ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

اینتل خانواده پردازنده های Core X و سری جدید Core i9 را معرفی کرد

کمپانی اینتل امروز در جریان نمایشگاه کامپیوتکس تایوان از نسل جدید پردازنده های دسکتاپ خود به نام «Core X» رونمایی کرد. این خانواده شامل مدل های قوی تری از Core i5 و Core i7 و ...

حمید مقدسی
نوشته شده توسط حمید مقدسی | ۹ خرداد ۱۳۹۶ | ۱۳:۰۰

کمپانی اینتل امروز در جریان نمایشگاه کامپیوتکس تایوان از نسل جدید پردازنده های دسکتاپ خود به نام «Core X» رونمایی کرد. این خانواده شامل مدل های قوی تری از Core i5 و Core i7 و سری جدید Core i9 است.

پلتفرم Core X مستقیماً کاربران حرفه ای همچون گیمرها و تولید کنندگان محتوا را هدف قرار داده، افرادی که قصد دارند جدیدترین بازی های ویدیویی را با نهایت کیفیت اجرا و برای دیگران پخش کنند، یا چندین نرم افزار طراحی سنگین را در کنار یکدیگر به اجرا درآورند.

خانواده Core X از مدل هایی با چهار هسته پردازشی شروع شده و به مدل Core i9 Extreme با قیمت 2000 دلار ختم می گردد؛ اینتل می گوید این پردازنده نخستین CPU دسکتاپ با کاربری عمومی شامل 18 هسته فیزیکی و 36 تِرِد منطقی به شمار می رود.

قیمت پردازنده های سری X اینتل از 242 دلار شروع شده و در نهایت به 2000 دلار می رسد

پایین ترین مدل در این سری، Core i5-7640X با قیمت 242 دلار است که 4 هسته فیزیکی را در اختیار کاربر قرار می دهد. مدل های Core i7-X هم از 339 دلار با 4 هسته فیزیکی (8 ترد منطقی) شروع شده، و تا 599 دلار با 10 هسته فیزیکی (20 ترد منطقی) ادامه می یابد. پس از اینها به Core i9 می رسیم که در چهار مدل عرضه می شود. قیمت پایه مدل 12 هسته ای آن برابر 999 دلار تعیین شده و بالاترین نمونه که از 16 هسته فیزیکی و 32 ترد منطقی بهره می گیرد نیز 1699 دلار قیمت دارد. در پایان هم مدل Core i9 Extreme را داریم که با قیمت 2000 دلاری، 18 هسته فیزیکی و 36 ترد منطقی را در اختیار کاربر قرار می دهد.

تمامی پردازنده های خانواده Core X اینتل با چیپست جدید X299 این کمپانی نیز سازگارند که مادربوردهای مجهز به آن به زودی وارد بازار خواهند شد. تقریباً همه اعضای این مجموعه بر اساس معماری نسل ششم اینتل یعنی «اسکای لیک» طراحی شده اند، اما دو مدل پایین تر در فهرست یعنی Core i5-7640X و Core i7-7740X نسل هفتمی محسوب می شوند.

اینتل فناوری «توربو بوست» خود را نیز در این خانواده ارتقاء بخشیده و با ارائه Turbo Boost Max 3.0 حداکثر کارآیی را نوید می دهد. اگرچه افزایش تعداد هسته های پردازشی در عملیات چندوظیفگی به کمک کاربر می آیند، اما تقویت فرکانس کاری تضمین می کند که هرکدام از هسته ها به تنهایی از عهده وظایف مختلف برآیند. اینتل مدعیست سری Core X در حالت تک ریسمانی و چندریسمانی، به ترتیب تا 15 و 10 درصد بهتر از نسل های قبلی خود عمل می کند.

گفتنیست با معرفی این محصولات، اینتل نشان می دهد که با AMD شوخی ندارد و به راحتی می تواند پردازنده های جدید خانواده رایزن این کمپانی را به چالش بکشد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (11 مورد)
  • jamal asghary
    jamal asghary | ۱۴ فروردین ۱۳۹۷

    این همه اختلاف قیمت فقط به خاطر سی درصد توان بیشتر مسخرست . توقع داشتم سری جدید سی پیو اینتل یه انقلابی باشه تو این زمینه

  • Vortex ?️
    Vortex ?️ | ۹ خرداد ۱۳۹۶

    Wow

  • محمد جواد شرفی
    محمد جواد شرفی | ۹ خرداد ۱۳۹۶

    من خودم به شخصه خیلی دوس دارم AMD بتونه خودشو به اینتل برسونه چرا که بازار باید رقابتی باشه خودمونیم اینتل خیلی کارش درسته ولی بازار رقابتی نیست برا همین هم پیشرفت زیادی ندارن. الان در سطح آزمایشگاه پردازنده ساختن که میتونه حداکثر تا 1000 گیگا هرتز پردازش کنه ولی بهترین پردازنده کف بازار 3.5 گیگا هرتز پردازش داره. وقتی رقابتی نباشه قطعا آنچه که الان ساختن یا در آینده میسازن رو به این راحتی ها نمیارن تو بازار شاید یک دلیلش این باشه اگه من برم یه پردازنده 20 گیگا هرتزی بخرم تا مدت ها نخام سیستم رو ارتقاع بدم ولی اینا وقتی بازار فقط فقط فقط دست یک شرکت باشه جوری برنامه ریزی میکنه هر سال به فکر ارتقاع سیستم باشیم ?

    • jamal asghary
      jamal asghary | ۱۴ فروردین ۱۳۹۷

      دقیقا همینطوره . . تو زمینه فلش مموری ها هم ده سال پیش من تو مجله خوندم که تو ازمایشگاه فلش مموری ساختن با ظرفیت ذخیره بی نهایت ولی هیچوقت نمیدنش بیرون تا بازارو داشته باشن

  • Mr. Noom
    Mr. Noom | ۹ خرداد ۱۳۹۶

    یه سوال فنی : الآن اون بالایی ها چرا اطلاعاتش نیست؟ یعنی هنوز در دست ساخته؟ و اونایی که اطلاعاتشون نشون داده شده ساخته شده و به فروش میرسن الآن یا برا اون ها هم باید صبر کنن مردم جهان؟ بعد تا برسه به ایران چقدر طپل میکشه و چقدر طول میکشه که مادربورد های سازگار باهاش ساخته بشن؟ ممنون میشم اگه یکی جواب بده ?

  • محمد غلام نژاد
    محمد غلام نژاد | ۹ خرداد ۱۳۹۶

    یه سوالی که مدام از خودم میپرسم اینه که پس فرق این cpu ها با سری زئون چیه؟

نمایش سایر نظرات و دیدگاه‌ها
مطالب پیشنهادی