قاضی لغو کننده حکم مهاجرتی ترامپ به شکایت مایکروسافت از دولت رسیدگی می کند
گفته شده قاضی ایالتی «جیمز روبارت» (James Robart) قرار است به شکایت کمپانی مایکروسافت در خصوص ممنوعیت اطلاع رسانی به کاربران در زمان بررسی حساب های کاربری آنها توسط دولت رسیدگی کند. روبارت همان قاضی ...
گفته شده قاضی ایالتی «جیمز روبارت» (James Robart) قرار است به شکایت کمپانی مایکروسافت در خصوص ممنوعیت اطلاع رسانی به کاربران در زمان بررسی حساب های کاربری آنها توسط دولت رسیدگی کند. روبارت همان قاضی مشهوری است که حکم ترامپ در محدودیت مهاجرت اتباع کشورهای مسلمان به آمریکا را لغو کرده است.
کمپانی ردموندی در بیانیه ای به این مناسبت اعلام کرده است که کاربران حق دارند بدانند کی حساب های کاربری و ایمیل های آنها توسط دولت کنترل می شود. این در حالی است که مقامات امنیتی آمریکا پیش تر به مایکروسافت اعلام کرده بودند که حق اطلاع رسانی در این زمینه را ندارد.
شرکت توییتر نیز در شکایت مشابهی از دادگاه خواسته است تا محدودیت فعلی در انتشار عمومی اطلاعات مربوط به نامه های رسیده از «آژانس امنیت ملی» یا همان NSA در خصوص بررس اطلاعات کاربران لغو شود. به این ترتیب صاحبان حساب ها درخواهند یافت که مقامات امنیتی این کشور کی و با چه انگیزه ای به فعالیت های آنان در فضای وب توجه کرده و آنها را رصد خواهند کرد.
حال باید به انتظار نشست و دید قاضی روبارت که از طرف دولت به شدت تحت فشار است، چگونه به درخواست دو کمپانی تکنولوژیک در خصوص محدودیت های مورد بحث رسیدگی خواهد کرد.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
چقد اینا ازادی دارن تو این زمنیه که می تونن حتی از دولت هم شکایت کنن،فک کن مثلا تو ایران بری از سازمان اطلاعات شکایت کنی،هنوز متن شکایتنامت کامل نشده تو کهریزک یا اوینی ?
Mikhand :|
من هر وقت یادم میوفته دکتر مصدق رفته تو خود انگلیس تو دادگاه خود انگلستان اونارو محکوم کرده حساب کار استقلال قوه قضاییه دستم میاد.
یا این اواخر ایران تو خود امریکا بر علیه دولتشون بخاطر توقیف و مصادره غیر قانونی اموال ایران شکایت کرد و دادگاه به نفع ایران حکم داد.
یعنی میخوام سرمو بکوبم به دیوار.
تو ایران هم بچه های که بهشون تجاوز شده بود رفتن دادگاه از یکنفر شکایت کنن نایب رییس قوه قضاییه اومد تو تلویزیون گفت اون بچه ها اگه پیگیری کنن ابروی خودشون بیشتر میره پس همینجا تمومش کنن.
دادگاه برای حفظ ابروی اختلاس کنندگان بزرگ از حروف اختصاری استفاده میکنه تا شئنشون حفظ بشه.این عزت و احترامی که دادگاه به تروریست های اقتصادی قایل میشه و حقوق انسانی که براشون قایل هست تو دنیا رقیب نداره.
من برم سرمو بکوبم به دیوار شاید سردرد باعث بشه کمی درد دلمو فراموش کنم