ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

نیروگاه برق آبی معدن ذغال سنگ آلمان
تکنولوژی

آلمانی ها یک معدن قدیمی ذغال سنگ را به نیروگاه برق آبی تبدیل می کنند

این روزها جز در معدودی کشورها، ذغال سنگ دیگر منبع انرژی پر اهمیتی به حساب نمی آید. به همین دلیل است که در آینده نزدیک یکی از معادن قدیمی این ماده سوختی در کشور آلمان ...

محمد مافی‌ها
نوشته شده توسط محمد مافی‌ها | ۲۹ اسفند ۱۳۹۵ | ۱۹:۳۰

این روزها جز در معدودی کشورها، ذغال سنگ دیگر منبع انرژی پر اهمیتی به حساب نمی آید. به همین دلیل است که در آینده نزدیک یکی از معادن قدیمی این ماده سوختی در کشور آلمان به یک نیروگاه برق آبی تبدیل خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری بلومبرگ، قرار است عملیات استخراج از معدن قدیمی ذغال سنگ «Prosper-Haniel» در ایالت «وستفالیا» (Westphalia) آلمان در سال ۲۰۱۸ متوقف شود. مقامات محلی تصمیم گرفته اند پس از این تاریخ، با تغییر کاربری معدن فوق آن را به منبعی تازه برای تامین انرژی مورد نیاز شهر «Bottrop» در آن نزدیکی تبدیل نمایند.

بر اساس این طرح، تونل ۲۵ کیلومتری حفر شده طی این سال ها به یک مخزن بزرگ آب تبدیل خواهد شد. بدین سان می توان با عبور جریان آب از درون آن و نصب توربین ها به تولید انرژی الکتریکی پرداخت. آب ورودی به این تونل ها می تواند مجدداً توسط پمپ هایی که انرژی مورد نیاز آن ها توسط منابع تجدید پذیر تامین می شود، به مخزن اولیه بازگردد.

این نیروگاه برق آبی با احتساب دیگر منابع تامین انرژی همچون پنل های خورشیدی و توربین های بادی در مجموع می تواند ۲۰۰ مگاوات برق تولید نماید.

روش مورد اشاره به هیچ وجه تازه نیست و در حال حاضر نیروگاه های مشابهی در کشورهای مختلف دنیا با همین مکانیزم فعالیت می کنند، اما Prosper-Haniel اولین تجربه تبدیل یک معدن به نیروگاه برق آبی در دنیا به حساب می آید.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (1 مورد)
  • محمد امینی
    محمد امینی | ۲۹ اسفند ۱۳۹۵

    خلاقیت های جالبی دارن. در واقع چنین نیروگاهی نقش یه جور باتری رو بازی میکنه. زمانی که پنل های خورشیدی یا توربین های بادی انرژی مازاد تولید میکنن, از اون انرژی برای پمپاژ آب به داخل مخزن استفاده میشه و وقتی شبکه تجدید پذیر امکان تولید کافی انرژی رو نداره از این نیروگاه استفاده میکنن و کمبود تولید رو جبران میکنن.

مطالب پیشنهادی