بررسی موبایل های پرچمدار ۲۰۱۶ از نظر عملکرد عمر باتری
سرعت پردازش تلفن های هوشمند امروزی قبول نظر می رسد، کیفیت دوربین مناسب است و ظرفیت حافظه برای رفع نیاز بیشتر ما کفایت می کند، اما توسعه و پیشرفت باتری ها در سالهای اخیر به ...
سرعت پردازش تلفن های هوشمند امروزی قبول نظر می رسد، کیفیت دوربین مناسب است و ظرفیت حافظه برای رفع نیاز بیشتر ما کفایت می کند، اما توسعه و پیشرفت باتری ها در سالهای اخیر به اندازه ی دیگر بخش های تلفن های هوشمند نبوده و بر همین اساس، تقریباً از هرکس که بپرسید، مشتاقانه تمایل دارد یک تلفن هوشمند با عمر باتری بهتر در اختیار داشته باشد.
از طرف دیگر پیدا کردن تلفن های هوشمند مجهز به باتری قابل تعویض هر روز دشوار تر می شود، خصوصاً در پرچمداران، که چنین قابلیتی در آنها کاملاً نایاب شده و به اندازه ی موبایل های اقتصادی مرسوم نیست.
بر همین اساس کاربران برای افزایش عمر باتری موبایل خود، باید به استفاده از روش های جایگزین مثل پاور بانک روی آورند. اما هیچ کدام از ما دوست نداریم تلفن هوشمندی که به یک ابزار جانبی بزرگ و سنگین متصل است را در دست داشته باشیم، در نتیجه ترجیح می دهیم تلفن هوشمندی مجهز به بالاترین عمر باتری ممکن را خریداری نماییم.
با پایان سال 2016، تولید کنندگان اصلی، تازه ترین پرچمداران خود را به بازار عرضه و بروزرسانی های اولیه را برای رفع نواقص و نارسایی های ابتدایی آنها منتشر کرده اند، بر همین اساس فرصت مناسبی دست داده تا با دقت بیشتری تجربه کاربری این محصولات را از نظر عمر باتری، با یکدیگر مقایسه کنیم.
در ادامه ی این مطلب نگاهی داریم به عمر باتری موبایل های اخیر بازار با تمرکز با جذاب ترین پرچمداران عرضه شده در سال 2016.
پرچمداران عمده در سال 2016 به ترتیب ظرفیت باتری
- Huawei Mate 9 با ظرفیت 4000 میلی آمپر ساعت
- Samsung Galaxy S7 Edge با ظرفیت 3600 میلی آمپر ساعت
- Google Pixel XL با ظرفیت 3450 میلی آمپر ساعت
- LG V20 با ظرفیت 3200 میلی آمپر ساعت
- HTC 10 با ظرفیت 3000 میلی آمپر ساعت
- Xiaomi Mi5 با ظرفیت 3000 میلی آمپر ساعت
- Huawei P9 با ظرفیت 3000 میلی آمپر ساعت
- Xperia XZ با ظرفیت 2900 میلی آمپر ساعت
- iPhone 7 Plus با ظرفیت 2900 میلی آمپر ساعت
- iPhone 7 با ظرفیت 1960 میلی آمپر ساعت
پرچمداران عمده در سال 2016 به ترتیب اندازه نمایشگر
- Huawei Mate 9 با اندازه 5.9 اینچ
- LG V20 با اندازه 5.7 اینچ
- Google Pixel XL با اندازه 5.5 اینچ
- Samsung Galaxy S7 Edge با اندازه 5.5 اینچ
- iPhone 7 Plus با اندازه 5.5 اینچ
- Huawei P9 با اندازه 5.2 اینچ
- HTC 10 با اندازه 5.2 اینچ
- Sony Xperia XZ با اندازه 5.2 اینچ
- Xiaomi Mi 5S با اندازه 5.2 اینچ
- iPhone 7 با اندازه 4.7 اینچ
پرچمداران عمده در سال 2016 به ترتیب رزولوشن نمایشگر
- LG V20 با رزولوشن 1440 در 2560 پیکسل
- Google Pixel XL با رزولوشن 1440 در 2560 پیکسل
- Samsung Galaxy S7 Edge با رزولوشن 1440 در 2560 پیکسل
- HTC 10 با رزولوشن 1440 در 2560 پیکسل
- Xiaomi Mi 5S با رزولوشن 1080 در 1920 پیکسل
- Sony Xperia XZ با رزولوشن 1080 در 1920 پیکسل
- Huawei P9 با رزولوشن 1080 در 1920 پیکسل
- Huawei Mate 9 با رزولوشن 1080 در 1920 پیکسل
- iPhone 7 Plus با رزولوشن 1080 در 1920 پیکسل
- iPhone 7 با رزولوشن 750 در 1334 پیکسل
از بین رقبای مطرح، Mate 9 با فاصله بالاترین ظرفیت باتری را دارد، اما این تلفن هوشمند در عین حال به دلیل اندازه ی بزرگ در دسته ی فبلت ها قرار می گیرد و بر همین اساس باتری بزرگتری هم نیاز دارد.
