مندی و دسترسی به امکانات ویژه و بخش‌های مختلف در دیجیاتو عضو ویژه دیجیاتو شوید.

عضویت در دیجیاتو

هدف نهایی هر کارآفرین، این است که کارش را وسعت دهد و منفعت کسب کند، عملی که به هیچ وجه آسان نیست. برای موفقیت در هر کاری، باید استراتژی خاصی اتخاذ شود.

گاهی اکثر کارآفرینان با اینکه رویکرد درستی دارند و بهترین تصمیمات را می گیرند، اما اشتباهاتی می کنند که باعث می شود نتیجه ی کار خلاف انتظارات شان شود.

در زیر به اشتباهاتی اشاره می شود که با درس گرفتن از آنها، می توانید موفقیت چشمگیری را در کسب و کار خود پیدا کنید.

  1.  نادیده گرفتن شکایت و نظر مشتری

Sadiq Samji مدیرعامل شرکت Allure HBF (تولیدکننده ی محصولات طبیعی مو) می گوید:

به حرف مشتری های تان گوش دهید و از آنها درس بگیرید. تا زمانی که از رضایتمندی مشتری مطمئن نشدید به فکر توسعه ی کار نباشید.

عاملی که موفقیت یا شکست محصول شما را رقم می زند، مشتری است. بر اساس تحقیقات در پس هر مشتری که شکایت می کند، 26 تای دیگر ناراضی هستند اما ساکت هستند. به عبارتی دیگر با نادیده گرفتن یک مشتری شاکی، 26 تای دیگر را نیز از دست می دهید.

فقط کافی است تصور کنید چه اوضاعی می شود اگر نارضایتی این 27 مشتری به دیگران نیز برسد. شرایطی ایجاد کنید که همه ی مشتری ها بتوانند به راحتی نظرشان را بگویند. هرگز تقاضاها و پیشنهادات آنها را نادیده نگیرید.

  1. منفعت-محوری

قطعا هدف هر کسب و کاری سودآوری است. اما قرار دادن سود به عنوان تنها اولویت، اشتباه بزرگیست. معمولا این صاحبان کار محصول بی کیفیت خود را در یک بسته بندی مجلل عرضه می کنند، اما با این وجود نیز نمی توانند موفق شوند.

اگرچه این کسب و کارها سود فوری بدست می آورند، اما پایدار نمی مانند. هیچ کس پولی که به زحمت درآورده را خرج کالای بی کیفیت نمی کند. زمانی که مشتری ها از بی کیفیتی این کالاها باخبر شوند، نه تنها خودشان دیگر از آن استفاده نمی کنند، بلکه نظر منفی شان باعث عدم مراجعه ی دیگر مشتری ها نیز می شود.

به جای فروش بیشتر به کیفیت خوب کالا فکر کنید. آنقدر کیفیت را بالا ببرید که مشتری به هر قیمتی به مغازه ی شما بیاید و تعداد بیشتری از آن را بخرد.

  1. انتظار برای شروع خوب

اکثر کارآفرینان مشتاق متاسفانه برای شروع کار منتظر بهترین فرصت و امکانات می مانند، اما با مطالعه ی زندگی کارآفرینان بزرگی مانند وارن بافت، بیل گیتس، جف بزوس و دیگران می بینیم که نه تنها هیچ کدام از ابتدا همه ی منابع را نداشته اند، بلکه از کارهای ابتدایی مانند روزنامه فروشی شروع کردند.

حقیقت این است که هرگز زمان مناسب برای شروع کار وجود ندارد و اگر وجود داشته باشد همین الان است. بهترین راه برای شروع کار، آشنایی با اصول است. می توانید از طریق رسانه ها، کتاب ها و غیره، شرح زندگی افراد موفق را بخوانید و ببینید چگونه به آنجا رسیده اند.

  1. نادیده گرفتن علم

گاهی کارآفرینان فکر می کنند که دانش لازم برای تمام مسیر کارشان را دارند، در حالی که با گذر زمان، روش های متفاوت و جدیدتری از تبلیغات گرفته تا فروش محصول و ... ابداع می شود که اگر یک کارآفرین آنها را در نظر نگیرد، از قافله ی دیگر کارآفرینان جا می ماند.

برای رشد فروش و گسترش کار، باید تا می توانید از جزئیات رخ داده شده در کارتان باخبر شوید و رویکردهای استراتژیک اتخاذ کنید. مهارت های جدید یاد بگیرید و کتاب های نوشته شده توسط افراد موفقی را بخوانید که این مسیر را تجربه کرده اند. به روز باشید و در صورت نیاز دانش های جدید را فرا گیرید.

  1. تک روی کردن

برای یک کارآفرین مهم است که از مخارج اضافی چشم پوشی کند و تا می تواند با کارمندان کم، کار خود را شروع کند. اما نباید این گونه باشد که خود به تنهایی کار کند، زیرا در این حالت نیز موفق نخواهد شد.

کسب و کار موفق، بخش های متفاوتی از تولید تا بازاریابی را در بر می گیرد. اگر بخواهید برای کم کردن مخارج همه ی این کارها را یک نفره انجام دهید با شکست مواجه می شوید.

راه حل این است که برای قسمت های حیاتی و مهم، کارمندانی را استخدام کنید و هر چه کارتان وسعت پیدا می کند کارمندان بیشتری به آن اضافه کنید.

جمع بندی

جهان کسب و کار مانند زمین رزمی است که هر صاحب کاری به دنبال تعیین قلمرو است. اکثر استارتاپ ها از بین می روند زیرا از دانش عمومی باز می مانند. آنها متوجه اهمیت برخی کارهای کوچک نمی شوند و همان کارها موجب شکست شان می شود.

از اشتباهات بالا درس بگیرید. راه حل ها را به کار گرفته تا برند تان الگوی استارتاپ های دیگر شود.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی