ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

خودرو

رکوردی تازه برای خودروهای برقی؛ تسلا مرز شتاب 2.5 ثانیه را شکست

کمپانی خودروسازی فارادی فیوچر ادعا می کند که مدل FF 91 این شرکت سریع‌ترین خودروی تولید انبوه جهان از نظر شتاب گیری خواهد بود اما پیش از مطرح کردن چنین ادعایی فارادی باید بداند که ...

دنیا شیخی
نوشته شده توسط دنیا شیخی | ۲۳ بهمن ۱۳۹۵ | ۱۶:۳۰

کمپانی خودروسازی فارادی فیوچر ادعا می کند که مدل FF 91 این شرکت سریع‌ترین خودروی تولید انبوه جهان از نظر شتاب گیری خواهد بود اما پیش از مطرح کردن چنین ادعایی فارادی باید بداند که گرفتن چنین عنوانی از تسلا مدل S P100D به هیچ وجه آسان نیست.

در جدیدترین تست هایی که توسط وبسایت موتور ترند برگزار شده است این مدل تسلا توانسته است به شتاب صفر تا صد کیلومتر بر ساعت ظرف تنها ۲.۲۷۵۵ ثانیه دست پیدا کند. به این ترتیب این خودروی سدان رکوردی سریعتر از فراری لافراری، پورشه ۹۱۱ توربو اس، پورشه ۹۱۸ و مکلارن P1 را از خود بر جای گذاشت.

در صورتی که حالت رانندگی تسلا مدل S P100D را بر روی حالت Ludicrous قرار دهید در این صورت این خودرو در دستیابی به سرعت ۴۸ کیلومتر بر ساعت از حالت سکون سریعتر از هر خودروی دیگری عمل خواهد کرد و برای رسیدن به چنین سرعتی به تنها ۰.۸۷ ثانیه زمان نیاز خواهد داشت.

برای مقایسه بد نیست بدانید که چنین زمانی در مقایسه با زمان پورشه ۹۱۱ توربو اس به میزان ۰.۰۵ ثانیه سریعتر است. تسلا در مدت ۱.۳ ثانیه به سرعت ۵۰ کیلومتر بر ساعت و در مدت ۱.۷ ثانیه به سرعت ۸۰ کیلومتر بر ساعت دست پیدا می‌کند.

با این حساب این خودرو موفق شده است تا زمان ۴۰۰ متر یا همان یک چهارم مایل را نیز در مدت ۱۰.۵ ثانیه و با حداکثر سرعت ۲۰۱ کیلومتر بر ساعت به ثبت برساند.

راز اصلی سریع بودن تسلا در شتاب گیری را باید در الکتروموتورهای قدرتمند آن جستجو کرد که نیروی خود را از یک باتری ۱۰۰ کیلووات ساعتی لیتیوم-یونی دریافت می کنند.

الکتروموتوری که به چرخ های جلو نیرو می رساند. دارای ۲۵۹ اسب بخار قدرت و ۳۷۵ نیوتون متر گشتاور است و الکتروموتور متصل شده به چرخ های عقبی نیز دارای ۵۰۳ اسب بخار قدرت و ۷۱۱ نیوتون متر گشتاور است.

سیستم لانچ کنترل تسلا نیز در نوع خود بسیار خاص است. این سیستم در فاصله ی بین شتابگیری ها اقدام به خنک کردم موتورها با استفاده از سیستم تهویه مطبوع خودرو می کند و همزمان کمی دمای باتری ها را نیز افزایش می دهد تا خودرو بتواند به بهترین عملکرد خود دست پیدا کند.

در خصوص اینکه آیا تسلا خودرویی سریعتر از این هم خواهد ساخت باید پاسخ داد که امکان چنین کاری وجود دارد اما ایلان ماسک گفته است که این شرکت فعلا به سراغ تولید باتری با ظرفیت بیش از ۱۰۰ کیلووات ساعت نخواهد رفت. چنین سخنی به این معنا است که تسلا احتمالا برای مدت طولانی نخواهد توانست چنین عنوانی را برای خود حفظ کند.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (3 مورد)
  • mahmoud22
    mahmoud22 | ۱ آبان ۱۳۹۶

    من یک طرح موتور خودرو الکتریکی زدم که روی کاغذ و به صورت تئوری کار میکنه . فقط دنبال یک سرمایه کمی هستم تا بتونم نمونه اولیه رو بسازم . لطفا هرکی میخواد باهم همکاری کنیم تماس بگیره 09153388046

  • mahdi asadyan
    mahdi asadyan | ۲۳ بهمن ۱۳۹۵

    دس خوش دس خوش

  • آریا
    آریا | ۲۳ بهمن ۱۳۹۵

    یه روزی میخرمش ? ? ?

مطالب پیشنهادی