اما بین موبایل های هوشمند با اندازه مرسوم کوچکتر، بالاترین ظرفیت باتری به Galaxy S7 Edge اختصاص دارد. این تلفن هوشمند ضمناً از نظر اندازه در رده های پایین تری است که نشان می دهد از نسبت مناسب تری بین ابعاد و ظرفیت باتری بهره می برد.
از طرف دیگر LG V20 از نظر اندازه پس از فبلت هوآوی قرار می گیرد و از نظر رزولوشن حتی بدون در نظر گرفتن نمایشگر دوم هم در صدر جدول است، آن هم در حالی که از نظر ظرفیت باتری جایگاهی بالاتر از چهارم ندارد، در نتیجه انتظار می رود برای رقابت با دشواری هایی روبرو گردد.
البته موارد دیگری هم از جمله قدرت پردازنده می تواند در میزان مصرف باتری دستگاه موثر باشند، اما این موضوع تا حد زیادی به میزان بهینه سازی های سخت افزاری و نرم افزاری هر سازنده بستگی دارد و بر همین اساس از لیست کردن رقبا بر اساس قدرت پردازش صرف نظر کردیم.
برای مقایسه دقیق عملکرد باتری پرچمداران اخیر، یک استفاده ی ترکیبی شامل 1 ساعت مکالمه، 2 ساعت پخش ویدیو و 3 ساعت وبگردی را در نظر گرفتیم تا مشخص شود پس از آن چقدر طول می کشد شارژ باتری هریک از رقبا به پایان برسد.
در این حالت گلکسی اس 7 اج می تواند تا 92 ساعت به فعالیت خود ادامه دهد، رقمی که نشان می دهد پرچمدار زیبای سامسونگ بین عمده ترین رقبای خود مقام نخست را در اختیار دارد و تا دو روز استفاده از این تلفن هوشمند با هر شارژ هم به هیچ عنوان دور از ذهن محسوب نمی شود.
مقام دوم با رقم 84 ساعت به Mi 5S شیائومی تعلق می گیرد که نسخه ی بهبودیافته از پرچمدار پیشین شرکت چینی به حساب می آید، هرچند همین افزایش قدرت سخت افزاری دستگاه عمر باتری مدل جدید را نسبت به نسل قبل از خود کاهش داده است.
در مقام سوم بالاخره به میت 9 هوآوی می رسیم که 4000 میلی آمپر ساعت در دل خود دارد و به راحتی می تواند در شرایطی که برای دستگاه تعریف کردیم، تا 82 ساعت به فعالیت خود ادامه دهد.
مقام چهارم و پنجم هم به نسخه ی بزرگ از موبایل های پرچمدار گوگل و اپل می رسد که نشان می دهد تولید همزمان سخت افزار و نرم افزار به دست یک سازنده ی واحد می تواند به مصرف انرژی بهینه تر منجر گردد، خصوصاً در مورد پلتفرم اپل که نیمی از ظرفیت رقبای اندرویدی برای فعالیت آن کفایت می کند.
بر اساس بنچمارک انجام گرفته و استفاده ی ترکیبی که تعریف کردیم، لیست نهایی مدت زمان عمر باتری هر محصول با هر شارژ به این شکل خواهد بود:
- Samsung Galaxy S7 Edge تا 92 ساعت (بررسی دیجیاتو)
- Xiaomi Mi 5S تا 84 ساعت
- Huawei Mate 9 تا 82 ساعت (بررسی دیجیاتو)
- Google Pixel XL تا 78 ساعت (بررسی دیجیاتو)
- iPhone 7 Plus تا 75 ساعت (بررسی دیجیاتو)
- Huawei P9 تا 75 ساعت (بررسی دیجیاتو)
- Sony Xperia XZ تا 72 ساعت (بررسی دیجیاتو)
- LG V20 تا 68 ساعت (بررسی دیجیاتو)
- HTC 10 تا 66 ساعت (بررسی دیجیاتو)
- iPhone 7 تا 61 ساعت (بررسی دیجیاتو)
البته باید توجه داشته باشید که رابط کاربری و معماری سخت افزار هر شرکت سازنده با دیگران متفاوت است، در نتیجه امکان دارد برای مثال نیم ساعت مرور وب روی یکی از تلفن های هوشمند 5 درصد از شارژ باتری را کاهش دهد و همین کار روی موبایلی دیگر تنها 1 درصد از عمر باتری کم کند.
بر همین اساس اگر میزان استفاده ی شما از وبگردی، پخش ویدیو روی نمایشگر و مکالمه نسبت به مقادیری که ما در نظر گرفتیم متفاوت باشد، احتمالاً با رده بندی متفاوتی هم روبرو خواهید شد.
اما اگر این میزان استفاده نیازهای روزمره ی شما را مرتفع می کند، می توانید نتایج ثبت شده را به عنوان معیار دقیقی برای مقایسه ی محصولات موجود مورد استفاده قرار دهید.
در پایان بد نیست اشاره کنیم که Xiaomi Mi Max هم در این تست حضور داشت و رقم 108 ساعت را ثبت کرد که کاملاً چشمگیر است و از عملکرد عالی این محصول نسبت به رقبا حکایت دارد، اما فبلت 6.4 اینچی شیائومی بزرگتر از آن است که بتوانیم آن را به شکل عمومی پیشنهاد دهیم.
در نتیجه این تلفن هوشمند را از گردونه ی رقابت خارج کردیم، اما اگر بالاترین عمر باتری را می خواهید و اندازه ی بسیار بزرگ دستگاه هم برای شما اهمیتی ندارد، Mi Max بر اساس بنچمارک های انجام شده به راحتی می تواند با هر شارژ بین 2 تا 3 روز شما را از شارژ مجدد باتری بی نیاز کند.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
من این سلطان رو دارم استفاده من به این صورته
نت گوشیم 24 ساعت وصله
چت تصویری روزی 1 ساعت با استادم و 3 ساعت با دوستام دارم
وب گردی حداقل روزی یکساعت
براحتی یک و نیم روز برام جواب میده? ? ? راضیم ازش
v20 سلطانه
من s7 edge داشتم باتریش افتضاحه نمیدونم این ارقام رو ازکجا اوردین ! با 7 plus قابل مقایسه نیست
باشهه ??
من که دارم راضیم :|
اسم سایتتون رو عوض کنین دیجیاسم بیشتر بهش میاد . صفحه اول سایت فقط پر شده از سامسونگ ال شد و سامسونگ بل شد.
نمایندگی سامسونگ اندازه این سایت اینقدر فعال نیست .
نقد و بررسی تمام برندهای دیگه رو با کنایه و استهزا مینویسین ، به این نمیگن تخصصی به این میگن جهت دار و جهت منافع شما هم گره خورده به سامسونگ . مبارک باشه پیوندتون
باز دوباره برتری سامسونگ رو گفتن اینجا شد ترول بازار
اقا هر گوشی برای خودش یک سری مزیت و نقاط ضعف داره و با این خال طرفدار هم داره
لطفا این فرهنگ واستون جا بیوفته که بعضی مواقع مثلا مثل رونمایی از یه گوشی یه شرکت ممکن حجم مطالب از اون شرکت زیاد بشه چون بالاخره سیاست هر سایتی جذب مخاطب هست خوب در این بین هم طرفدار های سامسونگ و اپل زیادن و البته مطالب درمورد این ۲ تا شرکت هم که نشر میشه زیاده
پس الکی اینجا اختشاش ایجاد نکنید و سعی کنید سطح فکریتون رو ارتقا بدید و واقع بین باشید
الان من هیچ وقت نمیگم که اکسینوس ۸۸۹۰ از A10 fusion اپل قوی تره (حتی با اینکه خودم سامسونگ فن هستم) با این حال شما ها هم باید قبول کنید که اپل کلا از نظر عمر باتری جایگاهی نداره چون رقیباش امتیازات بهتری رو به مراتب کسب کردن
ممنونم ❤??
من برخلاف شما طرفدار هیچ برندی نیستم چون نفعی برام ندارند ، هر وقت یاد گرفتین که این وسایل برای راحت کردن امور زندگی ساخته شدند و مال کل کل کردن و پز دادن و پوز زدن نیستن و در مورد هر شرکتی بی حب و بغض مطلب نوشته بشه ، اونوقت میشه ادعا داشت که از روی تخصص و دانش رفتار شده
لفظ ترول رو هم ندیده میگیرم ، چون یه چیزی شنیدی و فقط تکرار میکنی و نمیدونی که با گفتنش شخصیت خودت رو پایین میاری